עבור לתוכן

על מארז החלטתי...איזה ספק? NZXT? או ThermalTake?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני בונה מחשב חדש למטרות שימוש רב באינטרנט , אופיס פה ושם , מעט צפייה בסרטים ואולי גם משחקים מעטים ביותר (עד היום כלל לא שיחקתי, אך משאיר אופציה זו).

מרבית השימוש: אינטרנט.

זה המארז: ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm

ולגבי הספק: יש הבדל בין חברת ThermalTake לבין חברת NZXT ?

יש לי אפשרות לקנות את המארז עם ספק NZXT 400W שזה עולה 316ש"ח

ויש אפשרות לקנותא את המרז עם ספק ThermalTake 430W שזה עולה 360ש"ח

כלומר - ההבדל לא קריטי , אני באופן כללי לא צריך יותר מ-400W , אך אם ספקי חברת ThermalTake איכותיים יותר יותר משל חברת NZXT אך יש מצב ששווה לקחת את המארז והספק של ThermalTake גם אם זה מעל ומעבר למה שאני צריך (לשימושים שלי ... 400זה בהחלט מספיק).

תודה רבה!

פורסם

אתה לא ממש נותן דגמים של ספקים, ככבה שקשה להגיד מי מהם איכותי יותר, אבל בשביל להגיד לך מה הצרכים שלך מבחינת ספק, צריך את המפרט המלא.

פורסם

שנייהם בסיסיים למדי ולא מיועדים למערכות כבדות, אבל כמו שאמרתי, צריך את המפרט.

לגבי הTT 430W אני יכול לומר לך מנסיון שהוא שקט.

פורסם
  • מחבר

היי!

כתבתי שהשימושים שלי הם לא למטרות "כבדות" (ציטוט: "מרבית השימוש: אינטרנט" , "שימוש רב באינטרנט,מעט צפייה בסרטים,אולי משחקים")

קשה לי להאמין שאשחק משחקים כי עד היום זה לא קרה...אך זה כן מחשב שיעבוד הרבה זמן , שימוש באינטרנט עם הרבה חלונות במקביל...

לא רוצה משהו מפלצתי , אך כן רוצה ספק איכותי ולא ג'נרי.

דעתך\כם?

לגבי המפרט:

מעבד: Intel Core 2 Duo E7500

לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L

כרטיס מסך: nVidia GeForce G210 512MB

*** אני לוקח לוח אם זה שבא עם כ.מסך מובנה , יחד עם כרטיס מסך בסיסי ***

זיכרון: 3GB DDR2

תודה!

נ.ב:

סתם לשמוע דעתך...איזה באנדל מארז+ספק נחשב לאיכותי וטוב יותר מבין 2 האפשרויות?

ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS שעולה 416ש"ח

ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + 430W ThermalTake שעולה 360ש"ח

כי למרות שדי החלטתי על ה-ThermalTake V3 Black Edition , ההתלבטות עדיין משחקת ביכולתי להחליט...

האם 2 המארזים והספקים באותה הרמה?

ה-ANTEC NSK4480B II נראה שמאד פופולארי בקרב הרבה משתמשים ... ועל ה-ThermalTake V3 Black Edition (שנראה מאד טוב , שהשקיעו בתיכנונו ובבנייתו מחשבה) המליצו לי כאן בחום רב!!!

שוב - תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

דעתך? דעתכם? השאלה ממש הודעה אחת מעל...תודה רבה! (וסליחה על ההקפצה...פשוט זה ממש דחוף לי)

פורסם

ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS שעולה 416ש"ח

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

על זה אלך ... גם חיפשתי ומצאתי בפורומים נוספים המלצות מאד חמות ודיעות מאד אוהדות על המארז הזה...

האם אתה חושב שספק זה , שהוא 380W יספיק לצרכיי?

אין לי מושג אילו רכיבי מחשב "נוגסים" ב-WATT ... אני יודע שיהיה לי כרטיס מסך 512MB.

מה דעתך? יספיק? (צרכיי הם מעט מעל לבסיסיים...המון אינטרנט עם פה ושם אפשרות למשחקים כמו GTA , PES וכ'ו...אשחק ממש ממש לעיתים)

תודה רבה!

פורסם

זה יספיק

פורסם
  • מחבר

מודה לך מאד... :yelclap:

פורסם

אני לא רואה איך הNSK4480 מתעלה על ה66RC/63RA.

הם בנויים טוב יותר (ללא ברגים,ספק כח למטה,מאווררים 12cm בלבד).

אחרי דיון בפורום אחר נאמר לי שהNSK4480 שווה ערך ל6C11 ואפילו פחות טוב ממנו בגלל העובדה שיש לו מאוורר קידמי 8cm לעומת 12cm.

ובנוסף, כל ה66RC,63RA,6C11 זולים מNSK4480 לפי דעתי מתחזקת העובדה שמשלמים על שם ("אנטק") ותו לאו.

אשמח אם בעלי עניין נוספים יצטרפו לדיון.

פורסם

תתחיל מעובדי הפלדה, 0.8 באנטק ו 0.5 ב HEC. אין ב HEC גומיות לשיכוך רעידות. האנטק מגיע עם ספק יחסית איכותי אם קונים את הבאנדל.. המאוורר באנטק איכותי יותר. כמו שאמרתי, איכות הבניה שונה לגמרי למרות שמבחינת פיצ'רים HEC עושה עבודה טובה (תמיד) רק שאח"כ החלקים מתחילים לרעוד ולזמזם.

פורסם
  • מחבר

השאלה באמת היא האם במקרים של משתמשים "רגילים" שאופי השימוש שלהם במחשב הוא ראשית כל - שימוש של שעה ביום במחשב הכולל גלישה באינטרנט בעיקר , שימוש בתוכונות תחזוקה , אופיס פעם ב...ה-HEC אמור לתת מענה מספק...(לגבי משחקים: עד היום -ואני בן 30- לא יצא לי לשחק בכלל...חשבתי על זה ואני בספק אם לפתע אתחיל לשחק משחקים בזמן שאני בבית, לאחר 9 שעות עבודה...)

אין לי שום ספק שה-ANTEC NSK 4480 הוא איכותי יותר...מספיק בעובדה שעובי המתכת ב-ANTEC הוא 0.8,גומיות בכוננים...

אך מצד שני - מתאים לי לחסוך ... אולם ההבדל במחיר של ה-Compucase 63RA+ספק 400 של KingTrue\HEC לבין הבאנדל של מארז ANTEC NSK 4480+ספק 380 של ANTEC הינו על גדר המזערי.

כך שיש מצב שבהפרש כזה כדאי להישאר עם ה-ANTEC...בסה"כ הפרש של 68ש"ח.

זה נראה לי לא מוצדק באמת ללכת על ה-Compucase 63RA ולא על ה-ANTEC NSK-4480 כשההפרש הוא כה זעיר.

הייתי הולך על ה-Compucase 63RA אילו ההפרש בינו לבין ה-ANTEC היה עומד על לפחות 100ש"ח.

אך כל עוד ההפרש בינהם עומד על 68ש"ח...ה-ANTEC שווה את זה.

ד.א: איזו משמעות יש למיקום הספק במארז - בתחתית המארז או בקצהו העליון? מה עדיף?

ב-ANTEC NSK4480 וב-Compucase 63RA ... היכן ממוקם הספק ב-2 הדגמים הללו?

תודה לכולכם!

פורסם

ב63RA וב66RC אין גומיות לשיכוך רעידות? ובNSK4480 קיים אחד כזה? בCM ELITE 335 קיים?

אני לא יודע עד כמה עובי הפלדה משרת אותי, במה הוא משרת?

המאוורר של TRI-COOL, לא ייחסתי לזה חשיבות מקודם. אך כרגע זה נראה כיתרון.

לגבי חלקים מתבלים בCompucase לא ידעתי על זה.

אם שמת לב הכנסתי בכוונה את CM ELITE 335 למשוואה הוא נמצא בטווח מחירים כדי לדעת אם הוא בכלל נחשב למתחרה של האנטק או הקומפיוקייס.

פורסם
  • מחבר

כן. ב-NSK4480 יש גומיות בתושבות הכוננים.

לא ידוע לי אם ב-63RA יש גומיות בתושבות ... ניסיתי קצת לחפש מידע במפרט ולא מצאתי איזכור לכך.

עובי הפלדה משרת ועוד איך משרת: ככל שעובי המתכת עבה יותר כך פחות שומעים את המחשב.

גם אני קראתי בכל מיני אתרים על כך שאיכות החומרים ב-COMPUCASE HEC היא לא גבוהה...

אין ספק כי מחירים ה-HEC COMPUCASE מעט גבוהים ביחס לחברות איכותיות יותר כגון ANTEC \ Thermaltake \ CoolerMaster \ GIGABYTE

כל החברות הללו הן יותר איכותיות מ-HEC כחברות אשר להן סטנדרט גבוה יותר כשמשווים דגם מול דגם באותה רמה + -.

הייתי בהחלט הולך על HEC COMPUCASE אם המחירים היו מעט זולים יותר.

עם כל הכבוד לדגם HEC COMPUCASE 63RA להוציא על המארזים שלהם 300-450ש"ח (כולל ספק) זה לא בטוח שווה שבאותו המחיר ניתן לקנות...

Thermaltake עם ספק 400W של אותה החברה ב-360ש"ח\ANTEC עם ספק 400W של אותה החברה ב-410ש"ח.

שני המארזים הללו עדיין נראה שיותר איכותיים וטובים מ-HEC COMPUCASE 63RA שבדקתי (שעולה עם ספק 400 סביבות 350ש"ח)

כלומר - (ואשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה) הפרש של 60ש"ח+- אינו מצדיק ללכת על משהו שהוא טוב...אבל עדיין לא באותה הרמה של משהו שעולה 410ש"ח...

סליחה על האיציקלופדיה שכתבתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים