עבור לתוכן

התאמת זכרון למעבד ולוח- DDR2 או DDR3

Featured Replies

פורסם

חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות

שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות?

תודה למייעצים

פורסם

לא יותר קל פשוט להיכנס לעמוד של המוצר ולראות שם?

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H

Memory

1. 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory (Note 1)

2. Dual channel memory architecture

3. Support for DDR3 1800 (OC)/1666/1333/1066 MHz memory modules

פורסם
  • מחבר

לא סתם שאלתי....הייתי בדף של המוצר.

אלא שאם אני מנסה להזמין את הרכיבים למשל באתר של זיגזג , אז לקומבינצייה של המעבד והלוח האלה הם

נותנים לי רק את האפשרות להזמין DDR2 ולכן שאלתי כדי להיות בטוח מה נכון להזמין

פורסם
  • מחבר

חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות

שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות?

תודה למייעצים

שאלה נוספת בנוגע למעבד. האם כדאי להעדיף ATHLON II X4 630 על הX3 435 ?

ההבדל במחיר די זניח.[br]פורסם בתאריך: 7.02.2010 בשעה 13:09:07

שאלה נוספת בנוגע למעבד. האם כדאי להעדיף ATHLON II X4 630 על הX3 435 ?

ההבדל במחיר די זניח.

תיקון...השאלה לגבי הX4 620 או X3 435

פורסם

תלוי לאילו שימושים. לרוב ההבדל בביצועים הוא כמו ההבדל במחיר.

פורסם
  • מחבר

תלוי לאילו שימושים. לרוב ההבדל בביצועים הוא כמו ההבדל במחיר.

ההיגיון שלי אומר ש4 ליבות יתפקד יותר טוב באספקט של מולטיטסקינג. אבל אולי אני טועה.

בטבלאות הבנצ'מרק הX4 מדורג גבוה יותר מהX3.

פורסם

תגדיר multitasking. ראיתי אנשים שמגדירים שימושים משרדיים כ-multitasking. כל אחד וההגדרה שלו.

פורסם
  • מחבר

תגדיר multitasking. ראיתי אנשים שמגדירים שימושים משרדיים כ-multitasking. כל אחד וההגדרה שלו.

אצלי מולטיטסקינג זה אומר הרבה חלונות של דפדפן עם הפירסומות והFLASH שטוחנים לי את הCPU כל הזמן

+ UTORRENT שפעיל כל הזמן + ITUNES שמנגן ברקע + המרות של קבצי אודיו ווידאו.[br]פורסם בתאריך: 7.02.2010 בשעה 18:29:51

אצלי מולטיטסקינג זה אומר הרבה חלונות של דפדפן עם הפירסומות והFLASH שטוחנים לי את הCPU כל הזמן

+ UTORRENT שפעיל כל הזמן + ITUNES שמנגן ברקע + המרות של קבצי אודיו ווידאו.

רציתי לשאול איזה ספק כוח דרוש לסוג השימוש שלי, בהנחה שהמעבד זה X4 620 ולוח GA-MA785GMT-UD2H

פורסם

+ UTORRENT שפעיל כל הזמן + ITUNES שמנגן ברקע + המרות של קבצי אודיו ווידאו.[br]פורסם בתאריך: 7.02.2010 בשעה 18:29:51

רציתי לשאול איזה ספק כוח דרוש לסוג השימוש שלי, בהנחה שהמעבד זה X4 620 ולוח GA-MA785GMT-UD2H

אם זה השימוש תישאר ב435. לא תרגיש שום הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים