עבור לתוכן

5770 ...האם יספיק למשחקים ב1920X1220 (דל U2410)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

שדרגתי את המסך, הגיע הזמן להשתדרג לכ.מסך בהתאם.

בהתחשב בכך שקרייסיס זה לא המדד היחיד שלי האם 5770 יספק את הסחורה?

הכרטיס שלי כרגע הוא 8800GTS 320MB . (קשישא אבל עדיין מריץ בכבוד רוב מה שאזרוק עליו).

1.עד כמה הבדל אני צפוי להרגיש?

2.האם זה יספיק לגראפיקה ב1920?

תודה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן ברור ש5850 עדיף, הוא גם יקר משמעותית (וכנראה יאלץ אותי לשדרג גם ספק כוח שמייקר את כל העסק עוד יותר)- מה שהופך אותו ללא רלוונטי עבורי.

פורסם

ברזולוציה שלך, שכל FPS חשוב הייתי הולך על HD4890, חזק יותר מHD5770 ועולה לפי זכרוני מתחת ל 1000 שקל...

עריכה,

מדובר במפרט הכתוב אצלך בצד ?

פורסם

ברזולוציה שלך, שכל FPS חשוב הייתי הולך על HD4890, חזק יותר מHD5770 ועולה לפי זכרוני מתחת ל 1000 שקל...

עריכה,

מדובר במפרט הכתוב אצלך בצד ?

+1

אם תרצה לקנות אפילו את הHD4890, רוב הסיכויים שתצטרך להמהיר (אוברקלוק) את המעבד בשביל לא ליצור צוואר בקבוק ענק בין הכרטיס למעבד.

פורסם

לדעתי כדאי שתחזיק עוד טיפה ותקנה 5830 בתחילת פברואר

פורסם

טעות.

פורסם
  • מחבר

כן המפרט בצד

המעבד בOC ל2.7GHZ , ועושה עבודתו נאמנה בנתיים

זכרון 6GB (2+4).

המעבד ישודרג מתישהו בעתיד

4890 יצריך ממני גם החלפת ספק,מה שמוציא אותו מהחשבון.

חשבתי לקחת את ה5770 וכשאשדרג בעתיד את המעבד (ואיתו את הלוח אם) להוסיף עוד 5770 בCROSSFIRE.

לצורך העניין אני כרגע עם 8800GTS 320 ורוב המשחקים רצים בלי בעיה על מקסימום הגדרה. MW2 קצת מתחיל לקבל דרופים.

חשבתי שעם עוד קצת מרווח נשימה שה5770 יביא זה יספיק. - כאן נשאלת השאלה מה ההפרש בביצועים ביניהם, האם זה הפרש ניכר?

תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

הפרש ענק...

הכרטיס שלך אמור להיות קצת יותר חלש מ 9600GT,

HD5770 זה בביצועים ל HD4870...

פורסם
  • מחבר

אז אם כרגע רובהמשחקים עובדים אצלי ללא שום בעיה בהגדרות הגבוהות ברזולוציה 1920

האם 5770 לא יעשה את העבודה?

למה ישר לקפוץ ל5850? (שברור לךי שהוא חזק משמעותית אבל הוא גם יקר משמעותית,ובהחלט ימצב את כל המערכת שלי כצוואר בקבוק)

פורסם

לא אמרתי לקחת 5850... :)

אם ה GTS הזה מספק אותך ה 5770 יהיה חלום ;D

פורסם
  • מחבר

תודה,שאלה נוספת לעתיד:

האם לCROSSFIRE חייבים דגמים זהים?

או שניתן לשים דגמים שונים? (לדוגמה 5770+5830 לצורך העניין)

ושאלה נוספת, האם ל5770 יש תכונות רלוונטיות כלשהן לעריכת ווידאו (פרימייר+אפטר)? אם כן אילו ובמה זה מתבטא?

פורסם

ניתן לשים דגמים שונים, אבל זה לא יתן שום דבר...

דוגמא, 5770 + 5750 ב CF יתנו ביצועים זהים לזוג 5750...

שמים אותו דגם, החברה המייצרת לא משנה.

הידע שלי מצומצם לגבי עריכות וידאו, המומחה שלנו SYNDROM לעיניין, הוא בטח יענה לך בקרוב ( ;Dויציע לך כרטיס NVIDIA תומך קודה שמודה תוך כדי ;D )

נ.ב

SYNDROME הכל מאהבה ! :-*

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על 4890, עדיף חזק מעדכני, עד ש DX11 ייכנס בצורה מורגשת ובאמת ייתן משהו, אתה תשכח איזה כרטיס יש לך, במקרה בטוב.

פורסם

הידע שלי מצומצם לגבי עריכות וידאו, המומחה שלנו SYNDROM לעיניין, הוא בטח יענה לך בקרוב ( ;Dויציע לך כרטיס NVIDIA תומך קודה שמודה תוך כדי ;D )

תודה על ההקדמה, נבלה ;)

חבילת Adobe CS4 משתמשת ב-OpenGL להאצת חומרה, ז"א גם כרטיסי Nvidia וגם ATI תומכים.

ההנחה הרווחת היא ש-nvidia מספקים ביצועים ותמיכה רחבה יותר ב-OpenGL, אך ייתכן והעניין כבר לא רלוונטי?

(לאחרונה ATI שיפרו תמיכת OpenGL משמעותית)

לגבי CUDA, אומנם ישנם מס' אפקטים\יתרונות ב-After Effects ו-Premiere Pro בשימוש CUDA (בלעדיים לכרטיסי nvidia)

אבל לפי מיטב הבנתי אילו מואצים רק באמצעות הכרטיסים המקצועיים שלהם (quadro), למרות שטכנית כרטיסי הגיימינג מסוגלים לתמוך.

העניין קצת מבלבל, אבל אני אציין כי adobe אישרו רשמית את הכרטיס gtx260 לעבודה עם photoshop ו-after effects,

ושבסוף המאמר המקיף הזה הכתב ציין כי:

There's no doubt that if I were buying a graphics card for CS4 production today, it would be an Nvidia card. It just wouldn't be the Quadro CX.

בכל מקרה, כדאי לקחת בחשבון שהגרסא הבאה המתקרבת (אפריל 2010) של אדובי (CS5), כבר תהיה מבוססת CUDA ותספק יתרון משמעותי

לכרטיסי אנוידיה בלבד, כך נאמר פה: Adobe's Mercury Playback Engine for CS5 is CUDA-only

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים