עבור לתוכן

שאלה| חיבור מודם כבלים לשני מחשבים,אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אם במקום לאיים היית מתייחס למה שכתבתי, היית מבין שהמונח גילוי נאות בא להבהיר שאין כאן נסיון לפרסום סמוי, אבל אין מה לעשות, לא אחנך אף אחד.

אבל הדיון הזה מתדרדר ולא תורם כלום כלום לאף אחד.

פורסם

shlomi6, מה זה השטויות האלו?

אפשר לקנות כבר כבל CAT5 לחוץ משני הצדדים עם סיכוך סביר בכלום כסף היום.

בשביל להשחיל אותו בבית/להצמיד עם לקיר לא צריך שום טכנאי אלא אם כן יש לך ידיים שמאליות או שתאה ממש עצלן/טיפש.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי, שיתקין את הכבל לבד, בשביל זה לא צריך טכנאי.

דיברתי על הקונפיגורציה היותר נכונה, שהיא שימוש בראוטר.

פורסם
  • מחבר

אבל ממההתחלה רשמתי שאני לא מעונין בראוטר אלחוטי ודברים כאלה...

אוקי הבנתי תודה רבה לכל הצדדים המעורבים :)

רק אני אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה לכבל הזה "CAT5 לחוץ משני הצדדים עם סיכוך סביר " רק שאני יראה במה מדבור פחות או יותר

שוב תודה לכולם.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי, שיתקין את הכבל לבד, בשביל זה לא צריך טכנאי.

דיברתי על הקונפיגורציה היותר נכונה, שהיא שימוש בראוטר.

למי אתה בדיוק מנסה לשקר?

כמוכן מאחר ויש לך קו ארוך, אתה צריך טכנאי שיילחץ לך את הראשים בקצוות, לכן אני מציע לך שתרכוש את הכבלים, תפרוס את התשתית ותזמין טכנאי שיסיים את העבודה.

ודרך אגב, בשום מקום לא כתבתי שפרסמת פרסום סמוי...

הגילוי נאות שלך, הוא אוטומטית פרסום.

פורסם
  • מחבר

תודה על המדריך...

אוקי הבנתי שאני צריך כבל cat5 גודל 50 מטר - עד 100 מטר הכבל ישדר בצורה טובה....

הבנתי שאני צריך כבל מסוכך כי אני מעביר את הכבל מחוץ לבית וכבל מסוכך משפר לי את הביצועים ומונע הפרעות בשידור האות.

עכשיו יש לי 3 שאלות...

1.טעית בכל מה שאמרתי כרגע?

2. עדין לא הבנתי אם אני צריך כבל מוצלב או לא :|

3.ראיתי בהרבה מקומות כבל cat5e האם הוא גם יתאים לי באותה מידה של cat5 כמובן שהוא קצת יקר אך זאת השקעה חד פעמית ?? (כי יש אותו הרבה ובמלא אתרים ואני מזמין כבל מהאינטרנט,לא מצאתי כמעט cat5 באתר מסוים שעושה משלוחים לביתי) ???

בבקשה ממכם לא לריב באשכול..אנא ממכם נסו לענות לי על השאלות

תודה מראש חברים.

פורסם

Any cat5 or cat6 cable will do. You need stright through cable (NOT CROSSED) if you're going to connect the modem to a computer.

Crossed cable is used only when connecting two routers or two computer inbetween.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז קיבלתי תשובה על שאלה אחת - אני צריך כבל ישר ולא מוצלב אשמח לעוד חוות דעת אחת לפחות בנושא זה - אם מישהו יכול לחזק אותו זה יהיה מצוין.

עכשיו מה עם השאלה השלישית??? שאלתי על cat5e ולא cat6 .. ???

שוב רב תודות על התשובה המהירה... :yelclap:

נ.ב

מצטער על החפירות אבל זה ממש עוזר לי

פורסם

זה לא משנה אם הוא straight או crossover כי גם ככה הממשקים של המודם ושל כרטיס הרשת הם auto MDIX.

CAT6 יהיה סתם Overkill בשביל משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי את התשובה

אני בעזרת השם הולך לקנות כבל 50 מטר מסוכך cat5 מוצלב או לא זה כבר לא משנה....מה שיהיה יותר זול :lol:

אני ממש מודה לכולם על התשובות ממש עזרתם לי פה.

אתם עוד תשמעו ממני רבותיי לעוד שאלות .... ;D

פורסם

אני עבדתי תקופה ארוכה בדיוק עם המודם הזה ובתצורה הזאת, שני מחשבים אחד מחובר לUSB והשני לETH ללא כל בעיות.

הבעיות התחילו כשהמודם הלך לעולמו והוט החליפו לי למודם של חברת טריון, המחשב שהיה מחובר דרך הUSB היו לו כל הזמן הפרעות בתצוגה במסך (פסים).

פתרתי את זה באמצעות מעבר לראוטר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה..

רק עכשיו שמתי לב ...

לא ענו לי על השאלה :

3.ראיתי בהרבה מקומות כבל cat5e האם הוא גם יתאים לי באותה מידה של cat5 כמובן שהוא קצת יקר אך זאת השקעה חד פעמית ?? (כי יש אותו הרבה ובמלא אתרים ואני מזמין כבל מהאינטרנט,לא מצאתי כמעט cat5 באתר מסוים שעושה משלוחים לביתי)

דיברתם על cat6 ואני דיברתי על cat5e

אנא ממכם רק תענו לי על התשובה...סליחה שזה בא באיחור רק עכשיו שמתי לב לזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים