פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיהשאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוסלפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbsF12 excute ez flash משהו כזהולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה .ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעעאני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אי אפשר להגיע ל : bios ?התקע של המקלדת מחובר לשקע המתאים?תעדכן פה אם אפשר ...
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר כן התקע של המקלדת מחובר טוב וכן אין אפשרות להגיע לביוס לא מצליח להכנס אליו
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מחבר המקלדת שעכשיו מחוברת היא PS2 ניסיתי גם PS2 אבל אין זה נתקע לי כול פעם בחלונות שפריטית למעלה
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים מחבר מישהו יכול רק לנסות לעזור משהו אני חייב קצה חוט אין לי מושג מאיפה נובעת הבעיה
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים מחבר המחשב לא חדש באופן מלא רק מעבד ספק מארז דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם וזכרונות היה לי אותם במחשב הקודם שלי והשתמשתי בהם תקופה קצרה ושמתי אותם בקרטון ואתה מחשב שלי שידרגתי על הכרטיס מסך יש קירור מיוחד והוא ישב בקרטון הרבה זמן ניראה לי זה מה שגורם לבעיה אני יפרק תקירור וירכיב מחדש וניראה מה יקרה
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים המחשב לא חדש באופן מלא רק מעבד ספק מארז דיסק קשיח כרטיס מסך לוח אם וזכרונותאחי... המחשב חדש...בכל מקרה הבעייה היא לא בכרטיס מסך, לדעתי זה בעייה של זיכרונות\לוח.
פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים הייתי גם אומר שאולי הספק בעייתי. ספק או לוח, חייב ליהיות אחד מהם. יותר קורץ לי הלוח.יש לך ספק אחר לנסות איתו אולי?
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים מחבר יש לי crosair 630HX אבל אין לי אפשרות להויצא אותו מהמארז למה עשיתי שם חיבור כלבים משהו מסובך אני יבדוק תזכרונות יכול להיות הם לא מחוברים טוב אני יבדוק את זה הלוח לא אמור לעשות בעיות כי לא נעשה בו כמעט שימוש וכול הזמן הוא היה שמור בקופסא סגורה עם ספוג מיוחד לשימור הלוח לא מאמין שזה מקור הבעיה אני יגיע הביתה יום שני יבדוק את זה ויעדכן מה קרה
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים לא צריך להוציא את הספק, רק לנתק אותו. אפשר לחבר ספק אחר מבלי שיהיה בתוך המארז.
פורסם 2010 בפברואר 2815 שנים מחבר לא מאמין שזה ספק למה זה ספק חדש מהנילון ולא סתם ספק ג'נרי זה ספק של cooler master 500W איכותי מskypc אם אני יגלה שהבעיה אכן בספק נצטרך לממש אחריות שוב אני אומר סיכוי קלוש שזה הספק למה כול הרכיבים מקבלים מתח ויש זרם נבדוק את זה
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר בדקתי את הזכרונות הם תקינים ניראה לי אני זורק תמחשב אצל איזה תכנאי שישבור תראש לא מוצא פשוט את מקור הבעיה התיאשתי כבר :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.