עבור לתוכן

המחשב לא נדלק-אפילו המאווררים לא פועלים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת כבלים מנופחים?

ואיפה יכול להיות רכיב שרוף?

• תגובות 46
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי זה לא רלוונטי אם יש קבלים מנופחים או לא, אין פה הרבה אפשרויות, כמו שכתבתי בהתחלה:

אם הספק שהבאת תקין, זה לוח אם תקול.

זה מה יש.

פורסם

חבל אתה רק שואל ולא עושה מה אומרים לך.

תיקח מחשב למעבדה.

פורסם
  • מחבר

אני עושה בדיוק מה שאומרים לי... רק כל מה שאמרתם לי לעשות לא עבד....

אני פשוט חושב.. חבל להביא את המחשב למעבדה אם יקחו ממני עלזה הרבה כסף כשאני פשוט יכול להחליף את הלוח אם...(הלוח אם די ישן.. סוקט AM2)

פורסם

בדר"כ לוחות ישנים אין אפשרות להחליף רק אותם, בדר"כ צריך להחליף ביחד עם הלוח את הזיכרון, המעבד ואת כרטיס המסך.

אלא אם כן אתה מוצא משהו יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

את הזיכרון אני לא מבין למה אי אפשר להחליף.. הוצאתי אותו כבר.... את הכרטיס מסך גם כן הוצאתי....(הוא לא מובנה) בקשר למעבד... אני לא יודע

הבעיה של המחשב שלי היא בטוח לוח אם? חבל לי פשוט להחליף את הלוח אם ואז לגלות שהבעיה היא לא לוח אם אלא מעבד...

פורסם

בטוח זה רק המוות, ואבחון דרך האינטרנט בחיים לא יוכל להחליף אבחון אמיתי במעבדה או אצל מישהו שמבין.

הניחוש המושכל שלי, בהתבסס על שנות הניסיון שלי בתחום ועל מהות התקלה שאתה מתאר מצביעה בסבירות גבוהה על בעיה בלוח האם, אבל בלי איבחון פיזי אצל מישהו שמבין כאמור, זה רק בגדר ניחוש מושכל.

פורסם

למה לך להתעקש ???הלוח אם שלך בסבירות גבוהה סיים את חייו .קח אותו למעבדה וזהו.

פורסם

המאווררים לא מחוברים דרך הלוח, לפי דעתי זה ספקים תקולים (שניהם)

פורסם

לוח האם אחראי על הממסר שמדליק את הספק (זה שאחראי לסגירת מעגל בין הירוק והשחור בצמה בהתאם ללחיצה רגעית על ה-PW SW) וזה בדיוק הרכיב שנשרף בלוח.

פורסם

מוזר שאף אחד עדיין לא הציע איפוס ביוס ע"י הוצאת סוללת ביוס כשכבל המתח מנותק,ויחד עם זאת פריקת קבלים- דהיינו לחיצה על הדלקה של המחשב בזמן שהכבל בחוץ.

פורסם

מוזר שאף אחד לא הציע להסתובב מסביב למחשב 7 פעמים תוך כדי הרמה והורדה של הידיים... ::)

הלוח שרןף, למה שתאפס ביוס ללוח שרוף?

פורסם

מוזר שאף אחד לא הציע להסתובב מסביב למחשב 7 פעמים תוך כדי הרמה והורדה של הידיים... ::)

:lol:הרגת אותי עכשיו... :lol:

פורסם

היו מקרים בעבר שבגלל כבל קומקום פגום המחשב לא נדלק, ממליץ לבדוק. :xyxthumbs:

פורסם

הוא ציין שהלד על לוח האם דולק, משמע - יש אספקת חשמל כלשהי ללוח, משמע, "כבל הקומקום" תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים