עבור לתוכן

הקפצת POST בFACEBOOK

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום

עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף 20d5mfniyomm.jpg רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

פורסם

זה לא כל כך פשוט, להעתיק את הקוד של השיתוף לא יעבוד כי התוכנה שלך צריכה שיהיה לה session פתוח של facebook כדי שהיא תוכל לבצע פעולות, בכל מקרה ל-facebook יש API מסודר שאפשר לעשות פעולות בעזרתו.

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך פשוט, להעתיק את הקוד של השיתוף לא יעבוד כי התוכנה שלך צריכה שיהיה לה session פתוח של facebook כדי שהיא תוכל לבצע פעולות, בכל מקרה ל-facebook יש API מסודר שאפשר לעשות פעולות בעזרתו.

איך אני יכול להשתמש בAPI של הFACEBOOK לצורך הקפצת POST כל כמה זמן ?

פורסם

אין פעולה כזו "הקפצת POST" ב-facebook ככה שלא ברור לי בדיוק מה אתה רוצה לבצע.

התיעוד של ה-API פתוח ונמצא ברשת wiki.developers.facebook.com אבל אני ממליץ לחפש ספריה בשפת התכנות האהובה עליך שכבר יודעת לעבוד מולו ולא לכתוב ישירות מול ה-API. בכל מקרה זה הרבה עבודה ולא משהו שאני יכול להסביר פה בשני משפטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים