פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים באמת שלא נראה משהו מיוחד שחבל לפספס..וגם אין הרבה קשר לגוסט ריקון חוץ מהעובדה שמדובר בחילים.אבל יש לנו כל כך הרבה מזה היום..אז שיהיה לבריאות..עוד שוטר מבוסס מחסה לקונסולות..אני חושב שנצליח לשרוד בלעדיו
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מחבר המשחק שוחרר אתמול לקונסולות. לפי הביקורות שאגב לא רעות, ציפיתי לאכזבה והן עומדות באיזור ה 80 מדובר בקמפיין קצרצר (וחבל) אך יש סיכוי שהמולטי יפתיע (?) Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Walkthrough Part 1 HD (Xbox360 - Ps3) Herehaa
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר לא יודע מה איתכם אבל אני די מחכה למשחק הזה ובעיקר למולטי. תקופה יבישה , אין מה לעשות הנה הסבר מענין על הדמות התנועה וקצת על הנשקים ויותר מענין הנה משחק מולטי של שני חברים ( תעברו לדקה 33:00 שם זה מתחיל)
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר לא זוכר כזה יובש הרבה זמן. מסתבר שרוב משחקי המולטי האחרונים מאבדים ענין די מהר. מאחר ואני מעונין בעותק פיזי של גוסט ריקון החדש, האופציה היחידה שלי זה מאתר GAME מדובר בגירסה מיוחדת שכוללת 2 נשקים ומפה למולטי. יש כמובן את הגירסה הרגילה שעולה 5 פאונד פחות. גירסת הדלוקס של סטים (55$) מכילה הרבה יותר רק שלצערי מדובר בהורדה ונעבור לכמה קטעי וידאו מומלצים: זו ביקורת על המולטי (חובבנית) של שחקן אבל הוא מדבר על דברים שלא קראתי באף ביקורת אם שמתם לב, משינימה הפכו גם למבקרי משחקים רשמיים : וזו מפה שמאוד אהבתי וגם את המוד (קונפליקט מוד) https://www.youtube.com/watch?v=QQ7vaGulm9c
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר לא מצאתי עוד פרטנר האמת. אז יהיה די מבאס לשחק לבד. מה שכן, אני חסיד של הסדרה עוד מימי קדם (רמז: האווטר הקודם שלי) גם של הסדרה הזו וכמובן ריינבוסיקס (חלק מהכינוי שלי) ובגדול, יש לי כבר שחיקה מכל משחקי הפירסט פרסן שוטרס, הריגוש כבר לא מה שהיה פעם. פה יש מולטי אחר שמשלב גם מבט שלישי/ראשון ונראה לטעמי מעניין מומלץ לצפות ב 1080P
פורסם 2012 ביוני 813 שנים + הוא החזיר את תמונתו תחת השם . אם היה יוצא גם (עכשיו ) Rainbow Six זה חגיגה. עריכה: הקדמת אותי. לסינגל אני נמשך אבל לא למולטי. נראה לי זה כך לרוב פה.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים לא מצאתי עוד פרטנר האמת. אז יהיה די מבאס לשחק לבד. יש מצב שאני אצטרף אליך, זה לא שיש לי יותר מידי זמן פנוי אבל אם המשחק שווה את זה, אין לי בעיה להשקיע את העלות שלו... דבר איתי לגבי איך אתה בסוף מתכוון לרכוש אותו... אני לא להוט להזמין דרך GAME כשאפשר דרך STEAM באותו מחיר+/- ולקבל "קצת" יותר
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר סבבה אשאל גם בארקדיה אם הם מתכוונים להביא אותו ביום ההשקה (לא מאמין) התוספות של סטים זה עוד סנייפר לכל פקשן ומפה נוספת לקואופ (Driling Ship) ואני לא חסיד של סנייפרים. כרגע המפות במולטי ע"פ הקונסולה: Alpha Cargo Harbor Market Mill Overpass Pipeline Rig Sand Storm Underground נשקים לא חסר וגם הפעם לא שכחו את התבור : Primary Weapons Assault Rifles [table][tr][td] [table][tr] [td] Ghosts [/td][td] Bodark [/td][/tr] [tr] [td] 417 [/td][td] AK-200 [/td][/tr] [tr] [td] ACR [/td][td] AN-94 [/td][/tr] [tr] [td] TAR-21 [/td][td] A-91 [/td][/tr] [tr] [td] Mk14 (DLC) [/td][td] AK-47 (DLC) [/td][/tr][/table] Light Machine Guns [table][tr][td] [table][tr] [td] Ghosts [/td][td] Bodark [/td][/tr] [tr] [td] Mk48 [/td][td] PKP [/td][/tr] [tr] [td] M60 (Uplay) [/td][td] Ultimax Mk.5 [/td][/tr] [tr] [td] LSAT [/td][td] Type 95 [/td][/tr] [tr] [td] Stoner 96 [/td][td] RPK (Uplay) [/td][/tr][/table] Personal Defense Weapons / Rifles [table][tr][td] [table][tr] [td] Ghosts [/td][td] Bodark [/td][/tr] [tr] [td] Goblin [/td][td] AKS-74U [/td][/tr] [tr] [td] L22A2 [/td][td] SA58 OSW [/td][/tr] [tr] [td] PDR-C [/td][td] SR-3M [/td][/tr][/table] Shotguns [table][tr][td] [table][tr] [td] Ghosts [/td][td] Bodark [/td][/tr] [tr] [td] M590A1 [/td][td] MTs-255 [/td][/tr] [tr] [td] M12 [/td][td] RMB-93 [/td][/tr] [tr] [td] M1014 [/td][td] Saiga 12 [/td][/tr][/table] Sniper Rifles [table][tr][td] [table][tr] [td] Ghosts [/td][td] Bodark [/td][/tr] [tr] [td] M110 [/td][td] KSVK [/td][/tr] [tr] [td] MSR [/td][td] PSL-54C [/td][/tr] [tr] [td] SRR [/td][td] VSS [/td][/tr][/table] Sub Machine Guns [table][tr][td] [table][tr] [td] Ghosts [/td][td] Bodark [/td][/tr] [tr] [td] MP7 [/td][td] PP19 [/td][/tr] [tr] [td] P90 [/td][td] PP2000 [/td][/tr] [tr] [td] Vector [/td][td] Skorpion[/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר מייק נראה לי שמצאתי דיל טוב. יש איזה קוד קופון ובסה"כ 165 ש"ח למשחק בגירסת דלוקס והגירסה הרגילה 20ש"ח פחות
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר בודק את ענין האקטיבציה בסטים. אלא אם כן אתה רוצה לשחק ב CAPSULE של גרין מאן גיימינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.