עבור לתוכן

משטרת ישראל גרסת 2010: תפסו גנב>חירבנו עליו והשתינו, וביצועו מעשה מגונה והתעללו

Featured Replies

פורסם

כנראה שכמעט כל אנשי הפורום כאן ישנו במהלך שיעורי אזרחות...

אין לי שום בעיה שיהיה עונש מוות אפילו על גניבה, או כל דבר אחר, באמת שאין לי.

אבל ברגע שמתדרדרים למצב ששוטרים (או כל אחד אחר, כי אף אחד לא מעל החוק)

מענישים מישהו על מעשה (חוקי או לא, זה לא משנה) ללא משפט זה פותח

דלת למקום מאוד מסוכן שנותן זכות לכל אחד להרים יד על כל אחד אחר.

וזה בדיוק המתכון לאנרכיה, לא למדינת חוק דמוקרטית.

אני מסכים שהעונשים הם ביזיון, אבל אין שום תירוץ למעשים שהם עשו ואני מקווה

שהם יענשו במלוא החומרה (וכן, גם שהגנב ייענש במלוא החומרה)

אולי זה נראה לכם בסדר גמור עכשיו, כי זה איזה ערבי מפגר שגנב למישהו אופנוע,

אבל מה אם זה הייתם אתם / חבר שלכם / בן משפחה שלכם שיש נגדו חשדות על

ביצוע פשע ומשטרת ישראל הייתה נוהגת בו ככה? מה הייתם אומרים זה?

• תגובות 125
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין למה לא משתמשים במעצר מנהלי נגד ראשי משפחות הפשע. שיעיפו אותם לכלא ויזרקו את המפתח לים.

פורסם

אני לא מבין למה לא משתמשים במעצר מנהלי נגד ראשי משפחות הפשע. שיעיפו אותם לכלא ויזרקו את המפתח לים.

רק לא לשכוח לצבוע אותו בכחול

פורסם

אבל זה לא המצב, נכון? אז למה סתם אם ואם ואם ?

זה לא המצב? לא קרה אף פעם ששוטרים נתנו מכות למישהו שהיה חף מפשע?

אם אתה באמת חושב שזה לא קרה, ואם אתה באמת מעוניין שלשוטרים יהיה

כוח כזה וסמכות שכזו אני רק יכול לאחל לכך שלעולם לא תעבוד במשטרה,

תהיה שופט או תיבחר לכנסת.

פורסם

^צודק לגמרי, לא צריך להיות פאשיסטים כדי להתמודד עם פשיעה אבל כן צריך להחמיר את הענישה. במקרה הזה הרתעה כלכלית בסגנון של החזר עלות הנכס שנגנב (לא משנה אם הוחזר או לא) בתוספת קנס שיחליט בית המשפט.

פורסם

אני רוצה להגיד לכם משהו על משטרת ישראל אבל אני לא מאשים אותם אני מאשים יותר את בתי המשפט והממשלה שלא עושים מספיק להשאיר עברינים בכלא

אתמול גנבו לאחי מהרכב כלי עבודה ששווה 4500 שקל וזה אחרי שבחודשים האחרונים מישהו שבר את הדלדות האחוריות של הרכב

גנב פרחים עונתים מגינה ששתלנו בה

ואולי אחרי גםלקלקול רכב אחר שיש לאחי כרגע -וזה רכב שלא עבר אף תאונה או התעללות אחרת ואחי קנה אותון בזמנו דנדש מהחברה

עכשיו תגידו צרוף מקרים ?

אתמול מישהו השאיר הודעה לאחי שנאמר בה משהו בסגנון "מתעצבן " ?

כמובן מספר חסוי

אחי הגיש תלונה במשטרה וביקש מהם שיבדקו את המספר

כמובן רמזו לו שלא יעשו כלום רק לא אמרו את זה במפורש

מה לעשות אחי אזרח קטן ולא איזנ מנכל קשת או משהו ולא מעורר עדי תקשורת

אבל למה אני מאשים את בתי המשפט ? כי תבדקו מה עושים בדרך כלל לעברינים קלים ?

במקום שעברין כזה שנתפש פעם שניה יקבל איזה 10 שנים בכלא +שיעבידו אותו קשה כל התקופה הרבה מהם משתחררים מהר מאוד ולא באמת מחזירים לקהילה בכלא

כמה פעמים יצא לכם לשמוע "מוכר למשטרה " -אם יש הרבה "מוכרים למשטרה " למה הם בחוץ אם אזרחים שומרי חוק ?

למה עברינים ושבחים מסתובבים בכמויות בערים בארץ ובקושי רואים שוטרים ברחוב ?

לדעתי כי שוטרים לא באמת יכולים לעשות הרבה שעד שתופסים איזה גנב או שבח משחררים אותו מהר ולאותם עברינים הפשע כניראה מאוד משתלם

פורסם

^צודק לגמרי, לא צריך להיות פאשיסטים כדי להתמודד עם פשיעה אבל כן צריך להחמיר את הענישה. במקרה הזה הרתעה כלכלית בסגנון של החזר עלות הנכס שנגנב (לא משנה אם הוחזר או לא) בתוספת קנס שיחליט בית המשפט.

ענישה לא תעזור, צריך אכיפה חזקה יותר.

ובעיקר שהמשטרה תטפל בשיא הרצינות גם במקרים כאלה ולא תשים עליהם זין:

אני רוצה להגיד לכם משהו על משטרת ישראל אבל אני לא מאשים אותם אני מאשים יותר את בתי המשפט והממשלה שלא עושים מספיק להשאיר עברינים בכלא

אתמול גנבו לאחי מהרכב כלי עבודה ששווה 4500 שקל וזה אחרי שבחודשים האחרונים מישהו שבר את הדלדות האחוריות של הרכב

גנב פרחים עונתים מגינה ששתלנו בה

פורסם

ואז היא מאשימה את המדינה (בצדק לגמרי אגב) שבגלל כל הקיצוצים חסר כוח אדם.

פורסם

ענישה לא תעזור, צריך אכיפה חזקה יותר.

אכיפה וענישה חייבים ללכת יד ביד.

אם המשטרה עוצרת פושעים למיניהם והם מקבלים עונשים מגוחכים, כמו למשל חצי שנה על-תנאי על שוד מזויין

אז גם המשטרה תרגיש שזה מיותר לחקור ולאכוף פשעים כאלה, כי הפושע יהיה בחזרה ברחוב תוך שבוע,

וגם יש יותר פושעים ברחובות כי אף אחד מהם לא מבלה מספיק זמן בכלא.

כמובן שבשום מקום הפתרון לזה אינו שהמשטרה תתנהג כמו חבורה של ביריונים שדופקים מכות לכל

מי שהם חושבים שביצע פשע כי לא ככה משטרה אמורה וצריכה להתנהל

פורסם

הרבה תגובות פה מראות איזה פרצוף יש לנו, זה לא ממש מושך...

כל אחד אמור לעשות את העבודה שלו, המשטרה לעצור, השופט להעניש, מה שהם עשו זה לקחת את החוק לידים ולהתעלל באדם ואפשר לומר חסר

ישע כי מה תעשה ל4 רולות של היס"מ ו\או בילוש סגור בחדרון קטן ואולי אזוק? זה לא קשור למה שהוא עשה או להיותו ערנבי. פעם הבאה זה היה קורה לישראלי

ומה אז? אנשים כאלה הם עבריינים לא פחות ואפילו יותר גדולים מאותו גנב, הם עשו את זה לכיף מה שנקרא...

מה שניסגר בנתיים אגב זה כתב אישום.

פורסם

אין לשוטרים זכות חוקית להעניש חשודים כאוות נפשם. יחד עם זאת, אני רוצה לראות אותך, ומתחסדים אחרים כמוך, עוסקים בתפיסת פושעים למחייתם ונחשפים לפרצוף המכוער של הפשיעה הישראלית (והערבית...) מדי יום ביומו - רק בשביל ששופט מושתן ישחרר אותם על תנאי או יתן להם עונש מגוחך.

אני רוצה לראות כמה זמן אתה היית מחזיק מעמד מבלי (א) לפרוש, ולהותיר את המאבק בפשע המשתולל לאחרים אם ימצאו כאלה, או (ב) לעשות בדיוק את מה שהשוטרים האלה, או החבורה ההיא מנהריה, עשו.

פורסם
  • מחבר

^^^

תסמונות האכלו לי, שתו לי, צריך להאשים מישהו

אם באזור שאתה גר יש בעיית פשיעה תדרשו מראש העיר יפתור אותה :nixweiss:

הפשיעה היא תוצאה של בעיות אחרות כל עוד לא מגיעים לריקבון שבשורש הבעיה תמיד תשאר ושום דבר לא יפתור אותה

:hi:

אני גר בישראל

פורסם

איזה ריקבון בדיוק ?

יש לך אנשים חסרי כבוד בכל ארץ -אם יש עונשים ועקיפה נורמלים אתה מצמצם את אחוזי הפשע

אם לא קורה לך מה שקורה היום וזה טונות של גנבות ופריצות -פשוט כי עברינים לא יושבים בבתי כלא מספיק זמן

ולא גורמים להם בתוך הכלא להחזיר לאזרח ההגון דרך עבודות פיזיות לטובת הציבור

צריך לתת להם לשבת הרבה ולבנות כבישים לנקות רחובות וכו וכו (אני מדבר על עברינים קטנים )

אבל בגלל שעברין כזה נתפס ומשוחרר מהר מאוד וגם ככה אין לו מצפון אז הוא יגנוב ויפרוץ ויזיק לאנשים ועסקים

ולא ניראה שלממשלה אכפת מזה בכלל

לשרים יש שומרי ראש והבטחה ומשכורת שמנה ככה שכניראה הם לא נתקלים בזה כמו אנשים אחרים

אבל אני אומר לך ככה בעיר שלי -רעננה ניתקלתי בהרבה אנשים שגנבו ופרצו להם

ולא יוצא לי לראות הרבה שוטרים ברחוב

למעשה במשטרת רעננה אין אפשרות אפילו להגיש תלונה (אני לא מבין למה היא קימת בכלל )

לא היה עדיף לסגור את המשרד שמה ולתת לשוטרים לעשות סיורים ברחובות ? לעשות מצלמות הבטחה במקומות אם אחוזי גנבות גבוהים ?

פורסם
  • מחבר
צריך לתת להם לשבת הרבה ולבנות כבישים לנקות רחובות וכו וכו (אני מדבר על עברינים קטנים )

אתה חיי בסרט

בפעם האחרונה שראית עבודות בכביש שמת לב מי הם היו?

אם לא קורה לך מה שקורה היום וזה טונות של גנבות ופריצות -פשוט כי עברינים לא יושבים בבתי כלא מספיק זמן

שיש ביקוש מישהו יתן מענה, תתפוס 1000 תוך יום 1000 אחרים יחלפו אותו זה פשוט לא משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים