עבור לתוכן

יש לי נתב 10/100 של Edimax ורשת קווית Cat5e אני מעוניין לעבוד על 1GB, הכיצד?

Featured Replies

פורסם

הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה:

אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים.

אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב.

השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן.

לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין.

שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם?

האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה באתר ההוא שראיתי בסביבות אותם מחירים, אם יש מקום אחר שיש בו SWITCH שיספיק לי אני מאוד אשמח לשמוע על כך :).

הנה הSWITCH של EDIMAX

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2258

ולשאלתי האחרונה, כרגע לכל מחשב יש את הIP שלו שכן הוא ניתן ע"י הDHCP או באופן ידני, אך ברגע שהSWITCH מחובר ואני מעוניין לפתוח פורטים עדיין הנתב בעבודה ביחד עם הSWITCH יכלו לפתוח לי את הפורטים במחשב מסויים בעצם לפי IP? או שזה משהו שמגדירים בSWITCH?

תודה והמשך יום נעים :P

פורסם

ה-SWITCH הזה הוא בסדר גמור (לי יש שניים של EDIMAX עם 5 פורטים (לא שמונה)) והם עושים עבודה מצויינת. הטופולוגיה שאתה מתאר תעבוד מצויין.

לגבי כתובות IP ופתיחת פורטים -- הכל נשאר אותו דבר -- ה-SWITCH שקוף לך ואין לו ממשק ניהול -- הכל מתבצע בנתב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :) אתה באמת עשר אני באמת מצדיע לך על העזרה שלך כאן בפורום אני מאוד שמח שיש כאן מישהו כמוך :)

אני משתדל גם לעזור כשאני יכול :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים