עבור לתוכן

צורב של plextor.. להחזיר עטרה ליושנה..

Featured Replies

פורסם

היי.. שוטטתי קצת בפורום לאחר שהצורב הנוכחי שלי של LITE ON 20A1S מת אחרי שנתיים וקצת (המגש לא יוצא צריך להוציא אותו עם הפין חירום, 1 מתוך 3 דיסקים לא נצרבים טוב) וזה העלה בי געגועים לצורב הישן והטוב של plextor שהשתמשתי בו כשעוד הייתי DJ לפני הצבא.. 5 שנים של שימוש סזיפי ומאסיבי וממוצע של 5 דיסקים ביום לא שברו את הכונן הזה והוא עדין אצלי זרוק בבוידעם מחכה שיקראו לו... שמתי לב שבסטיקי אין המלצות על החברה הזאת (בכלל ההמלצות הן על צורבים שיצרו אותם ב-2007) והדיון האחרון על PLEXTOR (עשיתי חיפוש) הוא מ-2003 כשעוד היה קרב בינם לבין ימאהה (למי שזוכר).

1. מעוניין לשמוע חוות דעת על הצורבים של החברה הזאת.

2. איך החברה הזאת כיום? האם היא עומדת שווה בשווה עם סמסונג, פיוניר וכו'.

תודה רבה!!

פורסם
  • מחבר

הרולס רויס של הצורבים? מה כבר מיוחד אצלם שאין בצורבים של סמסונג או סוני למשל?

פורסם

5 שנים של שימוש סזיפי ומאסיבי וממוצע של 5 דיסקים ביום לא שברו את הכונן הזה

לא מספיק מיוחד?

פורסם

יש לי את הSA760 של החברה, הצורב הראשון בעולם שיצא עם ממשק SATA, סה"כ הוא טוב, למרות שבשוטף אני עובד עם פייונירים

יש לי צורב של HP X4, שצורב דיסק ב20 דקות, הוא צרב למעלה מ3000 דיסקים והוא עדיין עובד כמו סוס.. לא כמו הצורבים של היום :cool2:

היום? כבר לא שווה להשקיע בצורבים לפי דעתי מכמה סיבות

הצורבים ה"פשוטים" היום זולים מאוד, ונותנים תמורה טובה לכסף

במקרה הגרוע - יש אחריות

כמו כן - כבר לא צורבים היום כמעט - רק HDDים....

פורסם

נמכרים בפנדה, וזה הזמן להעלות את הנושא הבא:

http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=552

הביקורת החמישית מתייחסת לצורב 820A .

עפ"י הכתוב, מדובר בצורב של Optirac בעטיפה.

האם הדבר נכון לכל הדגמים הנוכחיים של פלקסטור ?

פורסם

Optirac זה רק מדבקה של SONY ו NEC, השאלה מה יש מתחת לאריזה של ה plextor, אם הוא מבוסס על חומרה של NEC מדובר בצורבים מאוד טובים ואמינים, אם זה כמו ה Optirac שחלקם מבוססים על צורבים של LITE ON אז כדאי מאוד לבדוק את הדגמים. אם הם מיוצרים במפעלים של NEC אז לא אמורה להיות בעיה, החומרה של NEC טובה, כל מה שהם צריכים לעשות זה לדרוש מ NEC להשתמש בעיינית טובה יותר ומנוע טוב יותר (המנועים שיש ב Optirac מרעישים בצורה נוראית).

פורסם

hugemouth - אני ממליץ לך לעשות חיפוש על NEC בפורום הזה ולעבור קצת על התוצאות, אולי תשנה את דעתך על החומרה של NEC.

ד"א OPTIARC שייכת בלעדית לסוני (הם קנו אותה סופית מנק לפני שנה וחצי). אני אישית מתרחק מכל צורב שקשור איכשהו לנק (כלומר

גם סוני ואופטיארק).

פורסם

לי היו בבעלותי כמה צורבים של פלקסטור במהלך השנים (נזכר בתוכנה שלהםPLEXTOOLS חח)

היום פלקסטור כבר לא מייצרים צורבים

פלקסטור משתמשים בצורבים מחברות אחרות בשם שלהם כמו סוני/נק הגרועים

הם יצאו מהעסק הזה מחוסר רווחיות

פורסם

לפני שקניתי צורב בדקתי הרבה ביקורות על הרבה צורבים, בחרתי בסוף צורב של NEC כי הביקורות עליו היו הכי טובות (בהשוואה ל LITE ON ו LG, היה צורב טוב יותר של SAMSUNG אבל לא הייתה לי אפשרות לקנות אותו). ברוב המקומות מסכימים שהחסרונות היחידים של NEC זה המנועים ובחלק מהדגמים העייניות, אם החברה שקונה מהם את הצורבים דורשת שינוי של החלקים האלה אז הצורבים שלה יהיו מצויינים.

פורסם

אשמח לקבל קישור לביקורות אוהדות בשנתיים האחרונות (זאפ זה לא מקור אמין לביקורות)

פורסם

הביקורות של ה AD-7200, כולן טובות ובפורומים של האתרים האלה עשו בדיקות עם עשרות סוגי דיסקים, ברובם הצורב נתן תוצאות יפות.

http://www.cdrlabs.com/Reviews/sony-nec-optiarc-ad-7200s-20x-dvdrw.html

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=22740

http://www.myce.com/review/Optiarc-AD-7200A-DVD-Burner-Review-14358/

אחרי הדגם הזה חלק גדול מהדגמים היו מבוססים של LITE ON ולא על NEC ובאמת היו גרועים, יש עוד דגם שאני לא זוכר את שמו, חדש יותר ומהיר יותר שגם זכה לביקורות טובות. אני בטוח שאם תבדקו טוב תגלו שיש עוד הרבה חברות שקונות מ NEC צ'יפים לצורבים.

פורסם

השאלה היא לטווח ארוך. כרגע הצורבים של נק\אופטיארק מתים אחרי שנה וחצי +\- בתדירות גבוהה יחסית לצורבים אחרים בשוק.

פורסם

שוב זה בעיה של עיינית/מנוע, כש plextor קונה מהם צורבים היא דורשת שימוש בחלקים טובים יותר, ככה שוק ה OEM עובד :nixweiss:

חוץ מזה שיש לי 2 צורבי DVD של NEC, אחד חד יחסית (AD-7200 בן כשנהה) שבקושי בשימוש ולכן גם לא יהיו איתו בעיות. השני זקן, מהימים שצורב DVD היה דבר יקר, בזמן האחרון הוא עשה בעיות עם דיסקים של DVD אבל אחרי ניקוי עיינית הוא חזר לעבוד כרגיל. הצורב הישן היה בשימוש הרבה (היום אני בקושי צורב, הכל על HDD נייד) ובכל זאת מחזק יפה.

פורסם

הביקורות של ה AD-7200, כולן טובות ובפורומים של האתרים האלה עשו בדיקות עם עשרות סוגי דיסקים, ברובם הצורב נתן תוצאות יפות.

מן הסתם, הכונן נמצא ברשימת המומלצים שלנו.. מדובר בכוננים חדשים יחסית. אם תבדוק שוב תראה ש-NEC זו מילה גסה בפורום שלנו. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים