עבור לתוכן

מחשב נכבה כל פעם ולא נדלק

Featured Replies

פורסם

משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה.

ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק.

אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה.

לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה.

ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות?

יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).

פורסם

תבדוק קבלים מנופחים בלוח אם ובספק

תבדוק את המחשב אם ספק אחר

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עידכון:

בדקתי את הכבלים, אין כלום.

ספק- האמת שלא בדקתי כי אניכן רואה שהוא פועל.

הדלקתי את המחשב השבוע שוב, והוא הגיע למסך של הXP ועבר למסך שחור ולא עבד.

התעצבנתי ועשיתי התקנה מחדש(ללא פורמט), המחשב הסתדר ועבד יפה יומים.

אתמול שוב הבעיה חזרה על עצמה, פתחתי את המחשב וניקיתי בעזרת פן את המאוורים ואת החלל הפנימי של המארז. והמחשב עלה והציג שחסר קובץ.

שוב הכנסתי דיסק של התקנה(אחד אחר) והתקנתי את הXP שוב, והפעם עשיתי גם פורמט למחשב, כרגע הכל תקין.

ממה יכול להיגרם התופעה הנ"ל?

מה לעשות במידה וזה יחזור על עצמו מחר.

לוח האם הוא של MSI 915 P קומבו.

פורסם

ספק שמצליח להפעיל את המחשב לא אומר ספק תקין

תביא ספק מחבר ותבדוק איתו את המחשב

פורסם

לפי תיאור שלך - אולי מחשב מתחמם ?

פורסם
  • מחבר

גם אני ישר חשבתי שהמחשב מתחמם ולכן ניקיתי את כל המאווררים וכדומה.

בנוגע לספק, אני אבדוק זאת אבל למה הוא בכלל נחשד? הוא המפעיל את המחשב וכרגע הוא לא נפל כבר מאתמול בבוקר.

פורסם

חומר תרמי יבש או אבק אל חלקי המחשב (לא במאווררים) יכולים להביא להתחממות

ספק כוח שנותן מתח קצת לא תקין (מספיק קרוב למתח התקין כך שהמחשב עדיין עובד) יכול להביא להתחממות או להקפיץ הגנות של המחשב נגד תקלות בספק. ספק לא יציב (שמשנה את המתח שלו תוך כדיי עבודה) יפיל את המחשב כשהמתח יתרחק מספיק ממה שאמור להיות (במציאות כל זה קצת יותר מורכב)

קבלים מנופחים לא מתפקדים והם מעבירים לחלקיי המחשב מתח בצורת גל במקום מתח קבוע. כמו ספק גם כאן זה יכול להביא להתחממות או להפיל את המחשב אם המתח לא תקין באותו רגע

פורסם

זה שמאורר נקי לא אומר הוא עובד נכון.

לבדוק טמפ בביוס.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים את הטמפרטורה בביוס?

המחשב לא נופל יותר אבל אם אני מכבה אותו הוא מסרב להידלק, בהתחלה הוא לא מגיב כיאילו לא לחצת על הכפתור ואז אם אחריי חצי שעה למשל אני מגיע ולוחץ על ההדלקה שוב הוא עולה.

המחשב עובד לאט מאוד, וישנם רעשים מכיון הכונן קשיח.

פורסם

שלום לך !

האם תוכל להגיד לנו מה נסגר בסוף ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים