עבור לתוכן

Dark Void - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם אני עכשיו ( אחרי שהפיזיקס מותקן כראוי שוב ) מוריד ל LOW, זה שוב יפול על המעבד ?

לא ;)

• תגובות 69
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד סרטון קצרצר של טריק שכיף לעשות

מפעילים מבערים לשניה לקבל מהירות ואז עוברים לריחוף ומכבים מהר נזרקים ועוברים לנפילה חופשית

אפשר לעבור אחלה מרחקים ככה

פורסם

הרעיון שבבסיס המשחק טוב. לרוע המזל, הביצוע די ממוצע.

פורסם

ביקורות זה עניין אינדיבידואלי, ואני מקשר את זאת ע"מ להמחיש את העניין - לא כולם חושבים שהביצוע ממוצע.

ההתחלה אולי "ממוצעת" אבל זה רק משתפר משם. רושם ראשוני יכול להטעות:

Dark Void Review with PhysX Analysis

http://www.gamingheaven.net/gamingreviews.php?reviewid=879

Throughout the game and especially during action sequences we are treated to some of the finest music ever recorded for a video game and like the action sequences in his TV work McCreary’s score adds hugely to the immersion and excitement of the game.

Summary

What starts as a fairly generic action adventure slowly draws the gamer into a good storyline and enjoyable game. The first episode is a little too heavy on repeated sections of jumping from ledge to ledge, peppered with some boring dialogue from the characters ex-girlfriend. However once we reach the stage of having the jetpack and battling through The Void this title becomes a huge amount of fun to play. There are plenty of action sequences and decent boss fights throughout the game, some offering a great challenge to even the experienced gamer.

Overall - 88/100 : Looks great, sounds great, lots of fun to play... what more could we want

פורסם

ד"א, למישהו נוסף המשחק פועל עם קצוות שחורים למטה כשזה על Full screen? (זה על מסך מלא, אבל רק לרוחב, לאורך יש קצוות שחורים)

פורסם

עוד וידאו עם שלל קפיצות ותעלולי תעופה

פורסם

הוא היה יכול להצליח יופי, אם הוא לא היה נופל בתאריך של ME2

פורסם

זה נכון כשמסתכלים על נתוני מכירות , אין לזה קשר שהמשחק איכזב רבים לרוב בגלל השליטה בדמות...

פורסם

סיימתי את המשחק היום. בסך הכל משחק מעולה וכיפי, אבל לא יודע- חסר לי משהו ולא קצת.

בסופו של דבר הסוף, מבלי לספיילר שום דבר- נורא עצוב ולחינם, אלא אם כן מתוכנן משחק המשך (אי אפשר לדעת כרגע, הבנתי שהולך לצאת Survivor Mode) כי הסוף היה נורא פתוח ומאכזב. אני לא חושב שזה חכמה לתקוע סופים אובר-עצובים בלי סיבה. גם אם מתוכנן המשך, אבל זה לפחות מפצה קצת כי הסיפור לא באמת נגמר. (ספויילר- ולא בטוח שאבה באמת מתה בסופו של דבר, שמתי לב שזה נראה שהפדיון פגע לה בלב אבל הוא לא אלא יותר ימינה) אישית מצאתי הרבה מאוד דברים שלא מצאתי בהרבה משחקים אחרים, לדוגמה אהבה שזה מאפיין שכמעט ולא קיים במשחקי וידיאו.

אבל הביצוע לא משהו, לצערי. עד כמה שנהנתי מהמשחק והוא עניין (ואני עדיין לא מסכים עם הביקורות הקוטלות) הוא נורא לוקה בחסר.

קודם כל- אין איזון כשמדובר ברמת הקושי. הסוף קל למדי (גם טיפה אין איזון באורך- השלב האחרון הוא הקצר ביותר לטעמי, ולדעתי השלב האחרון במשחקים אמור ליהיות הארוך ביותר או לפחות ארוך יחסית.), ואילו אני מצאתי את השלב האחרון של Episode 2 (זה עם ה-3 ארכונים, סיוט) הקשה ביותר במשחק ובצורה ממש מוגזמת, שגם פה נורא חסר איזון.

השליטה, שכבר הוזכרה המון אז אני לא אפרט יותר מדי. אבל היה נחמד אם היו משקיעים פה יותר כי זה היה מעלה את המשחק בכמה רמות יותר. אני אישית מוצא את זה כממש מעצבן להמנע מלרוץ בסיטואציות כשאי אפשר ללחוץ ביחד עם מקש ה- Sprint על מקשי הכיוון, (לא מדובר בבעיה מקומית ובטח שלא במקלדת שלי שהיא ה-G15) כמו לדוגמה שצריך להתחמק כשאורכון יורה עליך בזמן שיש עוד אחד טיפה רחוק יותר שמכוון עליך לא מעט.

הגראפיקה- לא, אני לא הולך לבקר את המנוע המפורסם UT3 שאין לי עליו תלונות, אבל נורא היה חסר לי AA. ומשום מה לא הצלחתי להוסיף דרך הלוח בקרה של הדרייבר...

ובקטע של קושי, זה היה נחמד אם היו מבקרים טיפה יותר את הקטע של Checkpoint Reached ולדעת באמת איפה לשים אותן כי לפעמים אתה מוצא את עצמך רחוק בהרבה מהצ'קפויינט האחרון ולא היה כל כך קל להגיע לשם, ואם אתה נפסל אתה חוזר להרבה לפני.

כל השאר מעולה. נורא נהנתי מהמשחק והיה לי כיף איתו, זה ישמע לכם מוזר אבל בעיקר בהתחלה. כל האקשן אמנם מתחיל בהמשך (וזה ממש ממש כיף בEpisode האחרון) אבל אני אישית יותר נהנה מקטעי עלילה מורכבים, וזה לצערי נמצא יותר בהתחלה על אף האירוניה...

לסיכום משחק כיפי ביותר ודי מרענן. הייתי נורא רוצה לראות משחק המשך (ולא רק בגלל שהסוף ביאס לי את הצורה) שיסיים את העלילה כמו שצריך ויפיק לקחים, ולפי איך שהסוף הפתוח נראה, יש תכנונים לאחד כזה. בסך הכל אני נותן למשחק 7 מתוך 10.

פורסם

דיי נמאס בשלב כלשהו לקפוץ על קירות ולירות על רובוטים מטומטמים... שזה מה שעושים במשחק הזה לפחות ב-EP 1

והשליטה בזמן תעופה גרועה למדי גם עם עכבר טוב יחסית (MX518)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים