עבור לתוכן

מה אפשר לעשות עם צלחת לווין של "יס"?

Featured Replies

פורסם

יש לי צלחת לווין של "יס" הצלחת חדשה ותקינה לחלוטין אין בה שום בעיות..

מה אפשר לעשות איתה? אפשר למכור? אפשר להרוויח מזה איכשהו?

פורסם

קנה ממיר דיגיטלי ותזמין טכנאי שיתקין לך את הממיר ויכוון את הצלחת. טלויזיה חינם לכל החיים למעט תשלום חד פעמי להתקנה וממיר. שווה!

פורסם
  • מחבר

אמממ יש עוד אופציות?<

תודה

פורסם

איזה עוד אופציות אתה מצפה למצוא?? תמיד תוכל לשתות מרק איתה

פורסם

^^

חח רק ראיתי את הכותרת ובדיוק באתי לכתוב את זה.

פורסם

שמעעעעע! תתרום לחיילים! אתה לא יודע כמה אנחנו מתים לאחת כזאת! גולני גנבו את שלנו ומאז אנחנו קולטים טלביזיה עם שולחן הפוך על הגג! רק מחפשים חדשה בנרות! אם אתה בקטע אני יכול לדבר עם הצוות אולי אפילו נצליח לארגן לך תשלום סמלי אבל אני לא יכול להבטיח בכל זאת 700 שקל לחודש זה זין =/

פורסם

לא יודע באיזה סרט אתם חיים אבל עם צלחת אי אפשר לקלוט "טלוויזיה בחינם לכל החיים" :facepalm:

המנוי וכל פרטי ההרשאות נמצא על הכרטיס שבממיר, הצלחת בכלל לא רלוונטית. טכנית אתה יכול להשתמש בכל צלחת שבא לך.

אגב, הצלחת הזאת למיטב ידיעתי היא רכוש של יס, ולכן הבחור שנתן לך אותה / שהיא נגנבה ממנו - נדפק.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון היא שלי...

אני גר בבית בלי גג.. (כמו לערבים) וביום שני בנינו גג.. אז האנשים שבנו, הורידו את הצלחת ושמו אותה בגינה..

ביום חמישי הזה הגיעו מיס והתקינו לנו יס שוב פעם.. אבל במקום להתקין את הצלחת הקיימת... הם התקינו חדשה.. ואת הישנה השאירו..

ככה ש.............

בא לי סתם למכור אותה לעשות עליה כמה שקלים

אין לי מה לעשות איתה

פורסם

חבר אותה לראוטר האלחוטי שלך בבית

פורסם

לא יודע באיזה סרט אתם חיים אבל עם צלחת אי אפשר לקלוט "טלוויזיה בחינם לכל החיים" :facepalm:

המנוי וכל פרטי ההרשאות נמצא על הכרטיס שבממיר, הצלחת בכלל לא רלוונטית. טכנית אתה יכול להשתמש בכל צלחת שבא לך.

אגב, הצלחת הזאת למיטב ידיעתי היא רכוש של יס, ולכן הבחור שנתן לך אותה / שהיא נגנבה ממנו - נדפק.

כמובן ששוב אתה חייב להכניס את כולם לסרט שהם חיים שבעצם אתה זה שחיי בו.

הכוונה של הבחור הייתה שניתן לקלוט שידורים לא מוצפנים בעזרת ממיר שניתן לקנות בכמה מאות שקלים. ישנם כמה מאות ערוצים, כמובן שלא בעברית.

פורסם

אפשר גם לעזור לSETI ...

http://en.wikipedia.org/wiki/SETI@home

אממ ... אפשר גם לנפץ אותה על הרצפה , ולצעוק יאאאאסווווו אחר כך .

פורסם

כמובן ששוב אתה חייב להכניס את כולם לסרט שהם חיים שבעצם אתה זה שחיי בו.

הכוונה של הבחור הייתה שניתן לקלוט שידורים לא מוצפנים בעזרת ממיר שניתן לקנות בכמה מאות שקלים. ישנם כמה מאות ערוצים, כמובן שלא בעברית.

יששש איזה כיףף!!!

סעודיה1 וסעודיה2 בחינם !!!

פורסם

בעיקרון היא שלי...

אני גר בבית בלי גג.. (כמו לערבים) וביום שני בנינו גג.. אז האנשים שבנו, הורידו את הצלחת ושמו אותה בגינה..

ביום חמישי הזה הגיעו מיס והתקינו לנו יס שוב פעם.. אבל במקום להתקין את הצלחת הקיימת... הם התקינו חדשה.. ואת הישנה השאירו..

ככה ש.............

בא לי סתם למכור אותה לעשות עליה כמה שקלים

אין לי מה לעשות איתה

שוב, אני מפציר! תתרום אותה לחיילים אני לא יודע בן כמה אתה אבל "יס" בבסיס זה שיפור ת"ש משמעותי ולצערנו גולני זונות מפגרים ולכן יש מקומות חשוכי "יס"

פורסם

שמעעעעע! תתרום לחיילים! אתה לא יודע כמה אנחנו מתים לאחת כזאת! גולני גנבו את שלנו ומאז אנחנו קולטים טלביזיה עם שולחן הפוך על הגג! רק מחפשים חדשה בנרות! אם אתה בקטע אני יכול לדבר עם הצוות אולי אפילו נצליח לארגן לך תשלום סמלי אבל אני לא יכול להבטיח בכל זאת 700 שקל לחודש זה זין =/

:lol: :lol:

אתה רציני? איפה אתה משרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים