פורסם 2010 בינואר 1915 שנים לא רק מחיר. המיכלים האלה מנקים טוב רק בשניות הראשונות. לא שווה את הכסף. הכי טוב לנקות עם קומפרסור מקצועי.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים ואם אתה בכל זאת מתכוון לעשות את זה, כוון את המייבש הזה לאוויר קר, אנשים עיוותו לוחות ממייבש שיער על חום..מיבש שיער רגיל על חום מינימלי לא אמור לפגוע ברכיבים. זאת ע"פ מהנדס אלקטרוניקה.+ 1 על המייבש שער במצב קור עובד מצוייןשואב אבק זה רע. אתה עלול לשאוב רכיבים בטעות+חשמל סטטי עלול להיות בעייתי.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מיבש שיער רגיל על חום מינימלי לא אמור לפגוע ברכיבים. זאת ע"פ מהנדס אלקטרוניקה.שואב אבק זה רע. אתה עלול לשאוב רכיבים בטעות+חשמל סטטי עלול להיות בעייתי.אין שום סיבה להפעיל את מייבש השיער על חום בכלל, לא מינימאלי ולא מקסימאלי.ומדובר סה"כ על שואב אבק ביתי, לא על סופת טורנדו, אף רכיב לא ישאב, וכנ"ל לגבי חשמל סטאטי.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אני שמעתי על מישהו שהשתמש בשואב אבק, והשואב שיחרר את 4 הפינים שמחזיקים את ה-HSF, לאחר מכן שחרר את המנוף שמחזיק את המעבד בתושבת, ולבסוף שאב את המעבד. ואז התעוררתי.
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים אין שום סיבה להפעיל את מייבש השיער על חום בכלל, לא מינימאלי ולא מקסימאלי.ומדובר סה"כ על שואב אבק ביתי, לא על סופת טורנדו, אף רכיב לא ישאב, וכנ"ל לגבי חשמל סטאטי.אני לדוגמא, מצאתי בבית מייבש שיער מתש"נ בערך, ולא היה לו מצב קירור...ובנוגע לשואב האבק- אם אתה אומר אני מאמין לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.