עבור לתוכן

Aliens vs. Predator Demo

Featured Replies

פורסם

הגרפיקה לא להיט כי זה דמו , הם אפילו צינו בתחילת המשחק שהדמו הוא רק DX9

ואתה לא מקבל את האפקטים של ה DX11

בדיוק כמו בבטמן זה משחק שונה לגמרי עם ובלי ה פיזיקה.

אני מקווה שהאפקטים יהיו הרבה יותר יפים ומרשימים עם DX10\11

• תגובות 100
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין מה יהיה עם Aliens: Colonial Marines שגם בהפצת SEGA (של Gearbox). הוא אמור להשתמש ב GPU PhysX

אז יהיו ל-SEGA שני משחקי Alien, אחד עם DX11 והשני עם PhysX... :)

פורסם

:( כול שני וחמישי ממיתים ומחזירים לתחיה את הכותר הזה...

מקווה שהפעם פרויקט ACM לא יסגר סופית.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל הדמו בשבילי היה למען האמת דיי מהנה.

אבל ברור שלמשחק יש כל כך הרבה בעיות שמכבידות על הלב, ולא. אני לא מדבר על הגרפיקה.

1) הנחתים איטיים באופן מייגע : אתה סוף סוף מוצא מטרה. מפספס? : החייזר בורח הצידה בזמן שאתה זוחל כמו קשישה.

2)הצייד : כמובן שיש לו לייזרים, מוקשים, הסוואה, קפיצות מרשימות... אבל בלי כל זה, מה יש לו? : מכות איטיות וכבדות כאילו אתה מנסה לגרד לאויב את הגב.

3)החייזר..וואו, אוקי : אין לדבר הזה שום דבר מיוחד לחלוטין, הדבר היחידי הינו תיפוס קירות, גסיסה בשלולית של חומצה והזנב החד. חוץ מזה אתה מחרפס על האויב שלך כמו תינוק בתקווה לחסל אותו עם היידים הרזות שלך.

והבעיה הכי גדולה שלי במשחק, לכרגע, זה הלאג. כל כך הרבה לאגים, זה המשחק היחידי שיש לי דבר כזה, יורים יריה זה מופיע לאחר שניה.

חייזירם מרביצים לי ממרחק של 5 מטרים ... בלי הלאג הזה הייתי יכול באמת להנות מהמשחק ה"casual" הזה, ככל שזה מדהים אותי.

</spam>

פורסם

אנשים פה בוכים יותר ממי שהפסיד סיבוב בMW2! אין לי בעיה עם תלונות עלתסמונת הקונסוליטיס של המשחק(VGAMES).אבל כל הבעיות שאתה מתאר TROJAN MONKEY,הם דווקא נקודות חוזק של המשחק.שיחקת בקודמים,ראית את הסרטים?

-כן בני אדם איטיים יותר מהחיזרים.מצד שני אתה מתלונן שלחייזר אין שום דבר.המהירות של החייזר(במיוחד כשהוא רץ) וההתגנבות שלו זה היתרון הגדול.בני האדם חלשים כן,הם תמיד היו,וזה רק עוזר ליצור תחושת פאניקה ואימה גם במולטי שזה דבר מצויין.התקווה היחידה שלהם זה לאתר וליירט את האויבים כשהם רחוקים מספיק ולשמור טוב טוב על הגב שלהם/של חברים שלהם.

-לגבי הטורף-מה השאלה הזאת?אתה בוכה שלחיזר אין כלום וכשהטורף מגיע לך עם כל מיני גדגטים אתה בוכה שבלעדהם הוא חלש!כן,זה נקרא איזון! אבל גם מבחינת הרוח של הדמות כצייד ההסוואה והטקטיקה,הסבלנות והשימוש בנשק הנכון ברגע הנכון זה חלק אינטגרלי מהחויה שלו.

לא משהו אישי,סתם פאנבויאיזם.תראה את הסרטים לפני שאתה משחק במלא(לכל הפחות ALIEN ALIENS וPREDATOR כל השאר מיותר עד זבל)

פורסם

למה אתה קורא לזה לבכות? ועוד איזה השוואה. זה נקרה מתיחת ביקורת, הדמו יצא מתחת לחגורה ובזאת בהחלט לא מה שציפו.

בנוגע לתענות שלי, כן היו כמה נקודות חלשות, אבל גם הטענות שלך מגוחכות אדוני;

איטיות = פחד? :

אני יודע, בפעם הראשונה ששיחקתי כנחת שיקשקתי מפחד, לא רק בגלל שהכל חשוך ואתה זז לאט (מה שנותן לך הרגשה של חוסר אונים)..זה בגלל הציפצופים של הראדר. הייתה לך עדות שעוד מעת אתה נפגש עם האויב באזור חשוך והדבר יכול לבוא מכל מקום...

אך זה לא שרד.

לאחר המשחק השלישי זה כבר לא השפיע, זה היה רגיל לחלוטין, והאיטיות נהייתה הרבה יותר מעצבנת מאשר שתמכה להעצמת האטמוספרה.

צריכים לתנת את האפשרות לרוץ ספרינת.

בנוגע לצייד : זו הייתה טעות מצידי, מה שהיתכוונתי לאמר :

הצייד מרשים וכולו, אך הדמות סומכת על כל הגאדג'טים שלה, שעוד צריך לאסוף מהריצפה. תחשוב על זה במשחק של "Evac", או משהו בדומה. אבל בוא נעזוב את זה, זה כבר עניין של ניסיון וטעם אישי כיצד להפעיל את הדמות הזו, כי בס"כ זו הדמות היחידה שיכולה לנהל איסטרטגיה כקבוצה. (לא כמו הנחתים שמרססים, ולא כמו החייזרים שפשוט מתקיפים התקפות פתע)

וכפי שאמרתי, המשחק ס"כ בסדר. אני רק מקווה שבמשחק הרשמי החיבור יהיה יותר טוב מאשר החיבור החלש שישנו כרגע.

וביקורת בונה בשבילך peacebringer7 : אף אחד לא בוכה. זה שימוש מגעיל של המילה, תנסה להישתמש במשהו פחות מזלזל כי ס"כ אנשים משתפים את הדעות שלהם בנוגע למשחק. אתה שומר את דעותיך לעצמך, נפלא. אבל אל תשכח שזה פורום.

P.S: כן, ראיתי את הסרטים, והנחתים יכולים לרוץ מתי שהם רוצים! P=

פורסם

הבאתם לי חשק ואני הולך לראות את Aliens...

לביל פקסטון יש שם דמות מצחיקהההההההה.. מספיק שאני רואה אותו ואני צוחק.

בטח אחרי זה אני אשחק שוב בדמו :)

פורסם

Aliens ענק

יש לי אותו באיכות גבוה ואני רק מחכה לסטרימר לראות אותו במסך גדול

פורסם

TROJANMONKEY סליחה עם פגעתי.. ;D :'( קיבלתי את הביקורת שלך ואני מתנצל מעומק הלב ומקרב הגרב בפני כל מי שנפגע מדברי הבלע שלי.(ברצינות,סליחה) כבר הזהרתי בסוף ההודעה הקודמת שדברי הםבבחינת פאנבויזם ותו לא,ואולי היתי צריך להגיב על הנקודות שלך בצורה מכובדת יותר. אני מניח שהתגובה שלי באה כי לצד זה שיש לאנשים המון תלונות ואכזבות מוצדקות מהדמו יש גם הרבה תלונות שנובעות מזמן משחק קצר מדי או מחוסר הכרות עם חומר הרקע שיוצא לי לראות בפורומים אחרים ואולי הוצאתי את זה קצת עליך ועל כך אני מתנצל.אני אשמור את הזכות להגיב לטיעונים שנראים לי לא נכונים אם כי אשתדל לעשות זאת בצורה פחות אגרסיבית.בלי נדר ;D. אגב שים לב שמקש Q מאפשר ריצה לכל הגזעים,גם למארינס.זה כמובן יותר שימושי עם הנוסע השמיני אבל זה הופך את האיטיות של המארין לפחות מייגעת פחות במה שנוגע ללזוז ממקום למקום. בכל מקרה לדעתי הגדולה האמיתית של המולטי תתגלה במשחקים קבוצתיים יותר והדמו זה רק לטעום את ההרגשה של כ"א מהגזעים ולא באמת נותן לנו יותר מדי.

נייק ביל פקסטון זה השחקן שעושה את הדסון? אחת הדמויות המיתולוגיות באמת.

פורסם

TROJANMONKEY סליחה עם פגעתי.. ;D :'( קיבלתי את הביקורת שלך ואני מתנצל מעומק הלב ומקרב הגרב בפני כל מי שנפגע מדברי הבלע שלי.(ברצינות,סליחה) כבר הזהרתי בסוף ההודעה הקודמת שדברי הםבבחינת פאנבויזם ותו לא,ואולי היתי צריך להגיב על הנקודות שלך בצורה מכובדת יותר. אני מניח שהתגובה שלי באה כי לצד זה שיש לאנשים המון תלונות ואכזבות מוצדקות מהדמו יש גם הרבה תלונות שנובעות מזמן משחק קצר מדי או מחוסר הכרות עם חומר הרקע שיוצא לי לראות בפורומים אחרים ואולי הוצאתי את זה קצת עליך ועל כך אני מתנצל.אני אשמור את הזכות להגיב לטיעונים שנראים לי לא נכונים אם כי אשתדל לעשות זאת בצורה פחות אגרסיבית.בלי נדר ;D. אגב שים לב שמקש Q מאפשר ריצה לכל הגזעים,גם למארינס.זה כמובן יותר שימושי עם הנוסע השמיני אבל זה הופך את האיטיות של המארין לפחות מייגעת פחות במה שנוגע ללזוז ממקום למקום. בכל מקרה לדעתי הגדולה האמיתית של המולטי תתגלה במשחקים קבוצתיים יותר והדמו זה רק לטעום את ההרגשה של כ"א מהגזעים ולא באמת נותן לנו יותר מדי.

נייק ביל פקסטון זה השחקן שעושה את הדסון? אחת הדמויות המיתולוגיות באמת.

התנצלות היתקבלה, ותודה.

בנוגע לדמויות..וואו, לא ראיתי את הסרטים כבר המון זמן, אני רק זוכר את האישה שמככבת בכמעת בכל בסרטים ,

וזה מדהים אותו שלא מצאתי את המקש Q אצל הנחתים, זאת אומרת...גיליתי את זה אצל החייזרים, :facepalm: והכן המשחק יבלוט יותר במשחקי קבוצות, אני רק מתעניין לראות אילו סוגי משחק יהיו,

יום טוב.

פורסם

האמת שאין שום דיון אחר על AVP אז החלטתי לרשום את זה פה:

לכל מי שמעוניין במשחק ועוד לא רכש אותו (בקנייה מוקדמת כזאת או אחרת) , האתר Game.co.uk מוכר את הSurvivors' Edition ב30 פאונד (35 עם משלוח לארץ) - כלומר כ-190~200 ש"ח , לידיעתכם...

http://www.game.co.uk/PC/Shooter/First-Person/~r345955/Aliens-vs-Predator-Survivor-Edition/

פורסם

204.23ש"ח כולל משלוח זה יפה מאוד לגרסה הזאת.

שלמתי 175שח על הגרסה הרגילה בEBAY אקבל אותה בעוד 9 ימים.

http://angryjoeshow.com/?p=6474

;Dהערות על הדמו ועל הביקורת הקוטלת כביכול של GAMEINFORMER.

כמה ציטטות שפשוט אומרות הכול

BigBoss says:

February 11, 2010 at 8:25 pm

BTW if anyone doesn’t know who Ben Reeves is, he’s the chubby retarded-looking ass hat with a jew-fro that in my long history as a GI subscriber has always given awful and half-assed/fanboyish reviews.

Now that i’ve released that little tid-bit of info, Joe I agree with you whole-heartedly.

Solbadgreg says:

February 11, 2010 at 6:56 pm

I am SOOOOO HAPPY to see I’m not the only AVP fan who called bullsh*t on that “review”. I just about fell out of my chair when I saw Ben Reeves’ score and the poorly written review he used to back his opinion. I think GI is a step above toilet paper, and crap like this confirms my opinion on that crap-azine.

Montes says:

February 11, 2010 at 4:59 pm

Ben is a fu**ing dumb A$$ ”Predator use to much stealth” ARE YOU FU**ing kidding me?????? i would kick him in the balls if i ever see him cant wait for your review

Ben says:

February 11, 2010 at 9:33 pm

I hate to share this name with that moron. I’ll buy this game after your review cause all the games you said were good rock and you show the bull thats why i listen to you above gameinformer or god forbid IGN fucking biased assholes

Avpfan25 says:

February 11, 2010 at 11:26 pm

ofcourse ben sucks cocks. wats more funnier is that no only did other reviews said it was awsome, on the preview for avp on last months issue of GI was that they played the demo and loved it

Hjerm says:

February 12, 2010 at 8:16 am

Well Joe.

This guy is fucked up if he don’t think this game will kick ass.

The first thing im doing buying this game:

1. Learn controls.

2. Play survival.

3. Kick his ass.

Fuck him im buying!

BatboyEXE says:

February 12, 2010 at 3:23 pm

“The predators rely too much on stealth”

NO FUCKING SHIT! The stealth’s their gimic!

“Aliens have to crawl on walls” Again, gimick.

“Marines have too many aliens to shoot”

I hate Ben right now. He comepletly disses the concepts and gimics these guys are known to do in the movie. It would be like mocking New Super Mario bros Wii because you have to jump on enemies to kill them, even though Mario’s suppost to do that.

InitialReaction says:

February 12, 2010 at 4:53 pm

One of your best videos ever Joe. I haven’t read the review, but you are the best at calling out bullshit reviews when they need to be called out and this seems like a bullshit review. You are the voice for an army of angry gamers and you really let our voice be heard in this video. I agreed with everything you said.

Great format, great shows, keep up the good work. Your army wants 1 video a week though!

F**k GI review הזמנתי את המשחק!

מה שכן הדרישות יכולות לומר לנו 2 דברים :

תמיכה בDX10\10.1 (כרטיסי HD2900 ומעלה)

דרישות נמוכות יחסית?

פורסם

או סוף סוף מישהו שהזמין בפועל..האמת עדיין אין לי מושג איך המשחק יצא אבל באמת שאני לא מתרגש מהביקורת של GAMEINFORMER..פלא שהג'ו הזה שכח להזכיר שהביקורת התלוננה אפילו על המושן טרקר כדבר שהצלילים שלו גורעים מהמתח(!!!!)

-אני גם מסכים בתוקף עם העובדה שDM רגיל זה מוד מפוספס..דברים כמו TROPHIE KILLS מאחורה פוגעים פה באיזון אבל כשאתה עם צוות הם גורמים לך לשמור טוב על הגב של חברים שלך..

-הבעיה בSURVIVOR שחוץ מקופסא יפה אין בה כלום חוץ מ4 מפות שיהיו בלעדיות לפרק זמן קצר בלבד לפני שיצאו לציבור הרחב כDLC(בתקווה שבחינם),כשאני לא רואה מה ההישג בזה שיש לך 4 מפות בלעדיות ואין עם מה לשחק אותן,כבר עדיף להזמין גרסאות שנותנות את הסקינים הבלעדיים בהזמנה מוקדמת שלא יפתחו באף שלב לאף אחד אבל אף אחת מהחנויות האלה לא שולחת לארץ..אז אני קניתי משופטו(תודה לסיימון...)

פורסם

אם אני אקנה זה למולטי.. אבל הוא נראה די רגיל.. שווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים