עבור לתוכן

האם אפל יתחילו את מהפכת הטבלטים? האירוע של אפל מתחיל עכשיו

Featured Replies

פורסם

zhlzghwntytn.jpg

y1zeqyo2teng.jpg

ymvzm2kg4zkw.jpg

vm2dbmwkmozq.png

• תגובות 210
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, ראיתי את הסרטון והשתכנעתי שאני צריך כזה :D

פורסם

vm2dbmwkmozq.png

ROFL!!!

מישהו יכול לומר בקיצור נמרץ אם זה באמת מהווה תחליף לנטבוקים שנמכרים בארץ כיום באזור 2000-2500 ש"ח? מה היתרונות\חסרונות?

פורסם

אם הסלולה שלו אפילו מחזיקה 8 שעות שזה אומר לראות איזה סרט ואז גלישה אינטנסיבית באינטרנט עם מוזיקה ברקע

אז זה פשוט מכשיר אדיר!!!

הדבר היחיד כרגע שמטריד אותי זה איך אני משתמש בו בעצם על שולחן או דברים כאלה בסגנון זה לא נראה לי נוח במיוחד שאין לו זווית מסויימת

אבל נחכה שזה יגיע לארץ ואז אני אוכל לשחק איתו! :)

אגב מתכננים להביא את זה ממש מהר...

פורסם

vm2dbmwkmozq.png

אשכרה צחקתי בקול רם. מעולה.

אפשר להמשיך להתעלם מהמוצרים של אפל. NEXT.

פורסם

אם הסלולה שלו אפילו מחזיקה 8 שעות שזה אומר לראות איזה סרט ואז גלישה אינטנסיבית באינטרנט עם מוזיקה ברקע

אז זה פשוט מכשיר אדיר!!!

הדבר היחיד כרגע שמטריד אותי זה איך אני משתמש בו בעצם על שולחן או דברים כאלה בסגנון זה לא נראה לי נוח במיוחד שאין לו זווית מסויימת

אבל נחכה שזה יגיע לארץ ואז אני אוכל לשחק איתו! :)

אגב מתכננים להביא את זה ממש מהר...

יש Dock בשביל זה (בתשלום נוסף). וזה מכשיר על הפנים, אפילו לצ'וטט בפייסבוק ולגלוש באתר אחר בו זמנית לא אפשרי.

הם בכלל לא אמרו מה קורה עם הpush notifications (מה שאמרו ע"פ אפל להחליף מולטיטסקינג)

פורסם

メサ משחקים יהיו למעשה אותם משחקים של האיפון

אבל אני די מסכים

במחיר גבוה פי בערך 2 ממחיר אולטרה ניד שאפשר לקנות בארצות הברית

מקבלים מחשב הרבה יותר מסורס חוץ מעניין המסך מגע שגם ככה כמה יכול להיות נוח בכלל שצריך להחזיק את הדבר הזה ב2 ידים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

לא סתם כל הניסיונות לטאבלט מצליח נכשלו עד היום

הייתי בקלות יכול להבין את המוצר אם הוא היה הרבה יותר זול ובעצם מהווה מכשיר גלישת אינטרנט\קריאת ספרים דיגיטלי\וכו ניד במחיר הרבה יותר זול

נניח 200$

אבל איך שהוא היום הוא יקר מידי לטעמי למכשיר למטרות קלילות ומסורס מידי לטעמי למכשיר שבחול עולה 500$ לדגם הבסיסי ביותר

פורסם

המכשיר די מעניין ויש לו פוטנציאל רציני לעתיד.

רק תחשבו איזה אפליקציות אפשר לפתח לדבר הזה.

חבל שבשבילי אני לא רואה שימוש בו כרגע, אז בינתיים זה לא יהיה אצלי.

פורסם

יש Dock בשביל זה (בתשלום נוסף). וזה מכשיר על הפנים, אפילו לצ'וטט בפייסבוק ולגלוש באתר אחר בו זמנית לא אפשרי.

הם בכלל לא אמרו מה קורה עם הpush notifications (מה שאמרו ע"פ אפל להחליף מולטיטסקינג)

תראה מהכרות עמוקה עם מוצרי אפל אני יכול להגיד לך בכנות שיש היגיון מאחורי כל דבר אומנם נכון אין מולטי טאסקינג אבל אם יש פוש ויש מוזיקה ברקע

לי זה כל מה שצריך כי בתאכלס אני לא בקטע של תוכנה רצה ברקע ואינטרנט... ולא נראה לי שיש יותר מידי אנשים כאלה

הציפיות שלי זה שיהיה דשבורד שכן יהיו 'כלים' כאלה בשלף וזהו, סה'כ זה יכול להיות כלי אדיר לאונברסיטה תחשוב על זה... אתה שם בתיק

מקליד מה שצריך, מוציא בבית קפה גולש קצת בודק מיילים, בבית רואה איזה סרט או בדרך ללימודים או לאנשהו...

זה לא אמור להיות תחליף למחשב או נטבוק... זה משהו אחר שלדעתי עונה על המון צרכים שהתעוררו בזמן האחרון

פורסם

המכשיר הזה הולך להיות ביתי וחמוד ביותר, אבל כנראה לעשירון העליון בלבד, כולל בארה"ב,

תחשבו זה הולך להיות הפתק על המקרר שהשאירה הבת לאמא (אמא אני בחוג!) של כל המשפחות הצהובות המתות.

כל הרשימות קניות למיניהם וכו'...

זה ימכור וחזק.

כולם אמרו ככה על האייפון והנה עדיין זה אחד המכשירים הכי נמכרים.

פורסם

חלפינו קלעת בול, זה מכשיר ביתי.

כשזה שאתה נכנס הבייתה, מתעדכן קצת במייל, קצת חדשות, קצת מזה קצת מזה ושם אותו בצד וממשיך הלאה...

פורסם

חלפינו קלעת בול, זה מכשיר ביתי.

כשזה שאתה נכנס הבייתה, מתעדכן קצת במייל, קצת חדשות, קצת מזה קצת מזה ושם אותו בצד וממשיך הלאה...

נכון..כי אין מצב שיש לך מחשב בבית...

פורסם

זה נראה לי מכשיר ממש דפוק

נראה כמו נטבוק שיחליפו לו את המקלדת במסך מגע,

מה גם שהחומרה שלו חלשה מאוד גם יחסית לנטבוק, ומערכת הפעלה דפוקה לגמרי.

פורסם

נכון..כי אין מצב שיש לך מחשב בבית...

יש מחשב... אבל זה נוח, זה קטן, זה הולך איתך לכל מקום.... עניין של נוחות, ועל נוחות משלמים.

פורסם

הIPAD לא יהיה מכשיר בייתי כי זה פשוט מטומטם...

הוא כן יהיה מכשיר לאנשי עסקים שעושים מצגות וכ'ו בגלל זה יש לו אפשרות להתקנת IWORK

הוא כן יתאים לסטודנטים בכל רחבי העולם פרט לישראל שיש עדיין בעיה עם העברית

והוא כן יחליף את כל הפאלמים-שטות שיש בחוץ אי שם לכל מי שסוחב תיק... הגודל של הדבר זה הוא מגוחך ביחס למה שהוא עושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים