עבור לתוכן

יותר מIP חיצוני אחד ברשת מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי.

תודה מראש,

יועד

פורסם

אפשר לשאול למה אתה רוצה לעשות את זה ?

(+ מעקב, לא שמעתי על כזה דבר, מעניין)

פורסם

אפשרי אם יש לך נתב עם שני רגלי WAN.

השאלה היא למה אתה באמת צריך את זה?

פורסם

איזה מודם יש לך?

אני פעם הייתי מחובר דרך switch למודם Thomson (כבלים) שלי. כל מחשב שהתחבר ל switch קיבל IP חיצוני אחר, עד למגבלה של 3 מחשבים. אני בטוח שגם לפחות חלק מהמודמים האחרים תומכים בזה.

בכל מקרה, אם אין לך switch, פשוט תנסה להתחבר עם Ethernet וגם עם USB. במודם שלי גם זה היה עובד וכל מחשב היה מקבל IP חיצוני שונה.

פורסם
  • מחבר

אני עובד מול אתר שמגביל את כמות "זרימת נתונים" שכל IP יכול לקבל, וברגע שעוברים את כמות זו מקבלים BAN לבערך 10 דקות. יש לי עוד מחשב בבית, ואני רוצה שמישהו יעזור לי בו זמנית עם העבודה שאני מבצע ולכן אני צריך שיהיה למחשב שלו IP חיצוני שונה. כל מה שאני מבצע הוא חוקי לחלוטין. כרגע אני מחובר דרך בזק כתשתית, אז לפי מה שנאמר פה אני מבין שעלי לעבור להוט כתשתית? אני אצטרך לרכוש מודם מיוחד או רק SWITCH? תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

לעבור להוט ולבקש חיבור עם חייגן.

ניתן לחבר עד 3 כתובות פיסיות ולקבל כתובות שונות מהpool של הפסק פר כתובת פיסית (MAC).

פורסם

בדיוק להפך -- צריך מ-HOT חיבור ללא חייגן.

פורסם

אתה צריך לרכוש מבזק בינלאומי ip pool, ואז להגדיר Static nat בנתב שלך לשני המחשבים.

בעקרון זה יתן לך 3 כתובות לצאת איתם. אחד זה הIP שהיוזר שלך מקבל, ועוד 2 זה הכתובות שאתה מקבל בpool.

(אין אופציה לרכש רק עוד כתובות אחת)

בכל מקרה, אם אתה לקוח פרטי הסיכוי שתיפול על נציג שיבין בכלל מה אתה צריך הוא מאוד נמוך.

פורסם

אני עם Cheif. החיבור צריך להיות בלי חייגן (לפחות ככה הוא היה אצלי).

עם חייגן הסיפור כנראה לא יעבוד כי רק אחד המחשבים יתחבר ל VPN של הספק. מה שכן, אולי הספק ירשה לכמה מחשבים להתחבר מאחורי אותו מודם לVPN, ואז אפשר שכל אחד יחייג... יש מצב שזה יעבוד, צריך שמישהו יבדוק.

זאת ללא ספק הדרך הכי פשוטה לעשות את זה.

פורסם

אני לא יודע כמה הסיפור הזה יעלה לך מול הספקית שלך...

אבל למטרה שלך (סוג של LEECHING פרימיטיבי מאתר הורדות) כנראה שיהיה הרבה יותר זול לקנות חשבון PREMIUM ב RAPIDSHARE או איזה חברה שממנה אתה מקווה למשוך קבצים.

בנוסף לעניין העלות, ככה גם לא תצטרך לקפץ בין המחשבים כל 10 דקות כדי להוריד את הקובץ הבא.

אוף, קיוויתי שמישהו יעשה עם זה משהו מעניין. :'(

פורסם

משהו מעניין כמו מה? :s05:

פורסם

לא הבנתי בדיוק איך זה חוקי אם אתה מקבל באן של זמן ברגע שחרגת מה traffic quota שלך באתר? :s07:

פורסם

משהו מעניין כמו מה? :s05:

אם הייתי יודע, זה לא היה מעניין ;)

לא הבנתי בדיוק איך זה חוקי אם אתה מקבל באן של זמן ברגע שחרגת מה traffic quota שלך באתר? :s07:

הבאן הוא לפי IP כך שטכנית הוא לא עובר על החוק...

האם זה מוסרי ? לא, אבל זה גם לא מסוג הדברים שידירו שינה מעיניו...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכל העונים, אני ממש מעריך את כל העזרה שלכם. אז כנראה שאני אצטרך לעבור להוט, נראה במה זה כרוך, ואז כל העניין של ה IPים השונים הוא כבר דרך הוט או דרך הספק? אם במקרה מישהו יודע על דרך לעשות זאת דרך בזק אני אשמח לדעת נראה לי שלשבור התחייבות עם בזק לא יהיה הכי קל...

זה בהחלט חוקי, אולי קצת לא מוסרי או אפילו קצת עובר על תנאי גלישה באתר אבל זה חשוב לי מספיק בשביל לעשות זאת. כל המטרה היא ששני אנשים יכלו לבצע עבודה על האתר בו זמנית ולכן אין שום פתרון אחר חוץ מIPים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים