פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים הי עבדתי לפי כמה מדריכים שמצאתי פה, הבעיה היא שהוינדוס מבקש לי סיסמא כדי להכנס למחשב השני (זה עם וינדוס XP )על המחשב המרכזי מותקן וינדוס 7 עם ראוטר של EDIMAX (יש לי עוד לפטופ בבית עם וינדוס7 ולא הייתה בעיה להתחבר בשיתוף איתו)נבאם זה עוזר, אני יכול לגלוש ברשת במחשב הלקוח ורואה את כל המחשבים ברשת הביתית תודה לעוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים בדיוק רציתי עכשיו לפתוח ת'רד עם השאלה הזאת.אצלי הראשי (זה עם הראוטר) עם וויסטה והלפטופ (שמתחבר אלחוטית) עם WIN7.הם מזהים אחד את השני אבל כדי לראות את התיקיות המשותפות כל אחד מהם מבקש NETWORK PASSWORD כדי להכנס לשני.אומנם הרשת שלי באמת מוצפנת אבל הקשתי הסיסמה שלה ולא עבד, גם לא הסיסמה של אף אחד מהיוזרים.זה נובע מזה שצריך את שניהם WIN7?
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים צריך לאפשר את ה-USER שנקרא GUEST. ה-USER הזו נמצא כברירת מחדל במצב DISABLE.
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים אם איני טועה, כדי לגשת לרשת צריך קודם כל לתת סיסמה למשתמשים בשני המחשבים. לגבי ה-GUEST, חדש לי. מתי צריך להפעיל אותו ועל איזה מחשב, של הXP או 7 או VISTA ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.