פורסם 2010 בינואר 215 שנים שלום,יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socketהלוח תואם SATA1קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1)לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר...המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVERואני כבר אובד עצות...למישהו יש רעיון?
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מה זה "הלוח לא מזהה...." ?בביוס הקונן מזוהה ? אם לא - אז חיבור לא נכון או קונן/לוח פגומים.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר הכונן מזוהה במחשב אחר, והלוח בסדר חוץ מהעובדה שאני לא מצליח לגרום לו לזהות כונני SATA
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר בביוס ניסיתי כל אופציה שאפשר בערך, ביטלתי את הרייד, החזרתי, באמת שניסיתי את כל האופציות שיכלתי לחשוב עליהן.עדיין הוא לא מזהה.הוא גם לא מראה לי שום שגיאה פשוט מתנהג כאילו אין כונן בכלל.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר גם את זה ניסיתי, הדיסק ממחשב אחר בבית הוא 160GB SATA1, גם אותו הוא לא מזהה
פורסם 2010 בינואר 415 שנים יש מצב שהדיסק מזהה כמו דיסק IDE ?יש מצב שהכבל SATA דפוק / תקלות טפשיות אחרות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.