עבור לתוכן

hd 4850 מריץ לאט dirt 2

Featured Replies

פורסם

יכולים להיות המון גורמים, כגון: וירוסים, מערכת הפעלה לא תקינה, דרייברים לא מעודכנים, טמפרטורות מוגזמות עקב התחממות יתר, הנתונים שאתה מציג הם לא הגיוניים, ז"א זה המצב שלך, אני בטוח, אבל זה ממש לא אמור להיות ככה, תבדוק טמפרטורות קודם, יש לך בדרייבר אופציה כזו, בATI OVERDRIVE

• תגובות 132
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כל יש לי את הדרייבר 10.2 והחום כ.מ הוא 55 מעלות במנוחה וגג 74 מעלות עם משחק או משהוא וניקיתי אבק גם לפני שבוע ...

פורסם

הטוב ביותר עבורך,הוא לעדכן XP SP3 +כל הדרייברים הדרושים כולל עידכון של direcrx 9c + PhysX_9.09.0814 +NET Framework 3.5 ואז תבדוק ביצועים, יש לי הרגשה שהמערכת שלך נידפקה,

פורסם
  • מחבר

אין לי PhysX וזה נחשב פירמוט? וכל המשחקים שלי יעלמו כמו פירמוט?

וגם לא ניראה לי אני יצליח לעשות הכל לבד אני לא גאון מחשבים אם אני יזמין את התכנאי שלי הוא ידע מה לעשות? כי אני לא רוצה סתם להסתבך עם כל ההתקנות וזה ..

וגם יש לי כבר direcrx 9c ...

פורסם

כן זה פירמוט מלא, ואפשר להוריד הכל מהאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה להשאיר משחקים ויש לי את ההתקנות בכונן d אז אני יוכל לשמור שלא יהיה פירמוט על כונן d??

ודרך אגב זה משנה אם יש PhysX ? כי כשהיה לי זה לא עבד גם ככה כי יש לי ati וגם כעשדכנתי פעם אחת דרייבר כרטיס מסך אז כשניקיתי עם ds אז זה מחק גם PhysX כי היה לי כרטיס מסך של gforce בעבר אז סימנתי גם שימחק של nvidia וזה מחק את PhysX ...

פורסם

אין שום בעיה לפרמט רק את C ,תעשה את זה, אם היית שואל אותי?

תעבור כבר לWIN7 ,עולם אחר של ביצועים ,נגישות ,יציבות ונוחות...

פורסם

:facepalm:

so stfu ok?

למה אתה משתיק אותו ?? הוא צודק

http://img187.imageshack.us/img187/7044/dirt2update1920.png

והבדיקה עוד עם מערכת I7 ולא מעבד 2 ליבות

והכרטיס שלי GTX285 לא מגיע ל60FPS [תחת DX9] אם אני לא טועה המשחק לא מאפשר DX10 זה או 9או 11

בוא נגיד שאתה לא שם 16AF דרך הדריבר "כפילטר מאולץ" אני לא מאמיץ שמ36[שלהם יש I7 בוא לא נשכח] זה יקפוץ ל60 זה 30FPS הבדל [נוריד עוד כמה נקודות שהמעבד שלך לא באותו קו עם I7.

פורסם
  • מחבר

אם יעדכו ל- win 7 כבר יהיה לי את כל ה- framewark 3.5? ו- sp3? ואתה בטוח שזה המערכת? כי אם עכשיו אני יקנה win 7 וזה לא יעזור אז סתם קניתי הבנת? אני רוצה להיות בטוח ..

פורסם

יהיה לך הכל, זאת מערכת הרבה יותר טובה,.

למה אתה משתיק אותו ?? הוא צודק

http://img187.imageshack.us/img187/7044/dirt2update1920.png

והבדיקה עוד עם מערכת I7 ולא מעבד 2 ליבות

והכרטיס שלי GTX285 לא מגיע ל60FPS [תחת DX9] אם אני לא טועה המשחק לא מאפשר DX10 זה או 9או 11

בוא נגיד שאתה לא שם 16AF דרך הדריבר "כפילטר מאולץ" אני לא מאמיץ שמ36[שלהם יש I7 בוא לא נשכח] זה יקפוץ ל60 זה 30FPS הבדל [נוריד עוד כמה נקודות שהמעבד שלך לא באותו קו עם I7.

והנה עוד חכם שמתווכח, כמו שכלכם התווכחתם איתי בעבר לגבי CRYSIS וטעיתם אחרי שהעלתי סרטון שמציג 50 FPS בגראפיקה הכי גבוהה, יודע מה?

אני אעלה פה ....DIRT 2 ...גראפיקה הכי גבוהה = 60FPS .אוקי?

:facepalm:

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שזה המערכת פגומה שאני לא סתם יקנה win 7 וזה לא יעזור בסוף...

ואם היא באמת פגומה אז ממה זה יכול להיות??

פורסם
  • מחבר

מישהו????

אתם בטוחים שזה המערכת פגומה שאני לא סתם יקנה win 7 וזה לא יעזור בסוף...

ואם היא באמת פגומה אז ממה זה יכול להיות??

פורסם

חבר היא לא פגומה ולא כלום פשוט תעדן קצת עם ההגדרות ותראה שהFPS שלך ישתפר

לי אישית יש GTX285 2GB גירסה מומהרת ואני לא בוכה משחקים שרצים לי פחות מ40FPS

פורסם
  • מחבר

אז זה אמור לעבוד על 20 fps? ההגדרות שאני שם הם הכול על high ו2aa

פורסם

לא כזה הגיוני שירוץ לך על 20FPS

אני עם המערכת שלי מריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר(DX9)

AA X8 וAF X16

ואין לי תקיעה אחת במשחק-עובד על איזה 70 ומשהו FPS

ההבדל בין הכרטיסים שלנו לא כזה גדול שיהיה לך 20FPS על הגדרות יותר נמוכות

אם יש לך דרייברים מעודכנים והטמפרטורות טובות אז לפני שאני אומר לך את האפשרויות אני צריך לשאול אם הבעיה הזאת היא רק בDIRT2?

משחקים כבדים אחרים פועלים חלק על הגדרות גבוהות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים