עבור לתוכן

בזק לא עמדו בהתחייבות. מתלבט האם לעבור להוט.עזרתכם בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב.

החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן).

לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח.

הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U.

לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי.

אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם.

כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת.

בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במחיר של 100 ש"ח לחודש (יעני הנחה כדי שאני לא מתנתק)

נטוויזן רוצים על 8 מגה 85 ש"ח.

חשבתי לעבור להוט ל-12 מגה שם הם לוקחים 114 ש"ח ונטוויזן לוקחים 89 ש"ח לחודש, שנה ראשונה חינם בנטוויזן.

ההבדל בין 8 של בזק ל12 של הוט הוא 18 ש"ח נראה לי דיי משתלם עבור 4מגה לא?

החיסרון היחיד הוא שאני משתמש ברשת אחלוטית וזה ידרוש ממני לקנותראוטר חדש תקן N שיתחבר למודם שלהם.

בערך 300 ש"ח...

מה אתם הייתם עושים במקומי? אני מוריד הרבה תכנים...

תודה

פורסם

ברור שעדיף לעבור להוט, ולו רק בשביל לא להיות בבזק - שאני לעולם לא אשכח את המלחמה שהיא עשתה נגד האינטרנט בישראל, בתקופת ה-dial up.

חוץ מזה, 18 ש"ח הבדל בשביל שדרוג מ-8 ל-12 מגה נשמע לא רע, ואני דיי בטוח שגם הוט יכולים לספק לך ראוטר אלחוטי אם ממש בא לך אחד שלהם ולא אחד פרטי.

פורסם

גם אני עברתי להוט מבזק.

בזק לא יכלו לספק לי יותר מ-5 מגה תקופה ארוכה.

ברגע ש-UFI הפך להיות זמין באזור שלי (ןזה לא לקח הרבה זמן), עברתי להוט.

פורסם
  • מחבר

איך הUFI ? הוא עובד בסדר? שווה לעבור? כי זה כאב ראש לאקטן.אין לי כח לעשותאת כל התהליך ואז לגלות שהUFI מלא בעיות.

אגב בבזק אמרו לי שבהוט הכל תלוי בכמה האנשים לידך גולשים ואם הם יגלשו הרבה אז אתה תקבל מהירות גלישה מעפנה...

בקשר לנתב של הוט -בשביל ראוטר הם דורשים עוד 10 ש"ח בחודש, נתן תקן G. אני חושב שאני רוצה נתב תקן N ככה שאני כנראה אקח את המודם שלהם ואתקין עליו ראוטר משליתקן N...

פורסם

ה-UFI עובד מצויין. אני מאוד מרוצה.

גם אותי בזק ניסו לשכנע שלא כדאי לעבוד להוט אבל זה ברור שזה מה שהם יגידו כי הוט הם המתחרים ובזק לא רוצים שיעזבו אותם, כך שהייתי לוקחת בערבון מוחלט את מה שבזק אומרים על הוט.

לי יש נתב של Edimax BR6574N שזה נתב בתקן N עם פורטים של 1 ג'יגהביט.

אגב רצוי בעבודה עם נתב באינטרנט של הוט לבטל את החייגן בהוט ולעבוד ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

למה שאני אעבוד עם חייגן בשביל מה? אני שוקלללכתעל ה-12 מגה וזהו...

אגב האם אפשר לקנות עצמאית ראוטר גיגה תקן N , לחבראותולמודםשל הוט והכל יעבוד טוב עם קצת העברה נורמאלי?

פורסם

כי לפחות אצל הספק שלי בזב"ל מתעקשים שכל מי שמחובר ב-NGN או UFI חייב לעבוד עם חייגן.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי בטוח אני אבטל אותו...בדקתי עכשיו עם הוט ואמרו לי שניתן לקבל ראוטר בעלות של 10 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנתיים...בחיים לא...אני אקנה ראוטר מיוחד ואחבר אותו למודם שלהם...אני אקנה ראוטר N אני מתלבט מה מומלץ ועובד טוב עם הכבלים....חשבתי להזמין את הDIR 655 מאיביי אבל אני מפחד שיעשו ל בעיות איתו...

פורסם

אני עובדת עם Edimax BR6574N, עובד מצויין עם הוט UFI 16 מגה.

יש לו פורטים של 1 ג'יגה כמו ב-Dlink והוא זול מה-Dlink בכמעט 200 שקל.

גם יש לו שליטה ב-Upload ב-QOS (שאין ב-Dlink לפחות ממה שהבנתי מביקורת ב-Netcheif - יש לו רק שליטה ב-Download ב-QOS).

אם אתה לא צריך פורטים של 1 ג'יגה, גם 6524N של Edimax ראוטר מצויין (זהה ל-6574 בהכל חוץ מזה שיש לו פורטים רגילים של 10/100).

פורסם

גם אני שוקל לעבור ל- HOT, ה- NGN פשוט מסרב להגיע לחיפה.

מה שגם מהירות ההעלאה של HOT גבוהה יותר ב- 20% מזו של בזק, שזה יפה.

הבעיה היא שלך תשכנע את ההורים לעשות את כל המעבר הזה :facepalm:

פורסם
  • מחבר

אני מחליט אם לעבור או לא הם רק משלמים ;)

בעקרון החלטתי כן ללכת על הוט גם בגלל שהמחיריותר זול וגם בגלל שדי נמאס לי מבזק!

קבעתי עם הוט התקנה למחר אני אלך על ה12 מגה זה מספיק כרגע (עד עכשיו כשהיה לי את ה15 של בזק רק אם הייתי מוריד מראפידשר הייתי מקבל את המקסימום מהירות כל השאר כמעט אף פעם לא תנצל מקסימום רוחב פס כי האתרים מגבילים) 12 זה סבבה וכמעט באותו המחיר של ה-8.

מה שאני אעשה זה לבקש מהם שיתקינו לי את האינטרנט עם מודם, ואחר כך אני אקנה באופן עצמאי ראוטר תקן N...

אני מקווה שלא יהיו פיקשושים.

ואי איך אין לי כח להתקשר מחר לבזק החופרים כדי להתנתק...אתם לא מבינים איזה חפרנים המחלקת ניתוקים שלהם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים