עבור לתוכן

קירטועים בdirt2 עם 5850

Featured Replies

פורסם

יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה?

אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024

ועם windows 7 64bit

אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...

פורסם

אני מקווה שה1280X1024 היא רזולוציה זמנית כי אין לי מושג שיתאר את החנק שהיא עושה לכרטיס המסך שלך.

פורסם

כדאי לציין שה"חנק" המדובר לא קשור ולו בשרוך של נעל לקירטועים במשחק.

כן אתה לא מנצל את כל פוטנציאל הכרטיס, אבל אם הקירטועים קיימים ברזולוציה זאת, הם לא יעלמו בעקבות רזולוציה גבוהה, אם כבר אז להיפך.

פורסם

אם אתה מוחק לחלוטין את הדרייבר ומתקין מחדש (תתקין כבר את ה- HOTFIX) זה אמור להסתדר...

זה בערך מה שקרה לי רק שאני קישרתי את זה בהתחלה למעבד הגרוע שלי.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון להחילף בקרוב את המסך למסך עם רזולוציה של 1920X1200

ואיך אפשר למחוק לחלוטין את הדריבר?

פורסם

אתה יכול להסיר את הדרייבר ע"י הורדת ATI REMOVAL TOOL (חיפוש בGOOGLE יניב תוצאות).

פורסם

כנס למשחק, צא למצב חלון ( ALT + ENTER ) ותחזור שוב למסך מלא ( עלידי אותם מקשים ) אצלי השטות הזאת מקפיצה את ה FPS מ 40 לסביב 90... ( 1920 8AA )

פורסם

יכול להיות שזאת קריעת תמונה ?

תנסה לשים V-SYNC

פורסם

מה זה בדיוק ה"חנק" הזה? ולמה זה בדיוק נגרם משימוש ברזולוציה המדוברת?

פורסם

הם מדברים על זה שיש כרטיס מסך תותח ומחשב ממש חזק אבל בסך עם רזולוציה נמוכה.

אבל זה לא ממש נכון כי ככול שהרזולוציה נמוכה יותר יש יותר פריימים לשנייה...

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי לעובדה שהמשחק מקרטע לי על ההגדרות הנ"ל, בלי שום קשר לרזולוציה. גם ברזולוציה יותר גבוהה הוא אמור לעבוד כמו שצריך.

אם אני מוריד את הדריבר לחלוטין(לפני שאני מתקין את הדבריבר העדכני), זה לא יכול לגרום למצב שבו המחשב לא יעבוד או שהוא יכול להיות בdesktop גם בלי driver?

פורסם

איפה במשחק מגיעים ה"קרטועים" האלה ? ב"רחבה" בחוץ או בזמן מרוץ ?

תגדיר קרטועים. כמה FPS יש לך ?

זה המשחק היחיד עם קרטועים ?

פורסם

אני התכוונתי לעובדה שהמשחק מקרטע לי על ההגדרות הנ"ל, בלי שום קשר לרזולוציה. גם ברזולוציה יותר גבוהה הוא אמור לעבוד כמו שצריך.

אם אני מוריד את הדריבר לחלוטין(לפני שאני מתקין את הדבריבר העדכני), זה לא יכול לגרום למצב שבו המחשב לא יעבוד או שהוא יכול להיות בdesktop גם בלי driver?

זה יעבוד, פשוט על רזולוציה מחורבנת.

רק תשים לב שלפני שאתה עושה RESTART אחרי שאתה מוחק את הדרייברים, אתה מוציא את הכבל רשת כי ל- WINDOWS 7 יש הרגל מגונה להתקין אוטומתית בלי לשאול אותך את הדרייברים שהוא רוצה כשהוא מחובר לרשת, ולא זה מה שאנחנו רוצים...

פורסם

בהגדרות של המישחק יש BENCHMARK TEST

תריץ אותו ותגיד לנו כמה FPS אתה מקבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים