עבור לתוכן

כבעל IE7, האם יש סיבה כיום לא לשדרג ל IE8?

Featured Replies

פורסם

XP SP3 32BIT.

שדרגתי איך שהוא יצא , והוא די עיצבן אותי(הרגיש שהוא תופס יותר זכרון, חוסר תאימות עם ה IE7Pro דאז).

מאז לא נתקלתי ביותר מדי תלונות עליו.

אגב- הוא ישמש כדפדפן משני(לכרום).

פורסם

אין סיבה.

פורסם

אין סיבה לשדרג את IE6 אפילו.

IE זה דפדפן גרוע לכל הדעות- לא מבין איך אנשים עדין משתמשים בזה.

פורסם

גרוע או לא גרוע יש עדיין אתרים שתומכים רק באקספלורר !

פורסם

גרוע או לא גרוע יש עדיין אתרים שתומכים רק באקספלורר !

בשביל זה יש IETAB

בקרוב גם בכרום

פורסם

נכון, אבל IETab בסופו של דבר עובד מעל הגרסה של IE שמותקנת לך על המחשב. עדיין מומלץ וצריך לעבור ל-IE7/8, גם אם אתה משתמש רק ב-IETab.

פורסם

וכשכתבתי שישנם אתרים שתומכים רק באקספלורר ,התכוונתי לזה שאפילו ה IE TAB של FF לא עוזר ולכן מבחינתי ומבחינת הרבה אנשים IE 8 זה הדפדפן הראשי והשאר אלטרנטיבות

פורסם

וכשכתבתי שישנם אתרים שתומכים רק באקספלורר ,התכוונתי לזה שאפילו ה IE TAB של FF לא עוזר ולכן מבחינתי ומבחינת הרבה אנשים IE 8 זה הדפדפן הראשי והשאר אלטרנטיבות

טרם נתקלתי במשהו שלא עובד ב-IETab, אשמח אם תביא דוגמה.

בכל מקרה, מספר האתרים שעובדים רק בIE הולך ומצטמצם, כך שלי נראה יותר הגיוני להשתמש בו כדפדפן גיבוי לאותם כמה אתרים עלובים, ולהשתמש בכל דפדפן שתבחר לגלישה סדירה. כמובן, אם אתה מעדיף את IE באופן כללי, אין סיבה שלא תשתמש בו כל הזמן.

פורסם

אין שום סיבה (הם כמעט זהים מבחינת ממשק ורינדור), ההבדל היחידי שראיתי זה אי תמיכה ב VML, וזו בכלל לא בעיה כי קוד META אחד בדף או לחיצה ליד השורת כתובת והדפדפן עובר למנוע של IE7 (Compability Mode).

פורסם

LOL

פתחתי אותו בIETAB, אז הוא כתב לי את ההודעה הזאת ואז מה הוא אומר לי? שהדפדפן שזוהה זה נטסקייפ 4, טוב שהוא לא אמר שאני משתמש בוינדוס 95

פורסם

כשאני פותח אותו ב-IE8 הוא מקפיץ איזה פופ-אפ שנחסם ואני מקבל הודעה שהאתר מנסה לסגור את החלון. :lol:

אז תעשה טובה - דוגמאות אמיתיות.

פורסם

כשאני פותח אותו ב-IE8 הוא מקפיץ איזה פופ-אפ שנחסם ואני מקבל הודעה שהאתר מנסה לסגור את החלון. :lol:

אז תעשה טובה - דוגמאות אמיתיות.

זהו אחד האתרים הכי מוכרים היום בשוק !

ובשביל שזה יפתח בלי בעיות צריכים לשנות מספר פרמטרים באבטחה של האינטרנט זה הכל .

פורסם

זהו אחד האתרים הכי מוכרים היום בשוק !

אף פעם לא שמעתי עליו עד היום.

ובשביל שזה יפתח בלי בעיות צריכים לשנות מספר פרמטרים באבטחה של האינטרנט זה הכל .

עוד סיבה למה אני לא רוצה לפתוח אתר כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים