פורסם 2010 בינואר 615 שנים יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאודשמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר?אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב?יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצוייןביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזראפילו לינוקס רץ אצלי לאטמה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים הבעיה קיימת גם בהתקנה נקייה של ווינדוס ?נסה לבטל דברים שעולים יחד עם הווינדוס ב MSCONFIG > STARTUPתלחץ CTRL + SHIFT + ESC > לשונית PERFORMANCE ותבדוק מה המצב הזכרון , מעבד.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים תוריד HDTUNE FREE ושמה תריץ BENCHMARK ותגיד לנו מה מהירות של קונן שלך? תסים תמונה בפורום..http://www.hdtune.com/download.html
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר עשיתי כבר את כל המדריכים איך לעשות מחשב איטי למהיר ולא עזרהרצתי את התוכנה שאמרת וזאת התמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר העלתי תמונה בDOC2 תסתכלו על הקישור למטה אני לא מבין בתוכנה הזאת שמישהו יעזור לי שיגיד לי אם ההרד דיסק דפוק או לאתודה חברה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.