פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים ליפני איזה שבוע עשיתי או סי קטן העליתי את ה ממורי קלוק ואת הקלוק באיזה 15 בערך דרל התוכנה ריבה טיונר ועכשיו גיליתי שאפשר לעשות right click ->properties - >setting - >advendce ושם יש לי אפשרות להעלות את ה ממורי קלוק ו קור קלוק אבל יש שם שתי אפשרויות 3dו 2dב אפשרות 2d זה מראה את זה את המספרים שהעליתי בתוכנה ליפני שבוע אבל ב 3d זה מראה את אותם מספרים שבאו בהתחלה אז מה זה אומר ה 3d הזה ..הנה תמונה שתראה על מה אני מדבר..http://members.lycos.co.uk/lamborghini12/vga.JPG
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מוזר, לי אין את הבחירה הזאת...איזה דרייברים אלו?תעשה בנצ'מארק ב 3DMARK2001 לפני האובר ב 3D ואחריו ותגיד לנו אם היה שיפור...צירפתי תמונה של התדירויות שעון שלי:
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים לפי מה שידוע לי ככה זה בכרטיסי ה FX... ה 2D אומר אפליקציות רגילות בשני מימדים - כגון כל מה שאתה עושה בשולחן העבודה : ה 3D אומר, משחקים, בנצ'ים תלת מימדיים...משהו כזה ;o
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר אז אם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לעלות גם ב 2 מימדים וגם ב 3 מימדים באותם מספרים ?שהשתמשתי בriva tunner and powerstripזה הראה לי רק את ה2 מימדים ..כאילו מה ששיניתי בתוכנות זה שינה את ה2d..
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים חחחח יש לי אותו כרטיס בידיוק ואותם דברים בידיוק כאילו עם 3D ו2D וחשבתי שיש את זה לכולם.... lamburgini תביא לי תICQ שלך אני חייב לדבר איתך
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר חח מה זה רק בכרטיס הזה ככה? אם אני מעלה אבל את שתיהם במקביל אז יגרום לעוד התחממות ? האי סי קיו שלי - 115691122
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.