עבור לתוכן

מצעד העשור של גלגל"צ

Featured Replies

פורסם

הבעיה העיקרית היא שעם התפתחות האינטרנט והטכנולוגיה הכל זמין היום. בשביל להצביע למצעד לא צריך לשלוח בולים או להיות בטלמסר במשך חצי שעה. מספיק לראות איזה פרסומת להצבעה + הבטחה להשתתפות בהגרלה. בגלל זה אני הצבעתי, בגלל זה גם אלפי ילדות בנות 7-14 עם אינטרנט הצביעו, חלקן נולדו אחרי שחלק מהשירים כבר התיישנו

וגם אף שיר ל Franz Ferdinand לא נכנס לרשימה. לא להקת מופת ואיכות אבל בהחלט עם כמה שירים בולטים בעשור

• תגובות 37
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לגלגל"צ אפילו חלקיק של חלקיק של החלטה במצעד הזה - מדובר לחלוטין בבחירת המאזינים (הגולשים יותר נכון, של YNET).

להאשים את גלגל"צ בתוצאות המצעד זה גובל בטימטום.

אני לא מאשים את גלגל"צ, ואני גם לא מאשים את המאזינים. כשהסתכלתי על רשימת 500 המועמדים שגלגל"צ פרסמו, ראיתי רק 20 שבכלל חשבתי על לבחור לעשירייה הפותחת, וגם הם כאין וכאפס לעומת העשירייה הפותחת של מצעד שנות התשעים.

פשוט מאוד - השירים בעשור האחרון היו משמעותית פחות טובים מבשנות התשעים.

פורסם

דווקא יחסית הרשימה יותר רוקית מפופית, ויחסית ישנה, מה שמעיד שכנראה לאנשים יש טעם והם לא רק זומבים של הפלייליסט הנטחן של גלגל"צ (למרות שפה ושם אפשר לראות איזה שיר שנמצא שם רק בגלל שערימת בנות 10 הצביעו לו כי הוא נטחן)

אני גם אחזק את שניצל, העשור הזה היה פחות משמעותי במוזיקה מהקודם (אפילו כמה קודמים)

פורסם

העשור הזה היה עשור של אימו ובריטני ספירס... בלי טיפת כישרון. לא מוסיקאלי, לא ביצועי ולא בשירה. הכול נשמע בדיוק אותו הדבר ובעיקר עם הרבה פוזה.

איפה דיפ פרפל שהוציאו אלבום מצויין (ראפצ'ר אוף דה דיפ) איפה TOOL?

הפושטקים שנחשבים היום "באופנה" עושים את עצמם קשוחים, אבל תאכלס הם סתם חבורה של קוקסינלים שהדיכוי היחיד שהם נתקלו בו זה כשאמא אמרה להם שהם לא יכולים לאכול גלידה לפני אחורת צהוריים או משהו כזה...

פורסם

אתם יכולים להתלונן עד מחר, אבל העובדה שאני (ומסתבר שהרוב המוחץ של האנשים בארץ ובעולם) בכלל לא מכירים את השמות שאתם מזכירים בתור "איכות" כביכול - אומרת הרבה.

למשל, בחיים שלי לא שמעתי בכלל את השם TOOL, ואתה אשכרה מציע לתת להם את להקת/שיר העשור? WTF?

ברור לך שהמצעד הזה, מעצם היותו מצעד שנבחר ע"י הקהל, הוא מצעד פופולריות נטו, נכון?

ולפני שאתם קופצים להאשים את גלגל"צ בזה שהלהקות המוזרות שלכם לא מוכרות - אני בכלל לא שומע גלגל"צ. זה לא מנע ממני להכיר (כמעט) את כל השירים ברשימת 20 המובילים, ולא להכיר בכלל את השמות שאתם זרקתם לחלל האוויר...

אז שוב, זה כנראה אומר משהו. אתם לא חושבים?

פורסם

מאוד הגיוני. :screwy:

פורסם

עמרי- עכשו אתה מכיר את השם TOOL... אני מניח שאני לא צריך להפנות אותך למקומות הספציפיים כדי לברר עליהם עוד דברים ;)

ובכלל- הבאתי אותם בתור דוגמא לאנשים שבניגוד ל99% מה"זמרים" וה"להקות" של היום, עוד מחדשים משהו ויש להם סוג של כישרון...

פורסם

אין סיבה לצפות לשמוע את Tool במצעד, פשוט כי הם לא מיינסטרים בשום צורה. האמת היא שממש הופתעתי לראות את Arctic Monkeys במצעד, בהתחשב בעובדה שאני לא זוכר שהם אי פעם הושמעו בגלגל"צ.

מהסתכלות על המצעד של שנות התשעים, השירים שם לא היו חדשניים במיוחד. הם פשוט היו טובים, ורובם נחשבים היום קלאסיקות. בעוד 10 שנים, מי יזכור את My Immortal? את You're Beautiful? ואפילו את Californication?

פורסם

עמרי- עכשו אתה מכיר את השם TOOL... אני מניח שאני לא צריך להפנות אותך למקומות הספציפיים כדי לברר עליהם עוד דברים ;)

ובכלל- הבאתי אותם בתור דוגמא לאנשים שבניגוד ל99% מה"זמרים" וה"להקות" של היום, עוד מחדשים משהו ויש להם סוג של כישרון...

זה לא משנה, אף אחד לא מכיר אותם ולכן אפילו אם הם מאוד מאוד מאוד מאוד כשרוניים, אין להם שום סיבה להיכנס למצעד העשור.

פורסם

דבר בשם עצמך, זה שאתה לא מכיר אותם זה לא אף אחד לא מכיר אותם.

אין בן אדם שלא מכיר את אייל גולן, זה אומר שהוא טוב?

פורסם

עזוב, אתה יכול להתחכם עד מחר, תהנה. :s07:

עריכה:

גם את בריטני ספירס כולם מכירים זה אומר שהיא טובה?

לא כל מי שמוכר, טוב.

פורסם

אין לי הרבה מה להגיד, לא דברים טובים לפחות.

אז דבר ראשון תגובה 119 בלינק, ודבר שני אני שמח שזה לפחות californication (שיר מצויין לדעתי) ולא איזה אונס אוזניים כמו black eyed peas או איך שלא קוראים להם. :kopfpatsch:

פורסם

גם את בריטני ספירס כולם מכירים זה אומר שהיא טובה?

לא כל מי שמוכר, טוב.

לא, אבל היא מיינסטרים. וגלגל"צ משמיעים מיינסטרים. כלומר, השירים במצעד של גלגל"צ צריכים להיות שירי מיינסטרים.

הבעיה היא שהמיינסטרים של העשור האחרון הוא פשוט זבל לעומת המיינסטרים של שנות התשעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים