עבור לתוכן

שיטה להורדת פינגים לחו"ל(סרטון),אפשרי או בולשיט ?

Featured Replies

פורסם

שים לב שאתה עושה ping youtube.com אתה בעצם עושה פינג לשרת 74.125.127.100

ושאתה עושה פינג ל www.youtube.com אתה בעצם עושה פינג לשרת 209.85.135.113

ככה שיוצא שאלו שרתים שונים שאולי אחד מהם זה הדומיין והשני זה השרת עצמו שעליו הוא מאוכסן.

פורסם

נראה שאתה צודק

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור אתם אומרים ששווה לנסות את זה,שלא יהרוס איזה משהו כן :nixweiss: ?

פורסם

מה זה כבר יכול להרוס? :nixweiss:

אם תרגיש שזה עשה יותר נזק מתועלת, תבטל את זה.

פורסם

וואי איך אני שונא שאנשים שואלים את השאלת קיטבג הזאת

מה אתה רוצה שזה יהרוס בדיוק?! זה פאקינג ערך שאתה שם ברג'יסטרי שנותן לך להפעיל משהו שלא מופיע בקונטרול פאנל, אם אתה לא רוצה את זה יותר אתה פשוט מוחק את הערך מהרג'יסטרי וזהו

אין פה שום מחיקת קבצים או או משהו שיגרום לפטיש לצאת מהמסך ולהרביץ למארז עד שהמחשב שלך יתפרק

פורסם

אל תתקין את זה, זה שרף לי את המחשב והחתול עלה באש.. מסוכן מאוד!! :bash:

חחחחח ולעניינו אני ממש לא מאמין שזה יכול לשפר באיזה שהוא מצב וכל מה שקרה זה מקרי, ולגביי הפינג אם היה דבר כזה תאמין לי שמיליונים של אנשים היו יודעים זאת. דבר נוסף בוא נשאל את עצמנו מה זה פינג, פינג זה בעצם שליחת פאקטים למחשב מרוחק והתוצאה שמתקבלת היא תוצאה של אלפיות השנייה ,ובמה זה תלוי? כמעט וזה תלוי אך ורק במרחק. האם עריכה של דברים כאלה ואחרים יכולים לעזור? לא! למה? כי זה לא מקריב אותך לשרת או מנתב אותך אחרת. אתה עובר בדיוק באותם השרתים שעברת מקודם. אלא אם כן ולא שמתם לב ואחרי ששינתם את זה פתאום גילתם שאתם פתאום יוצאים מדלת הבית ואתם לא בשכובה שלכם- במקרה כזה אני מאמין שזה אמיתי.

אבל בחייכם זה לא אוברקלוקינג שאתה יכול לשפר את זה מה שקרה עם יוטויוב אולי זה אפשרי אבל אין קשר לפינגים במקרה הזה ככה שזה לא אפשרי מכל בחינה שהיא.

רוצים לבדוק זאת לעומק? בקשו מחבר שנמצא בחו"ל שיבדוק פינג אליכם לפני ואחרי ששינתם ותראו שלא יהיה הבדל. אז בבקשה לא ליפול בפח לשטות כזו.

פורסם

אף אחד לא הפיץ את זה בשביל להגיד "וואי שמתי משהו ברג'יסטרי ועכשיו יש לי פינג 20 ליפן!!!!!!!!!!!!1111אחדאחד"

אלא מסתכלים פה על תאוריה אחרת, לפי מה שאומרים ההגדרה עושה שתשלח מספר מצומצם יותר של פאקטים אבל בלי דיליי בכלל ככה שאם אתה משחק בשרת כמו WOW או AION אז אתה מזרים אליו הרבה יותר מידע ולפי מה שהבנתי הMMO לא עובדים על UDP אלא על פורטים של TCP ככה שזה משפיע עליהם

זאת אומרת שאם לפני זה מישהו בWOW רצה לעלות על הסוס אבל היה לו קטע שאיך שה המד היה מסתיים היה דיליי של חצי שנייה עד שהוא מופיע על הסוס, אז זה פתר לו את זה רוב הפעמים

פורסם

הגדרה עושה שתשלח מספר מצומצם יותר של פאקטים אבל בלי דיליי בכלל ככה שאם אתה משחק בשרת כמו WOW או AION אז אתה מזרים אליו הרבה יותר מידע

איך הבנת דבר כזה מכל מה שנכתב פה? ???

אתה פשוט שולח הרבה יותר ACK... זה לא "מידע".. זה סתם אישורים המידע התקבל.

והדיליי מן הסתם נשאר בדיוק אותו דבר.

פורסם

אוי ואבוי, אני צריך לשפר את האנגלית שלי

פורסם

טריקים בדרך כלל לא עובדים, אפילו לא עובדים אף פעם.

בתור אחד שהיה חובב MMORPG. היו לי הרבה בעיות PING שהרסו לי את חווית המשחק.

אחרי הרבה טלפונים ל 012 וצעקות. פשוט העבירו אותי לטענתם למסלול GAMING. שנותן לך "תיעדוף". בחינם.

ואכן זה סידר את זה. קח בחשבון שזה אפשרי לאנשים רק בעלי חייגן.

פורסם

אני מציע לכל אחד שמנסה את זה לבצע גיבוי REGISTRY קודם לכן.

REGISTRY זה לא משהו בשביל לעשות דאבל קליק ולגמור.

תגובה זו והמשך המיני דיון שהתפתח בנושא "האם לגבות את הרג'יסטרי: כן או לא"

פוצלו מהדיון הנוכחי לדיון עצמאי שהועבר לפורום חלונות, מי שמעוניין להמשיך בדיון הזה מוזמן לעשות זאת שם:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446859.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים