פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים נראה כמו 16 צבעים.....אבל האמת שהיה לי את זה במחשב הקודם תחת WIN ME.אבל כשריסטרטי אותו הכל חזר למצבו...תחת איזה מערכת הפעלה אתה עובד?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים תעשה כפתור ימני על הרקע ותבחר PROPERTIES.בלשונית SETTINGS תסתכל כמה צבעים?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים תעשה כפתור ימני על הרקע ותבחר PROPERTIES.בלשונית SETTINGS תסתכל כמה צבעים?הנחתי שהור כבר ביצע את זה..
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים True Color(32 bit)אם כך אז הצבעים בסדר.תנסה לשחק עם הפונקציות של המסך עצמו יש שם כל מיני פונקציות של חום תמונה(היחס בין האדום לירוק לכחול)את אותם פונקציות יש גם בהגדרות הכרטיס מסך.אם תהיה יותר ספציפי לגבי הדגמים של שניהם נוכל לעזור יותר.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר Asus geforce 3 v8200LG flatron 775FTwindows 2000במקום האייקון של הדרייבר של אסוס בtraybar, יש לי מן מסך קטן כזה שכתוב 1 בתוכו.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר עכשיו שמתי לב שאני מקבל בקאונטר סטרייק בערך 4 fpsמה קורה פה לעזעזל ?! ???
פורסם 2002 במרץ 123 שנים שמע, האייקון הקטן נראה לי משהו בסדנון הידרה ויז'ן ודומיו, אולי פה המקור לבעייה...תנסה להיכנס להגדרות תצוגה ושם לאדבנס... תראה אם אפשר לבטל את זה..האחד מסמל לדעתי שאתה במצב מספר 1 של שלוחן העבודה...תנסה לבטלבהצלחה
פורסם 2002 במרץ 123 שנים תנסה להתקין דריברים מחדש.תנסה להחזיר את ההגדרות של הכרטיס מסך ל-DEFAULT.אם לא עובד אצלי היתה בעיה דומה שהמאיץ לא עבד התקנה מחדש של דריברים פתרה את התעלומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.