עבור לתוכן

לוח אם מת !!! לאחר מריחה משחת קירור !!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה רציני ? אם אני נוגע בספק כח שהוא מחובר לחשמל אני פורק חשמל סטטי ? המחשב חייב להיות דלוק או גם מכובה זה בסדר ? הרעש שהיה מלחיץ אותי איך היה רעש ופתאום נעלם ? אם יש בעיה טכנית במחשב למה זה נעלם ? אני חייב לעלות על הבעיה אולי משהו בספק כח לא תקין או במתחים ? , זה גם רק מכני וגם באותו רגע העכבר " מאבד זרם חשמל " משהו מסריח פה \:

• תגובות 32
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רציני ? אם אני נוגע בספק כח שהוא מחובר לחשמל אני פורק חשמל סטטי ? המחשב חייב להיות דלוק או גם מכובה זה בסדר ?

המחשב יכול להיות מכובה אבל שיהיה מחובר לשקע.

מקור הרעש המכני יכול להיות מאורר או במקרה קיצוני אפילו דיסק קשיח. בגלל שזה קרה רק פעם אחת לא ניתן לדעת מה הגורם לרעש.

כן אפשר לעשות פעילות מונעת ולסדר את הכבלים במארז (עם אזיקונים) כדי למנוע מצב שבו כבל יגע במאורר מה גם שסידור כבלים משפר את זרימת האוויר במארז.

אני גם ממליץ להריץ בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות תוכנה של היצרן.

פורסם
  • מחבר

MHDD גם טוב ?

פורסם

איזה חברה הדיסק הקשיח ?

פורסם
  • מחבר

HITACHI SAMSUNG

פורסם

מה זה בדיוק

" " בום...מת " .... "??

פורסם
  • מחבר

רעש מכני כמו " חריקה " כמו שרכבת עושה על מסילה :-\

פורסם

והוא נשאר דלוק או מתכבה ?

תבודד מאיפו רעש מדיסק או מאוורר עם ניתוק שלהם אחד אחד.

פורסם

זה רעש שדיסק קשיח יכול לעשות וזה רעש שלא מבשר טובות על מצב בריאותו של הדיסק הקשיח.

אבל בגלל שזה קרה רק פעם אחת אז..

פורסם

כונני CD יכולים לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

הרצתי SAMSUNG רשם לי PASS NO EROR , הרצתי את ה HITACHI אותו דבר אין כלום , אני אובד עצות איך יכול להיות שיש רעש חזק " מכני " ופתאום זה נעלם כאילו לא היה כלום ? זה גם רעש חזק וגם העכבר נתקע ! לא היה חשמל בכלל .

אולי משהו בכל זאת דפוק עם הטמפרטורה או המתח :

temppy.jpg

פורסם

הכל נראה תקין פרט למתח 12 וולט שאמור להיות מן הסתם 12 אבל אתה יכול לבדוק את המתח הזה בביוס.

פורסם

ה 12 V לא נראה תקין בתמונה

במציאות הוא כנראה כן תקין. המחשב לא היה נדלק אם המתח היה באמת כמו בתמונה

פורסם

אהה... אני חושב שאתם טועים... אני כמעט בטוח שזה בכלל מקסימום 12V ולא מינימום. ז"א שלא יעלה על 12V....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים