עבור לתוכן

מבקש עזרה באיתור תקלה במחשב

Featured Replies

פורסם

סיכוי סופר נמוך אבל אולי יש בעיה בגשר שמחבר את הכרטיסי מסך ?

תכלס' אני מתאר לעצמי שהכל אצלך באחריות אז תקח את המחשב לחנות ושישברו שם את הראש.

• תגובות 37
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

חשבתי אל זה גם אבל ניסיתי אם גשר של SLI X3 וזה לא עזר...[br]פורסם בתאריך: 22.01.2010 בשעה 19:39:33

להפתעתי המחשב היה בסדר גמור כמעט שבוע אבל אתמול כששיחקתי באווטר שמעתי קליק מאוד חזק מהמארז, אחרי 3 שניות בערך המשחק ניתקע עם סאונד חוזר וישר אחרי זה קיבלתי מסך כחול של שניה אחת וזהו. אחרי ריסטרט קיבלתי ישר מסך כחול רק כששולחן העבודה עלה. ריסטרט אחרי זה גרם לאותו דבר ורק בפעם השלישית זה ניכנס לווינדוס ועכשיו יש לי את כל היופי שהיה לפני שבוע - כל התקיעות, והודעות שגיעה על KERNEL POWER.מוזר שאני לא יכול לראות מינידאמפים, כי פשוט אין לי תיקיה C:\WINDOS\MINIDUMP. :nixweiss:.

יש למישהו הסבר לתופעות האלה?

פורסם

קליק חזק זה יכול להיות קבל שהתפוצץ (רכיב אלקטרוני)

אתה תוכל לראות את הקבל המפוצץ בעין, אלא אם זה קבל בתוך הספק.

תיגש לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

אם קבל זה משהו בצורת גליל קטן בצבע אדום\כחול למעלה אז על לוח אם הם ניראים בסדר. אם זה באמת ספק אז אין לי אחריות עליו כי הבאתי אותו מרוסיה שנה שעברה. מה שנשאר לי זה לפתוח אותו ולראות אם משהו התפוצץ שם... ד"א אם קבל זה לא מה שתיארתי תתקן אותי כי אני לא כזה מסתדר עם חשמל ומושגים שקשורים לחשמל :).

פורסם

שים לב שקבל יכול להיות בעל מעטפת אלומניום או פלסטיק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הקבלים נראים בסדר אבל יש דברים אחרים כמו שצירפתי בתמונה. על הרכיב הירוק יש איזשהו חומר צהוב כזה שנירא לי לא אמור להיות שם. זה דומה לסוללות ישנות שיש להם חומר לבן כשהן נידפקות. דבר שני שישר שמתי עליו לב זה הרכיב שכנראה פעם היה מודבק עם סיליקון, ועכשיו זה סתם מתנדנד שם. ודבר אחרון זה שצלעות של הגוף קירור עקומות וגם כמה קבלים יושבים ממש עקום שם :s05:. וזה ספק שקניתי אותו מחנות ואף פעם לא היה מפורק.

[attachment deleted by admin]

פורסם

האמת לא הבנתי כלום מהתמונות לכן ממליץ להשיג ספק ממישהו לצורך בדיקת המחשב.

פורסם
  • מחבר

הניסוי הצליח! הבאתי ספק כוח של 500 וואט, אם כרטיס מסך אחד הכל עובד מצויין, לא רציתי לשים עליו שתי GTXים שלא יחנק :), אבל נירא לי פתרנו בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים