פורסם 2010 בינואר 3115 שנים הבעיה יכולה לגרום לתקיעה של דוושת הדלק במצב לחוץ.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3841756,00.htmlנוהגים באחד מהדגמים המצויינים הכתבה?, בדחיפות למוסך לפני שיקרה אסון.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים נו, יפה יפה, שיא האמינות, קוראת לריקול בכל העולם, בסדר גדול של מיליוני מכוניות, בגלל תקלה מסכנת חיים.אני מחכה לאלה שיקפצו להגנתם של הפחנועים האלה.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים לפחות הם טרחו לקרוא לבעלים להגיע למוסך בדחיפות. היית מעדיף שהם יחליטו שהבעיה "זניחה" וישתקו?
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים שימו לב שמלבד מספר חד ספרתי של דיווחים בארה"ב הבעיה מעולם לא תועדה ובנוסף לא היו נפגעים בנפש, אז כן - עדיין בטוח יותר לנסוע ברכב ולא בקטנוע שברגע שעושים איתו תאונה הנהג עף 50 מטר באוויר ונוחת על הפדחת.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים זאת אפילו לא הנקודה... כשחברה גדולה בוחרת לפרסם הצהרה שכזו למרות שכמו שאמרת מדובר בתופעה נדירה ולמרות שסביר שזה יגרום לחששות בקרב קונים פוטנציאליים, זה נקרא לקחת אחריות ולדאוג לתקן את הטעויות שעשית.טעויות קורות, השאלה איך מתמודדים איתן. הגישה הילדותית של Ariel-Ro רק מעודדת טיוח.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים הרכב שלי מופיע ברישמה, לאחר שהתקשרתי למת"מ מוטורס הם אמרו שאין מה למהר כי אין להם עדיין רשימה רשמית של דגמי טויוטה ה"בעייתיים" וגם ככה אין להם חלקי חילוף לחלקים הבעייתיים.כרגיל השיטה הישראלית.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים מחבר מי שרוצה לדעת בדיוק מה הבעיה ואיך ממליצים בטויוטה להתמודד איתה במידה ו(חס וחלילה) היא קוראת לכם במהלך נסיעה:http://www.autoblog.com/2010/01/29/video-in-depth-look-at-toyotas-sticky-accelerator
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים נו, יפה יפה, שיא האמינות, קוראת לריקול בכל העולם, בסדר גדול של מיליוני מכוניות, בגלל תקלה מסכנת חיים.אני מחכה לאלה שיקפצו להגנתם של הפחנועים האלה. אין שום קשר לטיוטה. הדוושה נרכשה מיצרן מסויים שמכר את אותה דוושה ליצרניות אחרות חוץ מטויוטה. פשוט טיוטה ראשונה הוציא קריאה למוסך. השמועות אומרות שקריאה למוסך תתרחב לפורד, פיז'ו וסיטרואן. למרות שפיז'ו וסיטרואן גם ככה נמצאות שם כמעט כל שבוע אז חבל על הנייר. פשוט שיחליפו כחלק מהתיקון הקבוע.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים לכל המשבחים אודות ה-recall נקודה למחשבה בניחוח דומה;A new car built by my company leaves somewhere traveling at 60 mph. The rear differential locks up. The car crashes and burns with everyone trapped inside. Now, should we initiate a recall? Take the number of vehicles in the field, A, multiply by the probable rate of failure, B, multiply by the average out-of-court settlement, C. A times B times C equals X. If X is less than the cost of a recall, we don't do one.fight club
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים אין שום קשר לטיוטה. הדוושה נרכשה מיצרן מסויים שמכר את אותה דוושה ליצרניות אחרות חוץ מטויוטה. פשוט טיוטה ראשונה הוציא קריאה למוסך. השמועות אומרות שקריאה למוסך תתרחב לפורד, פיז'ו וסיטרואן. למרות שפיז'ו וסיטרואן גם ככה נמצאות שם כמעט כל שבוע אז חבל על הנייר. פשוט שיחליפו כחלק מהתיקון הקבוע. הנה, חובב היפני שובר הגב.והנה, שומע הסטיגמות שאין לו אוטו צרפתי בבית.אנחנו בבית עם שתי מכוניות צרפתיות, האחת C4 השניה פג'ו 407.הC4 כבר 40K קילומטר, וראתה מוסך פעם אחת, שזה היה בטיפול.ה407 ראתה מוסך בטיפולים, ופעם ב(אני לא אגיד שלא) בין הטיפולים.אבל, אתה תמשיך לנסוע על המאזדה וההונדה, ואני אסע בכיף, על מושבים רחבים, ואוטו שאוכל את כבישי הארץ בלי שום בעיה, שאתה תסע 350ק"מ לאילת ואתה תצא עם גב שבור, ואני אסע 350ק"מ לאילת, ואצא מהאוטו כאילו נסעתי 10 דקות.תהנה לך על הפחנועים שלך, ותחשוב שהוא משתווה לצרפתיות(הם לא מגיעים לקרסוליים שלהם)שלא נדבר על עוד ריקול של הונדה, שהוא קורה ל650K לחזור למוסך.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים אין טעם לחבוט אחד בשני. מצד אחד, היפניות הרבה יותר נוחות ממה שהן היו פעם, אפשר לנסוע בהונדה בלי לשבור גב לאף אחד ושאר תיאורים מוגזמים, ומצד שני האירופאיות כבר פי 20 יותר אמינות מפעם (למרות שבשביל להחליף פנס ברנו צריך עדיין לפרק חצי אוטו, אבל זה כבר לא קשור לאמינות ) ישראל צריכה להיפטר מסטיגמות בשוק הרכב, מכולן, ואנשים צריכים להסתכל באובייקטיביות על כל דגם לגופו.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים אני מבין אנשים שאוהבים יצרן מסויים או דגם מסויים - אבל כמה ילדותי צריך להיות בשביל להשמיץ יצרן מסויים או דגם מסויים? ואו
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים כולם אותו הדברכמעט בכל המכוניות החדשות שהיו לי היה ריקול למשהו בטיחותיבפיאט היתה לי צינורית דלק שעלולה להתלקח ובהונדה משהו לא ברור בהנד ברקס, שעה וחצי עבודה מקסימום.כבר שמעתי שעומדים לקרוא לסוזוקי בשל בעיה באטם שנמצא בין פתח התידלוק לטנק הדלק.לדעתי עוד הרבה בעיות פחות קריטיות סודרו במסגרת טיפול שוטף בלי לספר לבעלים.לדעתי אין רכב שזה לא קורה לו.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים נו, יפה יפה, שיא האמינות, קוראת לריקול בכל העולם, בסדר גדול של מיליוני מכוניות, בגלל תקלה מסכנת חיים. אני מחכה לאלה שיקפצו להגנתם של הפחנועים האלה. ! מכוניות יפניות זה ה-זבל רק גרמניות.[br]פורסם בתאריך: 31.01.2010 בשעה 22:02:15 אין טעם לחבוט אחד בשני. מצד אחד, היפניות הרבה יותר נוחות ממה שהן היו פעם, אפשר לנסוע בהונדה בלי לשבור גב לאף אחד ושאר תיאורים מוגזמים, ומצד שני האירופאיות כבר פי 20 יותר אמינות מפעם (למרות שבשביל להחליף פנס ברנו צריך עדיין לפרק חצי אוטו, אבל זה כבר לא קשור לאמינות ) ישראל צריכה להיפטר מסטיגמות בשוק הרכב, מכולן, ואנשים צריכים להסתכל באובייקטיביות על כל דגם לגופו. חבר , תסתכל על התמונות של תאונות של רכבים באינטרנט תסתכל על הנזק או על ההרוגים במכונית יפנית ועל המכונית הגרמנית /צרפתית / איטלקית. כשאני נוסע בפאסט שלי אני מרגיש אני יושב במטוס קרב וביטחון של טנק כשאני יושב בהונדה לדוגמא אני מרגיש שאני יושב בתוך פחנוע.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים ממש בטחוןרק להזכיר לך שבתאונה בין יקום לשפיים התנגשו מזדה ופורשבמזדה נפצעו בינוני אבל נהג הפורש נלכד ברכב ומת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.