עבור לתוכן

מחשב חדש:בעיה נתקע המחשב לפני שהוא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה

שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס

לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי

F8 choose ur bbs

F12 excute ez flash

משהו כזה

ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה .

ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע

אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.

פורסם

אי אפשר להגיע ל : bios ?

התקע של המקלדת מחובר לשקע המתאים?

תעדכן פה אם אפשר ...

פורסם
  • מחבר

כן התקע של המקלדת מחובר טוב וכן אין אפשרות להגיע לביוס לא מצליח להכנס אליו

פורסם

האם מדובר בחיבור USB?

תנסה לחבר PS2

פורסם
  • מחבר

המקלדת שעכשיו מחוברת היא PS2 ניסיתי גם PS2 אבל אין זה נתקע לי כול פעם בחלונות שפריטית למעלה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול רק לנסות לעזור משהו אני חייב קצה חוט אין לי מושג מאיפה נובעת הבעיה

פורסם

שלום לך

כדאי לך לממש אחריות (מחשב חדש לא?)

ותעדכן פה מה קורה ,,,תודה

פורסם
  • מחבר

המחשב לא חדש באופן מלא רק מעבד ספק מארז דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם וזכרונות היה לי אותם במחשב הקודם שלי והשתמשתי בהם תקופה קצרה ושמתי אותם בקרטון ואתה מחשב שלי שידרגתי

על הכרטיס מסך יש קירור מיוחד והוא ישב בקרטון הרבה זמן ניראה לי זה מה שגורם לבעיה אני יפרק תקירור וירכיב מחדש וניראה מה יקרה

פורסם

המחשב לא חדש באופן מלא רק מעבד ספק מארז דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם וזכרונות

אחי... המחשב חדש...

בכל מקרה הבעייה היא לא בכרטיס מסך, לדעתי זה בעייה של זיכרונות\לוח.

פורסם

הייתי גם אומר שאולי הספק בעייתי. ספק או לוח, חייב ליהיות אחד מהם. יותר קורץ לי הלוח.

יש לך ספק אחר לנסות איתו אולי?

פורסם
  • מחבר

יש לי crosair 630HX אבל אין לי אפשרות להויצא אותו מהמארז למה עשיתי שם חיבור כלבים משהו מסובך אני יבדוק תזכרונות יכול להיות הם לא מחוברים טוב אני יבדוק את זה הלוח לא אמור לעשות בעיות כי לא נעשה בו כמעט שימוש וכול הזמן הוא היה שמור בקופסא סגורה עם ספוג מיוחד לשימור הלוח לא מאמין שזה מקור הבעיה אני יגיע הביתה יום שני יבדוק את זה ויעדכן מה קרה

פורסם

לא צריך להוציא את הספק, רק לנתק אותו. אפשר לחבר ספק אחר מבלי שיהיה בתוך המארז.

פורסם

^ כן.

ועזוב את הזכרונות בינתיים, נסה קודם את הספק.

פורסם
  • מחבר

לא מאמין שזה ספק למה זה ספק חדש מהנילון ולא סתם ספק ג'נרי זה ספק של cooler master 500W איכותי מskypc אם אני יגלה שהבעיה אכן בספק נצטרך לממש אחריות :x שוב אני אומר סיכוי קלוש שזה הספק למה כול הרכיבים מקבלים מתח ויש זרם נבדוק את זה

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הזכרונות הם תקינים ניראה לי אני זורק תמחשב אצל איזה תכנאי שישבור תראש לא מוצא פשוט את מקור הבעיה התיאשתי כבר :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים