עבור לתוכן

שגיאה בקריאה מארד + בקשת תוכנה לסריקת ארד ראיית התוצאות (בנוסף לסטיקי)

Featured Replies

פורסם

המחשב כותב לי :

WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED

WINDOWS WAS UNABLE TO SAVE ALL THE DATA FOR THE FILE E:\$MFT. THE DATA HAS BEEN LOST. THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOURS COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION. PLEASE TRY TO SAVE THIS FILE ELSEWHERE

כמו כן זה כותב לי (במקביל לטקסט שלמעלה)

THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR

יש להדגיש, שהדבר קורה אחרי שהמחשב עובד כמה וכמה שעות ברצף ומוריד דברים מהאינטרנט...

שני הארדים מחוברים בחיבור SATA ללוח האם...

וכמובן, אשמח על המלצה של תוכנה טובה לניתוח הארד דיסק מעבר לתוכנות של החברות שיש בסטיקי, אני רוצה תוכנה שאוכל לראות בה את התוצאות של הסריקה ולא רק "עבר" או "לא עבר" שהרי הסריקה של XP לא נותנת לראות שום תוצאות ...

בתודה מראש

פורסם

תנסה לבטל delayed write

ממנהל ההתקנים - כמו מסומן בתמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אנסה, הענין הוא שלמעשה הדיסק מפסיק להגיב כלל אחרי שמופיעים הדברים האלה... והטורנט מפסיק להוריד ולא ממש מגיב, כלומר, למעשה מעבד קשר ממשי עם הדיסק בפעולות המיידיות.

פורסם

כצפוי....

לקחת גבוי של מה שחשוב.

לוריד תכנית דיאגנוסטיקה מאתר של יצרן של דיסק.

לבדוק כבלים של דיסק שיושבים טוב.

פורסם
  • מחבר

האמת, את הדיסק הזה פרקתי מקופסא של ארד חיצוני, אבל ממה שקראתי לא אמורה להיות בעיה עם זה (תתקנו אותי אם אני טועה), מדובר על גודל '3.5 דגם ST3500320AS יש מצב שצריך לשנות משהו בהגדרות או לעדכן קושחה ?

פורסם

אולי צריך לעדכן קושחה אבל זה לא יעזור כי קושחה לא תקינה בסדרה הזו תגרום לאי זיהוי לצמיתות של הכונן ולא לבעיות כאלו ואחרות שציינת. ולא, אתה לא טועה, כונן שהוצא ממארז חיצוני אמור לעבוד בסדר גמור.

תעשה מה ש-ivan רשם. ויש לך קישורים בסטיקי לתוכנות המדוברות.. אין יותר טוב מהתוכנות הללו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, הרצתי את כל הבדיקות האפשריות ונראה שזה עובד בנתיים ... אלא שפרקתי את הארד מהמחשב, ואני רואה שתקוע לו שם הדבר הזה שהיו משתמשים בIDE להגדרה של SLAVE, ותקוע לו שם בהגבלת מהירות ל150 ג'יגה, הוצאתי אותו כמובן (מה אני צריך הגבלות ???), שאלתי, מישהו יודע מה זה ולמה יש צורך בכך ? כלומר למה להגביל ארד חיצוני למהירות X כשאפשר לתת לו שיעבוד במלוא המהירות ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים