עבור לתוכן

יש דבר כזה שרת מדפסות וירטואלי?

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט?

באמצעות Socket/LPR.

פורסם

במחשב שמחובר אליו המדפסת אתה צריך להגדיר במאפיינים של המדפסת שהיא תהיה משותפת ובמחשב שלך תוסיף מדפסת רשת

זה לא מסובך, אבל כדי שיהיה לך כתובת IP קבועה..

לא ניסיתי את זה עדיין דרך האינטרנט אלה רק דרך רשת ביתית, אבל עכשיו בדקתי ויש אפשרות להכניס IP בהוספת מדפסת אז כנראה שזה יעבוד..

פורסם
  • מחבר

יש לי IP קבוע והמדפסת משותפת ברשת הביתית.

אבל אני לא מצליח ממחשב מחוץ לרשת.

ניסיתי לשנות פורט ל9200 אבל זה לא עובד, וגם אם כן זה לא היה פיתרון טוב כי אפשר לבחור רק פורט אחד ואז הUSB לא היה עובד.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הה ?

נראה לי שהתבלבלת במה אתה מגדיר איפה... (לפחות ככה זה נראה מהתמונה)

מהמשפט הזה:

וגם אם כן זה לא היה פיתרון טוב כי אפשר לבחור רק פורט אחד ואז הUSB לא היה עובד.

אני מבין שהתמונה הגיע מהמחשב שמחובר פיזית למדפסת.

טאב הפורטים כאן מפרט לאן נשלח המידע שאתה רוצה להדפיס. ולא מפרט לאיזה פורטים המדפסת "מאזינה". בעמוד הזה זה צריך להישאר על USB.

על המחשב המרוחק אתה צריך להגדיר בטאב הזה את הIP והPORT שפתוח במחשב שמחובר פיזית.

(ואל תשכח להעביר את הפורטים בראוטר למחשב שמחובר פיזית...)

נ.ב.

אני לא יודע אם וינדוס מאפשר כזה חיבור, בלי להגדיר VPN בין המחשבים או להתקין תוכנת קליינט וסרבר...

מומחי התקשורת הגדולים ממני יענו על זה...

פורסם
  • מחבר

וואלה צודק ;D

אני מנסה להתחבר מטלפון סלולארי, הוא מאפשר כמו שאמרתי LRP או SOCKET.

פתחתי בראוטר את הפורטים אבל איפה אני מגדיר את המדפסת כמשותפת במחשב?

כי היא אומנם משותפת ברשת הביתית אבל איפה אני מגדיר לאינטרנט

פורסם

מה ?! סלולארי ?

סקרנת אותי. מה בדיוק יש לך להדפיס מסלולרי דרך האינטרנט ??

ולמה מהסלולר ?

בכל מקרה-

פורטים פתוחים ומועברים למחשב ? יופי.

עכשיו לנקודה הבאה בשרשרת: מה במחשב מאזין לפורטים האלה ? האם הדרייבר / תוכנה שבאה עם המדפסת תומכת בהאזנה לפורט ? (אני חושב שיש מדפסות כאלה של HP... תגגל אם שלך כזו)

אם לא - אתה צריך תוכנת שרת הדפסות שתרוץ ברקע על המחשב, (ושתעבוד בפרוטוקול של הטלפון ? , חכה למומחים) תקבל תקשורת ותשלח את המסמכים להדפסה מקומית.

פורסם
  • מחבר

קבצי WORD,TXT ותמונות.

למה? כי אני יכול ;D

אוקיי אז הצלחתי! באמצעות התקנת הרכיב המובנה LPR בווינדאוס 7 (איך לא חשבתי על זה קודם)

אבל נתקלתי בבעיה, אני מצליח להדפיס רק כאשר אני מתחבר דרך הרשת הפנימית (הWIFI), אבל לא דרך האינטרנט הסלולארי.

אני מנחש שהבעיה היא שהפורט לא יוצא החוצה בגלל הראוטר, אבל אני לא יודע איזה פורט להוסיף בport forwarding כי אין לי שמץ איזה פורט מוגדר, אני לא מוצא בשום מקום....

הסתכלתי גם בלוג של הראוטר לא כתוב שם את הפורט

פורסם

התכוונתי שאני לא מבין איזה שימוש יש לזה... כלומר למה להדפיס ישירות ולא להעביר למחשב... :nixweiss:

אבל, אשריך שהצלחת.

אם תפעיל מהCOMMAND LINE את netstat -a

תיפתח לך רשימה עם כל הפורטים הפתוחים שלך.

מכאן הדרך למציאת הפורט הנכון קצרה. (תפעיל פעם עם ופעם בלי, או פעם בהמתנה ופעם בהעברה)

פורסם
  • מחבר

זה יוצר לי עשרות שורות שמתעדכנות כל שניה, אין לי אפשרות לראות משם כלום.

אני מחפש משהו בסגנון של לוג שאני אוכל לאפס אותו, לשלוח קובץ ולראות מה קורה

פורסם

אם אתה לא יווודע איזה פורט לפתוח באם הראוטר שלך תומך DMZ הפעל אותו ותפנה אותו לכתובת הסטטית שלך ככה כל הפורטים יהיו פתוחים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה לא טיפה מסוכן?

פורסם

זה לא טיפה מסוכן -- זה מאוד מסוכן. מחשב שהוגדר ב-DMZ חייב שהיהי עליו FIREWLL בתוכנה אחרת חראם על המחשב.

פורסם

לדעתי זה בכלל לא עניין של פורטים, אם אני לא טועה צריך להגדיר לNetBIOS במיוחד לעבוד מחוץ לLAN, כי הוא לא עושה את זה בדיפולט.

תבדוק בכיוון הזה...

פורסם
  • מחבר

תראה אני יכול לגשת למחשב מהאינטרנט דרך פורטים מסויימים, רק אלו לא.

כדי לאפשר לפורטים המסויימים האלו פשוט עשיתי port forwarding בראוטר, וזה עבד.

אבל עכשיו נתקלתי בעוד בעיה, הוא מוסיף את העבודת הדפסה לתור אבל לא מתחיל להדפיס, אני חושב שהפתרון לכל הבעיות נמצא בהגדרות של הLPR, השאלה איך אני ניגש לשם

פורסם

זה לא טיפה מסוכן -- זה מאוד מסוכן. מחשב שהוגדר ב-DMZ חייב שהיהי עליו FIREWLL בתוכנה אחרת חראם על המחשב.

אני התכוונתי לתת DMZ זמני ולראות אם נפתרה הבעיה ואז כמובן לאתר את הפורט המתאים ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים