פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר אתה רציני ? אם אני נוגע בספק כח שהוא מחובר לחשמל אני פורק חשמל סטטי ? המחשב חייב להיות דלוק או גם מכובה זה בסדר ? הרעש שהיה מלחיץ אותי איך היה רעש ופתאום נעלם ? אם יש בעיה טכנית במחשב למה זה נעלם ? אני חייב לעלות על הבעיה אולי משהו בספק כח לא תקין או במתחים ? , זה גם רק מכני וגם באותו רגע העכבר " מאבד זרם חשמל " משהו מסריח פה \:
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אתה רציני ? אם אני נוגע בספק כח שהוא מחובר לחשמל אני פורק חשמל סטטי ? המחשב חייב להיות דלוק או גם מכובה זה בסדר ? המחשב יכול להיות מכובה אבל שיהיה מחובר לשקע.מקור הרעש המכני יכול להיות מאורר או במקרה קיצוני אפילו דיסק קשיח. בגלל שזה קרה רק פעם אחת לא ניתן לדעת מה הגורם לרעש.כן אפשר לעשות פעילות מונעת ולסדר את הכבלים במארז (עם אזיקונים) כדי למנוע מצב שבו כבל יגע במאורר מה גם שסידור כבלים משפר את זרימת האוויר במארז.אני גם ממליץ להריץ בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות תוכנה של היצרן.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים תוכנת בדיקה עבור דיסק סמסונג:http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/utilities/ES_Tool.htmlתוכנת בדיקה לדיסק היטאצ'י:http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים והוא נשאר דלוק או מתכבה ?תבודד מאיפו רעש מדיסק או מאוורר עם ניתוק שלהם אחד אחד.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים זה רעש שדיסק קשיח יכול לעשות וזה רעש שלא מבשר טובות על מצב בריאותו של הדיסק הקשיח.אבל בגלל שזה קרה רק פעם אחת אז..
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר הרצתי SAMSUNG רשם לי PASS NO EROR , הרצתי את ה HITACHI אותו דבר אין כלום , אני אובד עצות איך יכול להיות שיש רעש חזק " מכני " ופתאום זה נעלם כאילו לא היה כלום ? זה גם רעש חזק וגם העכבר נתקע ! לא היה חשמל בכלל . אולי משהו בכל זאת דפוק עם הטמפרטורה או המתח :
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים הכל נראה תקין פרט למתח 12 וולט שאמור להיות מן הסתם 12 אבל אתה יכול לבדוק את המתח הזה בביוס.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ה 12 V לא נראה תקין בתמונהבמציאות הוא כנראה כן תקין. המחשב לא היה נדלק אם המתח היה באמת כמו בתמונה
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אהה... אני חושב שאתם טועים... אני כמעט בטוח שזה בכלל מקסימום 12V ולא מינימום. ז"א שלא יעלה על 12V....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.