עבור לתוכן

המלצה לרכישת כרטיס מסך לשימוש בצפיה של תכני בלו ריי מלא

Featured Replies

פורסם

תקציב: 1000 שח

חריגה מקסימלית:ללא חריגה

שימושים עיקריים:

צפיה בתכני בלו ריי מלא - MTS2( לא MKV )

האם תרצו OC בעתיד ?

לא

חנות:

לא משנה

מעבד:

Intel Core 2 duo E6300 1.86Ghz

זיכרון:

3.0 GB

לוח אם:

Gigabyte GA-945P-S3

כרטיס מסך נוכחי:

NAVIDIA Geforce 7300GT

מסך:

19" LCD Samsung

כרגע המחשב מנגן ללא בעיה תכני 720P ו 1080P בקידוד MKV , בניגון תכני בלו ריי מלא ללא קידוד, התמונה מקוטעת...

תודה לעוזרים

• תגובות 43
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקציב שלך גבוה פי 5 ממה שאתה צריך למטרה זאת :P

פורסם
  • מחבר

מעולה ! אז כסף זו לא הבעיה... ;)

יש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה ? מה כדאי לקנות ?

פורסם

הזולים יחסית, מחירים של 200-400 ש"ח:

Nvidia:

9400GT, GF210, 220GT

ATI:

4350. 4550

יש גם כמה פתרונות מובנים על הלוח אבל בטח לא התכוונת להחליף לוח...

הייתי הולך על Nvidia כי הם מציעים CUDA (שימוש בכרטיס המסך לעיבוד דברים אחרים מלבד גרפיקה) וגם כי חבילת הדרייברים שלהם נורמלית.

הזול האבסולוטי זה 8400GS אבל לא הייתי הולך עליו. מחירו 180 ש"ח בערך.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מתלבט בין GF210 ל GT9400. וכנראה יותר לכיוון ה9400 כי מידי פעם אני גם מריץ משחקים (NBA, FIFA)

מה לגבי RADEON HD4670 יד שניה ב280שח ? עדיף מהנ"ל?

פורסם

נראה שה-9400GT קצת יותר חזק, לעומת זאת G210 מכיל כ.קול מובנה ליציאת hdmi 1.3a ומספק האצת חומרה "מלאה" ליותר סוגי קידודים.

4670 הרבה יותר חזק מהם. אולי תומך בפחות סוגי קידודים, אבל זה לא רלוונטי אם אתה צריך פענוח ל BlueRay אמיתי.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי זה ש4670 אין את היתרון של הCUDA ? האם זה זניח זיחס לחוזק בכרטיס?

פורסם

אם אתה לא משתמש בתוכנות עריכת\המרות וידאו שתומכות CUDA, אז זה יחסית זניח, למרות שישנם כל מני שימושים אחרים שאתה יכול לראות כאן

חוץ מזה יש תוכנות שתומכות גם בהאצה של ATI Stream ובמקרה הזה ה-4670 כאמור יהיה מהיר יותר.

מה שכן, CUDA מאפשרת לך להשתמש ב-CoreAVC לפענוח H.264 על גבי הכרטיס, כאשר כל סרט (h.264) שתמצא יקבל האצת חומרה.

ATI לא תומכים בהאצת חומרה בפענוח H.264 שקודד מחוץ לספסיפיקציות של תקן Blueray (פרופילים גבוהים מ-L4.1, כגון L5.0 / L5.1

ויותר מ-4 Reference Frames ל-1080p). אם MKV לא מעניין אותך, זה כמובן לא רלוונטי, אחרת זאת מגבלה ממש מציקה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! עזרת לי מאוד.

פורסם
  • מחבר

צמצמתי את אפשרוית ל2 כרטיסים של NVIDIA

220 GT או 9600GSO

בעיקר בגלל התמיכה בCUDA ובפורמטים של MKV שאני עדיין מעוניין לצפות בהם וכדי שתיהיה לי תמיכה במשחקים אם יצא (לא כבדים).

מה עדיף מהשניים הנ"ל?

פורסם

צמצמתי את אפשרוית ל2 כרטיסים של NVIDIA

220 GT או 9600GSO

בעיקר בגלל התמיכה בCUDA ובפורמטים של MKV שאני עדיין מעוניין לצפות בהם וכדי שתיהיה לי תמיכה במשחקים אם יצא (לא כבדים).

מה עדיף מהשניים הנ"ל?

יש 2 גרסאות ל-9600GSO. אחת עם 96SP ואחת עם 48SP.

לזאת עם ה-96SP ביצועים טובים יותר מה-220GT, השנייה כנראה דומה (גם ל-220GT יש 48SP)

מבחינת פיצ'רים, לעומת ה-GSO, ה-220GT מוסיף DX10.1, כ.קול מובנה ליציאת HDMI 1.3a,

האצת חומרה מלאה בפענוח VC-1 ו- DivX/Xvid. הוא גם 40nm אז כנראה קריר יותר \ צורך פחות חשמל...

מחירים לא השוואתי אז לא התייחסתי בתגובתי.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על העזרה.

נראה לי שה220 הכי עונה לצרכים שלי.

האם יש הבדלים מהותיים בין החברות המייצרות? האם אני יכול להסתפק בכרטיס הזה:

TwinTech nVIDIA GeForce GT 220 512MB DDR3 PCIe

או שווה להוסיף כ70 ש"ח בשביל חברה יותר מוכרת כ GIGABYTE ?

פורסם

הבדלים יכולים להיות ב-bundle (כבלים\דיסקים\מתאמים וכו'), משך אחריות, גוף קירור, לפעמים גם איכות רכיבים (קבלים וכו').

מאחר ומדובר בחומרה זולה יחסית, אני לא מאמין שיהיו הבדלים השווים התיחסות... כדאי להעיף מבט על גופי הקירור ותקופת האחריות על הכרטיס.

פורסם

סלח לי אם אני שואל שאלה שטיפה סוטה מהנושא, אבל מדוע אתה מעוניין לצפות בתכני BR ו/או MKV (או כל תוכן HD) במסך 19", כאשר יש לך מסכי 24" בקצת יותר מאלף שקל(ושמתי לב שהיית מוכן לשים סכום דומה על כ.המסך), שגם יותר גדולים, וגם יש להם רזו' מתאימה. לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

המחשב מחובר גם למסך 40 אינצ' FHD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים