עבור לתוכן

Mass Effect 2 -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חבר'ה ניתקלתי בבאג אכזרי, רמת הפאראגון יורדת פתאום. מצורפים הסקרינים של לפני משימת הנאמנות של ג'ק ואחרי

היא יורדת לאותה רמה אחרי כל פעם שאני חוזר לספינה

WTF?

עידכון-

הפאראגון יורד לאחוז מסויים (שלב אחד לפני מד מלא) כשאני בספינה ועולה בחזרה כשאני מחוץ לספינה...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 367
  • צפיות 54.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא יכול לעזור לך עם הבאג, אבל איפה השגת את השיריון הזה?!

פורסם

זה INFERNO ARMOR אם אני לא טועה. זה DLC.

פורסם

יאפ שיריון פאוור ריינגר זה הגיע באחד הDLC מרשת הסרברוס

ד"א, הOVERLORD הזה לא משהו... לא מספיק מפתיע/מאתגר/מותח יחסית לעלילת המשחק... הוא יותר משימה צדדית קצת יותר ארוכה מרוב המשמימות במשחק.

אם לא יהיה לי מה לעשות בחופש אני אתחיל את המשחק מחדש , והפעם כRENEGADE.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מלבד האפשרות להגדיר את הרזולוציה, בדרך כלל יש במשחקים גם את האפשרות לחדד את תמונת המשחק (2x 4x 8x...).. עכשיו; במשחק Mass Effect 2 אני לא מוצא את האפשרות הזו, והקצוות של העצמים במשחק די מזוגזגות.. האם יש דרך לסדר את זה?..

תודה לכל מי שיענה.

פורסם

יש לך את האפשרות הזו ב .MASS EFFECT LAUNCHER

כשאתה מפעיל את המשחק דרך סטים הוא נותן לך 3 אופציות, קח את האופציה שרשמתי לך ואז לך להגדרות.

פורסם

יש שם רק ANISOTROPIC FILTERING. אתה יכול להכריח AA מהדרייבר. אני משחק כרגע בשני ברצף מיד אחרי שסיימתי (שוב) את הראשון ואני ממש,

ממש מאוכזב! אין מה להשוות בכלל. יש הרגשה של (כמעט) משחק פעולה קזואלי עם קצת דיבורים בין הדמויות וזהו (לעומת הראשון המעולה).

פורסם
  • מחבר

השני הוא לא RPG, הוא Action RPG

מהלך גאוני של BIOWARE אני חייב לציין.

הם הרחיבו מאוד את קהל היעד של הסדרה (=יותר עותקים שנמכרו) ועל הדרך גם הבטיחו לעצמם יותר לקוחות למשחק השלישי ועוד לא הזכרנו את אלא שקנו את הראשון אחרי שהם אהבו את השני.

גם אם הם הפסידו כמה שחקני הארדקור של RPG, הרוב המכריע של שחקני הRPG יקנו את השלישי גם אם הם לא אהבו כל כך את השני.

אני נהנתי משניהם, כל אחד בדרכו שלו.

ודרך אגב המשחק השלישי ישים דגש חזק יותר על RPG לפי הlead game designer שלהם.

פורסם

הוא גם משחק השנה של G4TV וזכה בעוד הרבה דברים. אניאישית יותר אהבתי את המשחק כ RPG, הרבה מסכימים איתי, חלקם אפילו לא חובבים גדולים של RPG, השני הרגיש שיטחי טיפה (לא בעלילה).

פורסם

זה לא שהיו לו יותר מדי מתחרים השנה :P אני לא טוען שהוא משחק לא מהנה, אני טוען שהוא "RPG" רדוד מאוד.

פורסם

זה לא כזה נורא. הם סך הכל העתיקו את המשחק מהמנוע של ME2 למנוע של ME3. זה לא שזה נראה שנות אור ממה שאנחנו שיחקנו בו. והם מקבלים את המשחק כמעט שנה אחרי. אפילו אין להם את ME1.

פורסם
  • מחבר

לא רואים הבדל גדול כי הPS3 הוא מכשיר ישן עם יכולות נחותות בהשוואה למחשבים שיש כיום. אבל עדיין, זה מרגיז.

מה גם שיש עוד די הרבה באגים בגרסה של הPC ולא נראה שיש להם כוונה לתקן אותם בקרוב, אבל זה לא מפריע להם להגיד שהם תיקנו את כל הבעיות הללו בגרסת הPS3.

ואני עדיין עצבני על הקטע של הDLC שהם מחלקים בחינם. פשוט לא פייר :-X

פורסם

משחק מדהים נטו, הראשון והשני

הראשון היה יותר יפה כמובן, השני מדהים אני מרגיש שאני בתוך סרט שלרוב אני שולט בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים