עבור לתוכן

H55M-USB3, P55A-UD3, או P7H55D-M EVO

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות I5 750, ואני מתלבט כל הזמן איזה לוח אם לקנות.

אני הולך לשחק במשחקים כבדים והתקציב שלי הוא עד 750 ש"ח ללוח אם.

יש לי כבר כרטיס מסך HD5850 וספק חזק 650W.

זכרונות אני רוצה לקנות G-SKILL RIPJAWS 1600MHZ CL 7-7-7-24- 2N ב- 620 ש"ח

וקירור NINJA 2 REV B ב- 180 ש"ח.

את הכל אני רוצה לקנות מקי אס פי.

יש לי התלבטות בין הלוחות אם שכתבתי בכותרת, מישהו יכול לתת לי רעיון מה כדאי לי לקחת? יתרונות, חסרונות ומה הכי מתאים למפרט שציינתי?

תודה לעוזרים

פורסם

אתה שואל על הלוחות הנ"ל בגלל שהם הכי זולים במלאי של החנות ממנה אתה מתכוון לקנות?

כי אם לא, אין לי מושג למה זרקת את הדגמים הרנדומליים הללו.

תתחיל מהזול ותעלה לאט לאט. חפש את הלוח הכי זול ותראה שהוא מתאים לצרכים שלך ולדרישות שלך מהלוח. אם אתה רואה שאין לו חיבורים או פונקציות שאתה צריך אז חפש את הלוח הבא הכי זול עם אותם חיבורים דרושים. וכן הלאה וכן הלאה עד שתמצא את הלוח המתאים.

בגדול ללוחות שהדגם שלהם מתחיל ב-P55A יש USB 3.0 ו-SATA 6.0Gbps. ללוחות עם דגמים שמסתיימים ב-USB3 אין SATA 6.0Gbps אלא רק USB 3.0. אלו הבדלים בולטים, זה לא עושה אותם לחשובים. ללוח של ASUS שציינת אין אף אחד משני החיבורים הללו. (בגדול אני אישית חושב ש-SATA 6.0Gbps זה דבר מיותר ומאחר ושה-H55M-USB3 זול יותר וגם מכיל USB 3.0 אז הוא עדיף ואתה אוטומטית יכול לשכוח מה-P55A-UD3)

וברצינות- תחליט מה אתה צריך/רוצה ותאמר לנו כך שנוכל לעזור לך לבחור. הביצועים שווים בכל מקרה, ההבדלים הם רק בפונקציות ובחיבורים השונים.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי USB 3, אולי אני יעשה OC בעתיד, ויש עוד כמה משתנים חוץ מחיבורים בין הלוחות אם, חיבורים אני יודע כבר ומה שאני מחפש זה את ההבדלים היותר קטנים ביניהם.

המחיר כן קשור כי אני הגבול שלי הוא בערך 750 ושמעתי כמה דברים רעים על הלוחות הזולים...

ולאסוס שציינתי כן יש USB 3.

פורסם

צודק, טעות שלי לגבי הלוח של ASUS.

בכל אופן קח את ה-H55 של גיגהבייט, הוא כמעט הכי זול עם USB 3.0. הלוחות הזולים הם בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

יש גם הבדל ב- PCI SLOTS, אם אני לא טועה.

זה הבדל משמעותי?

(אג"ב לא קשור הנה, אבל אל תשכחו לחבר את הכבלים של החשמל לכרטיס מסך אחרי שאתם מכניסים אותו חזרה למחשב)

פורסם

יש גם הבדל ב- PCI SLOTS, אם אני לא טועה.

זה הבדל משמעותי?

(אג"ב לא קשור הנה, אבל אל תשכחו לחבר את הכבלים של החשמל לכרטיס מסך אחרי שאתם מכניסים אותו חזרה למחשב)

ויש גם הבדל בלוח עצמו, GA H55 הוא Micro ATX .... שים לב לזה, לא יודע איך זה מסתדר עם הקירור, בדוק את הנושא... אני לא הייתי קונה לוח-אם קטן כשיש לי מקום לגדול יותר, נראה לי דיי לחוץ ומגביל.

פורסם
  • מחבר

עוד הבדל הוא של H55 יש ALC 889 ולא 888 כמו לאחרים...

ולי יש 5.1, אז זה אולי יכול להיות גם שיקול.

עכשיו ראיתי שנוסף גם P55-USB3 אז גם הוא נכלל בהשוואה...

פורסם

תתחיל מהזול ותעלה לאט לאט. חפש את הלוח הכי זול ותראה שהוא מתאים לצרכים שלך ולדרישות שלך מהלוח. אם אתה רואה שאין לו חיבורים או פונקציות שאתה צריך אז חפש את הלוח הבא הכי זול עם אותם חיבורים דרושים. וכן הלאה וכן הלאה עד שתמצא את הלוח המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים