עבור לתוכן

המלצה למארז מאוורר-תקציב 1300ש"ח

Featured Replies

פורסם

מארז מאוורר מספיק לעבודה עם Crossfire עם שני כרטיסים חזקים )sapphire radeon HD5770(

מעבד Core i5

חשוב מאוד: יהיה אוורור Scythe Mugen II Rev.b למעבד.

לא חייב לנצל את כל הסכום.

החשיבות העיקרית מבחינתי היא מארז מאוורר היטב על מנת לקבל:

1.מצב שבו הרכיבים לא יתחממו.

2.מחשב שקט.

חשוב שיהיה בו מקום להשמה של כרטיס גרפי גדול או שני כרטיסים גרפיים ב-CF (כמו שרשום למעלה).

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

האם אתה מוגבל במקום?

יש הבדל בין מארז מאוורר למארז גדול.

זה די מיותר לנצל את כל הסכום - אלא אם כן אתה הולך על ליאן לי (וגם אז חבל להשקיע סכום כזה )

תגדיר שוב את הצרכים שלך, ושאר התקציב יילך למאווררים איכותיים יותר, ואיזה ריאובס איכותי. לדעתי.

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרה..!!! ערכתי והוספתי פרטים כמו שביקשו ממני... תודה רבה רבה מראש.. :)

פורסם
  • מחבר

אני מתחנן לעזרה! בבקשה תעזרו לי למצוא מארז מתאים :(!

תודה ענקייית למי שעוזר

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5973

מעל ומעבר לצרכים שלך, אחיו הקטן (שכולל מאווררים רגילים במקום מאווררי LED שמכיל המארז הנ"ל ולא צבוע בשחור מבפנים כמו זה ועל כך עולה 100ש"ח פחות) הוא אחד המארזים המשתלמים ביותר בשוק כרגע, מדובר במארז מבית היוצר של LIAN-LI רק שלא עשוי מאלומיניום, הוא כולל בתוכו 3 מאווררי 140מ"מ ומאוורר 120מ"מ איכותיים, המון פיצ'רים מעולים לבלימת זעזועים ורעש, סידור כבלים מעולה והמון מרווח (גם CF 5970 נכנס), מה גם שמדובר במארז TOOL-LESS לגמרי שכן מדובר בבנייה איכותית להפליא.

ממליץ בחום! :xyxthumbs:

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5973

מעל ומעבר לצרכים שלך, אחיו הקטן (שכולל מאווררים רגילים במקום מאווררי LED שמכיל המארז הנ"ל ולא צבוע בשחור מבפנים כמו זה ועל כך עולה 100ש"ח פחות) הוא אחד המארזים המשתלמים ביותר בשוק כרגע, מדובר במארז מבית היוצר של LIAN-LI רק שלא עשוי מאלומיניום, הוא כולל בתוכו 3 מאווררי 140מ"מ ומאוורר 120מ"מ איכותיים, המון פיצ'רים מעולים לבלימת זעזועים ורעש, סידור כבלים מעולה והמון מרווח (גם CF 5970 נכנס), מה גם שמדובר במארז TOOL-LESS לגמרי שכן מדובר בבנייה איכותית להפליא.

ממליץ בחום! :xyxthumbs:

מחזק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים