עבור לתוכן

Aliens vs. Predator Demo

Featured Replies

פורסם

זה ניראה כאילו אף אחד לא הוריד את ה DEMO, ניסיתי לשחק אבל הוא לא הצליח להתחבר לשרת.

• תגובות 100
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי הדמו עשה כאילו הוא מחפש שחקנים אחרים אבל זה לא התחבר אז נטשתי בלי לשחק

בכל מקרה מרשמים ברשת זה מריח כמו נפילה -אבל נחכה למשחק השלם

פורסם

הם עשו טעות כשנתנו לשחקני הPC דמו בלי dedicated servers וmedium graphics.

כלומר בfinal release יהיו שרתים יעודיים וDX11 וכו...

אבל כרגע זה סוג של תתIWNET עם צרעת.

אם אתם באמת רוצים לנסות את הדמו, צרפו חברים דרך הסטים למשחק. דרך matchmaking אין סיכוי.

marine = אתגר

alien = לרוץ על התקרה D: ולפלוט קולות מצמררים.

predator = press "E" to win the mtach.

פורסם

ו... עכשיו גיליתי שזה דמו מולטיפלייר. למי אכפת? אני שחקן סינגל TO THE BONE. נחכה לרשמים מהמלא.

אגב - אני לא מרוצה מאוד מהחברה המפתחת - זו אותה חברה שפיתחה את rogue warrior הזוועתי(לפי קונצנזוס רחב ביותר של ביקורות) וחוץ מזה מלא משחקי קונסולות - המשחק הטוב האחרון שלהם(שבאמת היה ממש נחמד) הוא Rogue Trooper שיצא איפושו ב2006...

פורסם

שיחקתי קצת בדמו... אני מקווה שהסינגל יהיה שווה משהו כי הדבר היחיד שיש לי לומר על המולטי זה - בעעעע

פורסם

אני במסך מחכה ל עוד 7 שחקנים נוספים

בנתיים לא מצליח להכנס למשחק

שמעתי עכשיו ישראלי במיקרופון מדבר חח זה היה מצחיק הוא אמר משהו "אני במיוט סאונד ואני שומע קולות של חוחוחוחו"

אולי זה אחד מפה היה

קיצר עוד לא הצלחתי להכנס למשחק

פורסם

:P

שיחקתי קצת בדמו... אני מקווה שהסינגל יהיה שווה משהו כי הדבר היחיד שיש לי לומר על המולטי זה - בעעעע

כנ"ל ^

לא ציפיתי שיהיה יותר מידי אבל אין שום טיפת טקטיקה.. אף אחד לא אורב לאף אחד.. אין דקה של מתח ופחד ממה שיבוא. ממש לא כמו בטריילרים. ממש טבח, כולם רצים ומקליקים על העכבר ויש בלאגן שלם. אני מניח שגם המולטי של המשחק המלא יהיה ככה.. ואם כך אז אני לא מצפה לו, אני אצפה לסינגל.

בינתיים אני פונה למשהו אחר שהורדתי.. הבטא של C&C4

פורסם

איזה מבעס! אני חולה על AVP2, זה ממש לא זה, כל אבל כל החששות שלי התממשו, זה משחק קונסולה לגמרי.

יש את הE הזה שהורג במכה ואין מה לעשות נגדו, הכל כבד כזה ומגושם, שאתה חוטף מכה אתה לא יכול לעשות כלום, משהו מעצבן טילים.

כגודל הציפיה גודל האכזבה ואפילו יותר גדולה. :pissed:

פורסם

הצלחתי לשחק דקה עד שהיה כתוב HOST CLOSED GAME חח

בדקה ששיחקתי פשוט היה גרוע

DEATH MATCH מפגר שמתים כל שנייה נראה גרוע ומשחק גרוע

עריכה"

יאללה יצאתי מזה השארתי את זה פתוח הרבה זמן ולא הצלחתי לגייס 8 שחקנים למשחק

ומה 2 'דקות ששחקתי פעם אחת אני חושב שמיציתי

עכשיו צריך למצוא איפה מסירים את זה חבל על המקום בדיסק

פורסם

המממממ...ביקורת מגיעה מפאנבויז או סתם אנשים רציניים.תשובות:

-לגבי REBELLION המפתחת: לא שיחקתי אף משחק שלהם חוץ מAVP הראשון,וזה מספיק לי. מעבר לכל ההסברים על זה שROGUE WARRIOR פותח ע"י אולפן אחר ועל AVP עבדו כבר שנתיים וחצי,גם אלמלא זה היתי די סומך עליהם,כי יש להם המון אהבה לזיכיון הם אפילו קנו את החברה שעשתה קומיקסים של AVP אם אני זוכר טוב.כבר מהטריילרים אפשר לראות שמדובר במשחק בסהכ על רמה,אלא אם כן בעיות טכניות ידפקו אותו(כמו בדמו) או שהוא יהיה קונסולי מדי.

-לגבי הMATCHMAKING הארורה:(באתי לכתוב IW..LOL ;D,התרגלתי כבר) מודעים לבעיה ואמרו שיוציאו טלאי שיפתור אותה בקרוב.הם גם חזרו ברשמי על ההצהרה שבמלא יהיו שרתים DEDICATED ואז לא נצטרך לדאוג לכל השטויות האלה.ככה שכמה שזה מעצבן זה לא סיבה לפסול את המשחק.בנתיים הם אומרים שאפשר למזער נשקים ע"י חיפוש משחק ביחד עם כמה חברים לכן אני מצרף לינק לקבוצה הישראלית של המשחק בסטים,מה שגם אמור לעזור ללאגים אם יש.

http://steamcommunity.com/groups/AVPD-IL

לגבי קרב מגע הנה טריילר שמסביר,אמנם לקונסולות איך להתמודד עם זה כמו גבר(או חיזר/או טורף):

אם כי לא בטוח שיש איך להגן על עצמך בזמן שאתה מבצע TROPHIE או S?ILENT (בעברית:חיסול ממוקד) אז כדאי לוודא שאתה לבד עם מישהו לפני שעושים את זה.יאללה לילה טוב בנתיים

פורסם

הקבוצה לא קיימת או משהו...

יש לינק מתוקן?

פורסם

לפי מה שקראתי יש התקפות חזקות שאי אפשר להתגונן מפניהם בסיטואציה של 1 על 1

אם זה נכון אז זה טפשי שהם שחררו מצב DEATH MATCH שזה כולם נגד כולם

היו צריכים לעשות קבוצות וככה המצב של מוות והתקפות בלחיצה אחת היה יותר נדיר והיה קורה רק למי שעוזב את הקבוצה והולך סולו

פורסם

אני נותן למשחק ציון 9\10

רק בגלל האפשרות שאפשר לשפד שם את האויבים!

איי איזה כייף! לשפד את החייל\הטורף עם הזנב של החייזר.

המשחק קצת כבד (הכל בהגדרות הכי גבוהות*) רץ על איזה 50-40FPS ויש קצת נפילות.

עם מעבד נורמלי (ולא E2000) אני מאמין שהיה עובד יותר טוב.

(כרטיס מסך 8800GTS 320*)

פורסם

הצלחתי לשחק כרגע איזה משחקון אחד ולפחות לפי זה המולטי מאוד מיושן

אני לא חושב שהוא מסריח או משהו אבל גם לא טוב במיוחד

וגם מבחינה גרפית זה ניראה כמו משחק WII אם רזולוציה גבוה יותר

קיוויתי להרבה יותר ממשחק כזה למחשב

מה שבחלל מוזר זה שהיה לי בעית שליטה ישר על ההתחלה

פשוט W\A\S\D לא עבדו בכלל וגם לא החיצים הרגילים במקלדת

כדי לפתור את זה אישרתי גימפאד אבל בגלל שזה מסריח לכוון אם גימפאד שיחקתי יד אחת על העכבר והשניה על הגימפאד-ממש לא אינטואטיבי

בכל מקרה על משחק כזה הם רוצים 50$ ?

אם הדמו משקף את המשחק הייתי מוכן לשלם אולי 15$ על זה

פורסם

באמת מקווה שהסינגל יהיה טוב אני מחכה להמשך כבר המון זמן,במולטי של AVP II היה כיף כולכך...

פשוט תענוג היה לשחק שם...יאללה אתקין אותו על הלפטופ ואשחק בעבודה כשמשעמם :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים