פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר למה להתפטר?לאיזה חברה נכנסת?וצריך לחכות 3 ימים עד שתוכל להתפטר..והוספתי בהודעה הראשית על קרן העזרה לישראלים.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים Smiley Weapons אולי ?לא יודע פשוט נכסתי my place>company והיתה שם משרה פנויה חח
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר Smiley Weapons אולי ?לא יודע פשוט נכסתי my place>company והיתה שם משרה פנויה חחטוב זאת החברה היחידה שמעסיקה ישראלים חדשים, שהסקיל שלך בייצור יעלה, תתפטר ותעבור לחברה שמשלמת יותר.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר נתנו ליוונים להשתלט על חיפה בשביל שלא יהיה לנו גבול משותף עם טורקיה, הטורקים יכולים לכבוש את כל המדינה בשבוע, היוונים שהם דיי חזקים מצילים אותנו..אפשר להגיד שהיוונים הם החברים הכי טובים שלנו במשחק.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים רגעעע מה? הטרוקים רצו לכבוש אותנו ואז היוונים באו לעזור לנו והם נלחים עם טורקיה בשבילנו? אגב, אם כובשים לי את המדינה/אזור, מה אני עושה? אגב, אפשר הסבר קצר על הקטע של הבריאות הבנתי שיש כמה דרכים לדאוג לזה אבל בכל מקום רשום משהו טיפה שונה אז סיכום קטן יהיה ממש נחמד, תודה
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר אתם צודקים, אין עבודה..אני אודיע לממשלה.טוב זה סודר, יש עוד משרות בסמיילי וופנס.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים נרשמתי לעבודה, עבדתי, העלתי אווטאר, קניתי אוכל, התאמנתי. זהו..? זה כל מה שאפשר לעשות בשלבים הראשונים? ממש "הדבר הגדול הבא" ..
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים שאלה קצת מטומטת : אני צריך לעשות פעולה בשביל לאכול (קניתי אוכל) או שזה אוכל אוטומתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.