פורסם 2010 בפברואר 315 שנים היי,יש לי מחשב נייד בבית ועד עכשיו הכל היה בסדר אבל פתאום הוא לא מצליח לאתר רשתות אלחוטיות (גם שהוא במרחק חצי מטר מהראוטר!) והוא יכול לגלוש באינטרנט רק אם אני מחבר לו כבל רשת...אשמח לעזרה.
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים שלב ראשון -- כבה ותדליק את הנתב.אחרי שתעשה את זה, אם עדיין יש בעיה, אל תחבר את המחשב עם כבל, תריץ את הפקודה cmd /k ipconfig /all ותעלה את הפלט לכאן.
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים היי,יש לי מחשב נייד בבית ועד עכשיו הכל היה בסדר אבל פתאום הוא לא מצליח לאתר רשתות אלחוטיות (גם שהוא במרחק חצי מטר מהראוטר!) והוא יכול לגלוש באינטרנט רק אם אני מחבר לו כבל רשת...אשמח לעזרה.אם הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית הבעיה יכולה להיות בכרטיס או בדרייבר שלו. תנסה לעדכן את הדרייבר.
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר הנייד הוא לנובו N500 ועדכנתי דרייברים (הכרטיס הוא Dell wireless 1395).הינה הפלט (החלק שאני חושב שחשוב, כל השאר זה MAC ADDRESS ושם הכרטיס...) מהמחשב נייד: Windows IP Configuration:node type: mixedIP Routing Enabled: NoWINS Proxy Enabled: Noתודה על העזרה.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים הנייד הוא לנובו N500 ועדכנתי דרייברים (הכרטיס הוא Dell wireless 1395).הינה הפלט (החלק שאני חושב שחשוב, כל השאר זה MAC ADDRESS ושם הכרטיס...) מהמחשב נייד: Windows IP Configuration:node type: mixedIP Routing Enabled: NoWINS Proxy Enabled: Noתודה על העזרה.תאמין לי שכשאר אני מבקש פלט מלא של הפקודה, אני יודע למה. הפרטים שהבאת אינם מספיקים על מנת לאפיין את הבעיה.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים מחבר התוכנת ניהול מובנת במערכת ההפעלה.הינה כל הפלט שמוצג לי בנייד:Windows IP Configuration:Host Name: user-75c098cc05Primary Dns Suffix: לא רשום כלוםNode Type: MixedIP Routing Enabled: NoWINS Proxy Enabled:NoEthernet adapter Wireless Network Connection:Media state: Media disconnectedDescription: Dell Wireless 1395 WLAN Mini-Cardאחר כתוב הPhysical AddressEthernet adapter Local Area Connection:Media state: Media disconnectedDescription: Broadcom NetLink Fast Ethernetואז כתוב עוד פעם Physical Address שונהתודה.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים ב-MEDIA STATE רשום Media disconnected. המשמעות היא אחת מהשתיים:1. הכרטיס האלחוטי כבוי, כלומר נמצא ב-DISABLE. זה יכול להיות על ידי כפתור פיזי במחשב או על ידי צירוף מקשים שלחצת.2. הכרטיס האלחוטי תקין ופעיל אבל הממשק האלחוטי בנתב כבוי.סביר להניח שהבעיה היא 1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.