עבור לתוכן

Splash - נגן HD חינמי שכדאי להכיר

Featured Replies

פורסם

אתה בטוח? אז למה למשל אני לא יכול לנגן 3gp בלי FFDSHOW mpeg4?

ועוד משהו, הורדתי את הסרט HD שנתת והוא רק 30 FPS

• תגובות 47
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הפורמט 3GP אוגר video streams של MPEG-4 part2 או (MPEG-4 part10 (H.264/AVC או H.263

אין סיבה ש-MPC-HC לא ינגן אותו כל עוד המפענחים המובנים המתאימים מסומנים תחת internal filters (סמן את כולם?)

אני הרגע נגנתי 3GP של H.263 דרך MPC-HC.

עריכה: הסרט שקישרתי בעמוד הראשון הוא 60fps. אם הוא מתנגן ב-30 אז אולי יש יותר מדי עומס על המערכת.

נסה את splash, או את CoreAVC בלי CUDA. (עם CUDA הוא לא מתנגן לי טוב - סביבות 40 אבל בהילוך איטי כזה)

פורסם

וואי אתה צודק!!!

באמת רואים כמו במשחק שזה עובד ביותר מ30 FPS, איזה חזק

אבל מה זה הפאק הזה?! דווקא עם CUDA היה אמור להיות יותר טוב

ואם אני מוריד את הCUDA אז יש איזה ניצול של 100% מעבד

פורסם
  • מחבר

כנראה אין כרגע ב-CoreAVC + CUDA אופטימיזציה טובה לסוג הקידוד הזה. אם splash מריץ אותו טוב על ה-GPU ז"א שהכרטיס מסך מסוגל.

פורסם

אהה!!! אני יודע מה זה!

נכון בסרטים מצויירים כשתמונה זזה כדי להציג סצנה אז זה נראה כאילו התמונה נתקעת לחצי שנייה כל פעם? אני מבין שזה יסדר את זה נכון?

מי שרואה אנימה מכיר את זה

פורסם

נגן מעולה! אני משתמש במעבד גרוע וכרטיס טוב (כמו שאפשר לראות במפרט שלי בצד), לפני שהיה לי את הכרטיס החדש וספלאש תכני HD לא רצו לי טוב ועכשיו סוף סוף זה רץ לי חלק בלי להשתמש כמעט במעבד.

פורסם

נגנים אחרים לא מעניינים אחרי שתשתמשו ב-KMPLAYER, יש שם את כל מה שתרצו ואת כל מה שלא תרצו.

כבר כמעט שנתיים הוא בשימוש לקולנוע ביתי ויותר...

כל תוכנה אחרת לא תשתווה ליכולות שלה.

kmplayer.jpg

פורסם

למה כשאני מפעיל סרט הרזולוציה לא מתכווננת לרזולוציה המתאימה שלו?

פורסם

נראה שהאתר של MVTOOLS נפל :-X

פורסם
  • מחבר

omri09, על איזה נגן אתה מדבר ? האשכול הזה איכשהו הפך לפח זבל של נגנים.

(G), התקנתי את ה-KMPLAYER הזה - והסרתי אותו תוך 10 דקות.

הגדרות דיפולטיביות גרועות, ואז צריך לשחות בים של הגדרות. ממש לא נוח. חוץ מזה שקיבלתי מן לאג מסויים ב-Planet Earth מדי פעם.

וזה נראה שהוא בכלל לא משתמש בהאצת חומרה. בנוסף נראה שליבה אחת עושה את רוב\כל העבודה (לא הכי יעיל למרובי ליבות הא?)

אני בטוח שאפר איכשהו לאפשר האצת חומרה, אם לא בעזרת מפענחים מובנים אז חיצוניים - אבל זה פשוט לא שווה את זה.

הוא עוד מעיז להתקין לי toolbars ולשנות לי הגדרת חיפוש ב-firefox בלי לשאול (בהתקנה ביטלתי את הזבל שהציע)

רק כאב ראש עשה לי הנגן הזה.

פורסם
omri09, על איזה נגן אתה מדבר ? האשכול הזה איכשהו הפך לפח זבל של נגנים.

SPLASH LITE כמובן ;D

אני רוצה שהסרט יתנגן ב- Original size שלו

לא משנה, הסתדרתי.

אני אשאר עם MPC-HC, ללא תוספות(יש בו קודקים מובנים, DXVA, לא הרבה מדי אופציות ולא מעט מדי).

SPLASH LITE ממש לא מסוגל להתחרות בו(גירסאות ה- PRO אמורות להיות הרבה יותר טובות(.

פורסם

(G), התקנתי את ה-KMPLAYER הזה - והסרתי אותו תוך 10 דקות.

הגדרות דיפולטיביות גרועות, ואז צריך לשחות בים של הגדרות. ממש לא נוח. חוץ מזה שקיבלתי מן לאג מסויים ב-Planet Earth מדי פעם.

וזה נראה שהוא בכלל לא משתמש בהאצת חומרה. בנוסף נראה שליבה אחת עושה את רוב\כל העבודה (לא הכי יעיל למרובי ליבות הא?)

אני בטוח שאפר איכשהו לאפשר האצת חומרה, אם לא בעזרת מפענחים מובנים אז חיצוניים - אבל זה פשוט לא שווה את זה.

הוא עוד מעיז להתקין לי toolbars ולשנות לי הגדרת חיפוש ב-firefox בלי לשאול (בהתקנה ביטלתי את הזבל שהציע)

רק כאב ראש עשה לי הנגן הזה.

זה שאתה לא יודע להשתמש בנגן זה לא אומר שאין לו את כל האופציות שאתה צריך.

בדרך כלל בהתקנות תמיד בוחרים COSTUME INSTALLAION כדי לא להתקין אופציות מיותרות.

כשאתה תלמד להכיר את הנגן הזה וכל מה שהוא מציע אתה תדבר אחרת, תן לו צ'אנס.

שנתיים יש לי את הנגן הזה ועדיין לא מצאתי נגן מתחרה טוב כמוהו.

יש לי ספרית קולנוע(כמה טרות טובות), כל סרט הוא מריץ ללא בעיה מיוחדת.

גרסה אחרונה מכאן:

http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=14938

פורסם

סינדרום, האשכול לא הפך לפח זבל של נגנים, להפך, זה הכרחי שאנשים יזכירו פה אחרים כדי שיהיה אפשר להשוות וכך לדעת את ערכו האמיתי של הנגן הזה

פורסם
  • מחבר

(G), קודם כל המלצתי על Splash בשל ניצול משאבים יעיל, תמיכת האצת חומרה איכותית, פשטות ממשק ופיצ'רים שמנצלים GPU ו-CPU למשל לטובת המרת Interlaced ל-Progressive או Deinterlacing ללא תלות בתמיכת כרטיס,

בנוסף ל SD2HD ו-24p to 60p שיוספו בגרסאת ה-PRO

KMPlayer לא מציעה אף אחד מהנ"ל אם אני לא טועה. זאת חבילת junk שבקלות הולכים בה לאיבוד. מזכירה לי קצת את BSPlayer...

אם כבר אני מחפש נגן שתומך בכל הקבצים, למה שאני ישתמש במדריכים מורכבים בכדי להוסיף חיצונית מפענח תומך DXVA של MPC-HC אם הוא כבר מובנה ב-MPC-HC שנותנת לי כל מה שאני צריך ללא סיבוכים + פילטרים מבוססים shaders (בשימוש ה-GPU) לשיפורי תמונה...

נכון ש-KMPlayer מציעה הרבה, אבל אני לפחות לא צריך שום דבר ספציפי ממה שיש לה להציע. אגב, ברור שהתקנתי ב-Custom.

והגיוני שאם אני יחרוש על כל האפשרויות + הגדרת מפענחים חיצוניים אני יגיע לתוצאות רצויות, אבל למה לי להתעסק בזה בכלל?

פורסם

סינדרום, יש סיכוי שבגרסת הפרו של התוכנה, היא תתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים שיש? כי אז אני אבעט את mpc-hc החוצה

והיא מסתדרת עם סטרימינג? הלוואי והיתה תוכנה שיודעת לעבוד עם פיירפוקס, ככה שאני לוחץ על לינק של סרטון או MP3, היא היתה נפתחת כמו wmp עם אקספלורר ומציגה לי את הסרטון בסטרימינג, ולא איזה חרא מובנה בפנים או משהו כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים