עבור לתוכן

Mass Effect 2 -הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..יש לי מחשב AMD פנום 2 965 ו כרטיס מסך 5850.

אני חובב בעיקר משחקי אקשן ו FPS וגם סיגנון סאבוטר וכו.

האם שווה לי לקנות את המשחק MASS EFFECT 2.?

הבנתי ש הוא RPG אבל האם הוא נחשב גם אקשן? מה בידיוק הסיגנון?

האנגלית שלי ברמת שפת אם אז מהבחינה הזו לא תהיה בעיה.

השאלה בעצם וסליחה על החפירות האם בתור אחד שממש אוהב משחקי יריות מגוף ראשון שלישי אקשן וכאלה, אני אתחבר למשחק הזה? תודה:)

• תגובות 367
  • צפיות 54.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עדיף לך להתחיל מהמשחק הראשון אם כך, שתדע את כל הסיפור.

המשחק הזה לדעתי הוא מדהים, פשוט ככה צריך לעשות כל משחק, העלילה כל כך טובה שאתה מרגיש בסרט, במיוחד עם הדיאלוגים, האפשרויות, הסרטונים והכל.

אתה יכול להסתכל ב YOUTUBE ולראת סרטוני GAMEPLAY, רק תשים לב לא לראות את סוף המשחק בטעות וספויילרים וכדומה.

אני בהתחלה לא אהבתי את הראשון, אמרתי לעצמי מה זה השליטה המוזרה הזאת וכו', אבל אחרי חצי שעה של משחק והבנה....הבנתי שבאמת הוא המשחק הכי טוב ויפה ששיחקתי בכל הזמנים, שלא לומר מעניין.

פורסם

עדיף לך להתחיל מהמשחק הראשון אם כך, שתדע את כל הסיפור.

המשחק הזה לדעתי הוא מדהים, פשוט ככה צריך לעשות כל משחק, העלילה כל כך טובה שאתה מרגיש בסרט, במיוחד עם הדיאלוגים, האפשרויות, הסרטונים והכל.

אתה יכול להסתכל ב YOUTUBE ולראת סרטוני GAMEPLAY, רק תשים לב לא לראות את סוף המשחק בטעות וספויילרים וכדומה.

אני בהתחלה לא אהבתי את הראשון, אמרתי לעצמי מה זה השליטה המוזרה הזאת וכו', אבל אחרי חצי שעה של משחק והבנה....הבנתי שבאמת הוא המשחק הכי טוב ויפה ששיחקתי בכל הזמנים, שלא לומר מעניין.

תודה על התגובה קודם כל, אז מה שאתה אומר בעצם שאני צריך לשחק קודם במשחק הראשון?? האם הראשון ארוך? וקשה? ומבחינת המשחקיות לא הבנתי עדיין זה גם בכיוון של יריות ואקשן? וגם אר פי גי?

פורסם

^^

אכן, מדובר על 3 משחקים (השלישי הולך לצאת עוד שנה שנתיים :P ) שכולם סובבים על אותו סיפור, מעין טרילוגיה.

עדיף לך לשחק בראשון, ככה תבין את הסיפור להמשיך את השני,

גם אתה יכול לשמור את ה SAVE שלך מהמשחק הראשון ולהכניס אותו אל המשחק השני, הסיפור במשחק השני ישתנה סביב המשחק הראשון..כלומר אתה ממשיך מאותה נקודה בה היית, אם תתחיל משחק חדש בשני, ללא שמירה הסיפור יהיה קצת שונה.

בכל מקרה אני ממליץ לך על הראשון שהוא היה נהדר בפני עצמו.

ואין על מה :)

פורסם
  • מחבר

Kasumi Stolen Memory - ההרחבה הראשונה בתשלום ($7) שוחררה אתמול

באופן אישי אני ממש לא חושב שזה שווה את הכסף. קשה לי להסתדר עם 11 דמויות אז מה הטעם בלשלם בשביל לקבל עוד אחת? :nixweiss:

עריכה:

ביקורת וידאו קצרה על ההרחבה

@

פורסם

גם ההרחבה של הדמות הקודמת לא היתה משהו אז בטח שאני לא הולך לשלם על זה...

הם בטח רוצים לראות כמה יהיו מוכנים להוציא עוד כסף אבל לדעתי זה לא הולך להצליח.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אה, אין לנו יותר מדי ניסיון טוב עם סרטים שמבוססים על משחקים... אבל נראה, אולי נופתע.

פורסם

למרות שאין סיכוי שיהיה סרט ברמה של המשחק....אבל אני מקווה לטוב :)

שאלה אחת טובה יש לי, למה המפתחים של המשחק לא מפתחים סרט אנימציה על המשחק! זה יכול להיות אדיר ויפה...הסרטוני מעבר שהם הכינו היו מדהימים, ומראים שיש להם סיכוי טוב אם הם יעשו סרט.

פורסם

תכלס, אם יש סרט שמבוסס על משחק שהייתי רוצה לראות זה יהיה AC. פשוט סיפור מטורף.

פורסם

אססין קריד? שיחקתי מעט בראשון ועדיין הדיסק יושב לי בבית ולא המשכתי מאז..למרות שהיה מעניין, חבל אני אנסה :P

פורסם

אם כבר מעבירים את המשחק למסך הגדול עושים את זה בסדרה איכותית המאפשרת פיתוח עלילה ודמויות. הם באמת חושבים שניתן לדחוס את העומק המדהים של Mass Effect בשעתיים או שזה עוד סרט סוג ג' שמטרתו לעשות כסף על השם? לצערי האפשרות השנייה הכי הריאלית יותר. מתי אנשים ילמדו.

פורסם

יש סרטים שגם בהם יש פיתוח עלילה ודמויות טוב... הכל תלוי באיכות ההפקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים