עבור לתוכן

1 giga lan

Featured Replies

פורסם

רציתי לבדוק את האופציות שלי להפוך את הרשת ל1 ג'יגה מכיוון שכל הפעלה עלובה של פייסבוק או סרטונים בספורט5 טוחנים לי מעל 50 אחוז מהרוחב פס הנוכחי(100mb)

ברשותי ראווטר simens sl2-131 ולוח אם gigabyte x48 ds5.

הנה לינק לעמוד של הלוח אם לא כל כך הבנתי אם הוא תומך או לא ומה צריך בשביל זה....בנוסף האם הראווטר בכלל תומך בג'יגה??

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2766

פורסם

משום מה אבל רק משום מה , לא נראה שיש קשר אולי בגלל שאין לך רוחב פס מהספק של 100 מגה ?

וגם בגלל שהפייסבוק לא תומך בקישור של 50 מגהביט לשנייה !

המטרה ברשת גיגה היא להעברת נתונים גבוהה מ12 מגה בייייייט לשנייה.....ותאמין לי שאתה לא מנצל 6 בפייסבוק , אתה טוען כולה אתר של 100 KB - כמה טחינה כבר הוא יבצע ?

לדעתי אתה קורא את הנתונים לא נכון או שמתבצע פעולה אחרת ברקע.

וחוץ מזה , גם אם זה היה נכון , אם תשדרג לגיגה ביט או 10 גיגה ביט....זה לא יגדיל לך את הרוחב פס מהתשתית או ספק , ככה שכל השאלה הזאת קצת חסרת שחר

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי... אבל בקשר לנתונים אין הרבה מה לנתח אני מפעיל את מנהל המשימות ותחת רשת יש אחוזי ניצול והיום כשספורט 5 ופייסבוק היו טעונים האחוזים קפצו באיזור ה60 אחוז וצפונה...לאחר שסגרתי את הדפדפן זה היה על 0 אחוז....

פורסם

1- למען האמת פייסבוק + עם כל מה שהדף טוען שם זה בערך מגה אחד...

2- האחוזים האלה מראים לך את האחוז של רוחב פס מקסימלי/שימוש כרגע. יכול להיות שהרוחב פס המקסימלי שלך מוגדר שם לערך לא נכון...

(יכול להיות שפיספסת נקודה לפני ה"חמישים אחוז" האלה ??? לא מוצג שם 50. % ?)

3- אם ראית סרטון בסטרימינג בספורט 5 זה צורך יותר רוחב פס מגלישה, אבל עדיין לא קרוב למספרים שהעלית...

בכל מקרה אין לך מה להתרגש ממה שראית, ובטח שאין לזה קשר לרוחב הפס בתוך הרשת שלך. תעתיק קובץ ממחשב למחשב בתוך הרשת אם אתה רוצה לבדוק את תקינות הרשת/רוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נומר ואני מעתיק והרשת שלי היא 100mbs באיזו מהירות זה צריך להעביר??

פורסם

12.5MB .

אבל זה בדר"כ סביב ה 10MB

אם יש לך רשת ביתית עם כמה מחשבים בינהם - אז אולי כדי לך לקנות סוויץ של גיגה.

אבל חוץ מזה לא תראה הבדלים.

פורסם
  • מחבר

סבבה גבר תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים