עבור לתוכן

Ghost Recon: Future Soldier - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד 9 ימים לשחרור.

גרין מאן יצאו במבצע מעולה לגירסה הסטנדרטית -40$ ואחרי הקוד הבא המחיר יגיע ל 36$ ! (הלינק בלחיצה על התמונה)

GESTU-REOFT-HANKS

089e076d0e0ec9bdc30fc6a03b5670d7.JPG

• תגובות 121
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שבסוף לא נתאכזב והמשחק יהיה Homefront 2... ;)

פורסם
  • מחבר

פורסם

שמעתי דברים לא טובים על המשחק (פורט רע ) ... שתשחק סיימון תן ביקורת. :hat:

פורסם

^^

אני חושב שאתה כבר יכול לשאול אותו איך הגיימפליי... ;)

פורסם

כן.. גם אני אשמח לקבל איזה פידבק על הפורט הזה לפני הרכישה.המולטיפלייר נראה חביב ושווה השקעה

אבל יש לי כבר מספיק כוויות רכישה.

בדיוק גיליתי שאין שרתים יעודיים.

לא תודה.

פורסם

לא כל כך יוצא לי לשחק אבל הFPS ממש נמוך . סיימון לא עונה.. יש מצב שבר תמחשב :silly: .

פורסם
  • מחבר

סיימון קצת עסוק לאחרונה. סינגל חדש ללהקה, עשרות ראיונות לרדיו, אירוחים בתכניות טוק שאו וכו וכו :nono:

בכל מקרה, אני מאוד מתחבר לסגנון הזה של המשחק למרות שהוא פורט מהקונסולות.

מצב הגרילה (קואופ עם חברים) בעל פוטנציאל טוב והמולטי צריך להיות מרענן.

מאמין שיצא פאץ' בימים הראשונים בינתיים כמה סרטונים שהחבר'ה בערוץ שלנו העלו:

פורסם

בבקשה עזרה:

שחקתי במשחק (ממש נהנה) והגעתי לשלב חמישי (משו פקיסטן) העניין הוא שרציתי לשחק בשלב קודם עוד פעם ושחקתי שוב במסך 3 שכבר עברתי אותו. עכשיו מישום מה המשחק תקוע לי ואני לא מצליח לשחק בשום שלב מעל 4. ז"א שאני גומר את שלב 4 הוא מגיע שוב לתפריט המשחק ושאני עושה להמשיך משחק הוא מחזיר לי מסכים קודמים...למה זה?

מת להמשיך תמחשק אבל לא משנה כמה פעם אני מסיים את שלב 4, זה לא ממשיל לשלב 5..מה לעשות.

אולי מישו יישלח לי SAVEGAMES

פורסם
  • מחבר

..מה לעשות.

לקנות את המשחק.

כמה סצנות התגנבות לא רעות:

פורסם

מעקב..

פורסם

שיחקתי 40 דקות -מאוד נחמד.

פורסם
  • מחבר

כדאי לחכות לגירסה המלאה שתכיל כנראה עדכונים חשובים.

שימו לב שבכל בריף למשימה יש לכם אפשרות להכנס לגאן-סמית ולערוך נשקים.

פורסם

לקנות את המשחק.

שלום שלום למטיף המתחסד התורן..ממש :biggrinangelA:

בטוח שווינדוס וכל המשחקים וכל השירים שיש לך במחשב וכמובן התוכנות והסרטים הם כולם חוקיים 100% בדיסקים BR ואלבומים מושקעים..

יאללהה תחסוך את המוסרנות שלך! התגובה שלך עכשיו תהיה שכל מה שיש לך הוא חוקי לחלוטין...אבל אנלא מאמין לך וגם אתה לא יכול להוכיח. ואם יש סיכוי קטן שבקטן שאיך שהוא בחיים לא הורדת שום סרט או שיר באינטרנט או תוכנה...או שאתה אימפוטנט אקטואליה או שגדל לך כסף על העצים.

לא רשמתי כלום על עותק מקורי או לא..אבל יפה שאתה יודע הכל ומה יש למי.. אנלא מתחסד כמוך וכן אני מוריד דברים באינטרנט. רק שאתה באיזו יומרה בא לשפוט כאילו אתה לא חיי במדינה הזו. ממש מגעילים אותי אנשים צדקנים שקונים משחקים כי זה נוח להם (כדי לשחק רשת) ובמקביל מורידים סרטים וכל מה שיש (יאללה תצתדק עכשיו) ואז מבקרים אחרים כי קנו פעם משו מקורי..

אגב בסוף עדכנתי את המשחק והסתדר ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים