פורסם 2010 בינואר 415 שנים יש לי וינדוס xp. פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים ועידכונים ממיקרוסופט.הבעיה היא שאני לא יכול להוריד תוכנות כמו סקייפ, אדובי לקריאת pdf, ותוכנות אחרות.פרמטתי את המחשב בגלל הבעיה הזאת שצצה אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.הרצתי את הפקודה fcs /scannow בהפעלה אבל גם זה לא פתר את הבעיה.למישהו יש רעיון?תודה
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר לא יכול אומר שכבר בתחילת ההורדה לאחר שנפתח חלון הפעל קובץ או שמור אני מנסה להוריד או לשמור אך אין הורדה של הקובץ למרות שיש מעין הורדה.כלומר נראה שכאילו הקבצים עוברים אך אין אפילו התחלה של הורדה.תודה
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר סליחה אבל מה זה prores bar?אם אתה מתכון לחלון שמראה את אחוזי ההורדה אז אין כל התקדמות אפילו לכיוון של אחוז אחד.אמנם נפתח החלון שמראה העברת קבצים אבל אין התקדמות אפילו לא באחוז.לגבי איפוס דפדפן אני לא יודע מה זה אומר וכיצד עושים זאת.תודה אבישי
פורסם 2010 בינואר 415 שנים החלון הזה: לגבי איפוס זה מאוד פשוט: tools>internet options>advanced tab>reset ולהפעיל מחדש את הדפדפן. הדיון מועבר לפורום תוכנה.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר הבוקר טובהחלון הזה של התקדמות קצב ההורדה אכן נפתח אך אין תזוזה של התקדמות הורדת הקובץ.המסך מראה את התנועה של הקבצים שכביכול עוברים אך אין למעשה העברת קובץ. אין התקדמות אפילו של אחוז אחד בהורדה.תודה למשיבאבישי
פורסם 2010 בינואר 515 שנים מחבר כן, איפסתי את הדפדפן כפי שהצעת.התקנתי פיירפוקס וניסיתי להוריד את התוכנה (skype). התוכנה התחילה לרדת 6% אך שם זה נתקע.
פורסם 2010 בינואר 515 שנים תבדוק אם יש לך חומת אש שחוסמת את ההורדות משום מה.תבדוק שהדרייברים של כרטיס הרשת מותקנים היטב.חוץ מזה, יכול להיות שזו בעיה חיצונית. דבר עם התמיכה של ספקית האינטרנט שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.