עבור לתוכן

המלצה למודם ADSL מבזק

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש.

איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום?

תודה

פורסם

הכי מומלץ Aztech 600E , ובאופן אישי אני יכול גם להמליץ בניגוד לדעה רווחת על הROTAL 1025 הרגיל.

אומנם הROTAL נותן לעיתים נתוני סנכרון גבוהים יותר - אך ה600E יציב יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה,אני מקווה שיש להם במלאי.

דרך אגב האם הוא יתאים ל NGN?

פורסם

כן הוא יתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה.

יאללה שיזוזו כבר וישדרגו ל NGN באיזור שלי

פורסם

למה אתה חושב שהבעיה אצלך היא בגלל המודם?

אגב הDynalink RTA1025W/1320 פשוט נוראיים ב99% מהמקרים ואם כבר לקחת תחליף בהאשלה זה את Aztech.

פורסם

אגב הDynalink RTA1025W/1320 פשוט נוראיים ב99% מהמקרים ואם כבר לקחת תחליף בהאשלה זה את Aztech.

הRTA1320 בסדר גמור, אצלי הוא עובד בסדר ואין שום בעיות.

הבעיה היחידה שהיה לי את ה600E ובעת השידרוג לNGN בא טכנאי ואמר שהוא לא מתאים אז הוא החליף.

פורסם
  • מחבר

כי ניסיתי הכל גם עם נציג בזק וגם עם נטוויז'ן שלא מצאו בעיות אחרות.

אני חושד במודם כי הוא נתקע וצריך לעשות לו ריסט כל הזמן.

פורסם

99% (אני לא מגזים) מהדגמים האלו או מתים או גוססים אחרי שנה של שימוש כי לא מובן מי עושה להם בקרת איכות.

אם הולחט שהלך לך המודם אז תחליף. :)

פורסם

יש לי ראוטר של ASUS שמוגדר כמודם (מחובר למחשב Smoothwall) כבר הרבה מאד זמן, וזה עובד מעולה.

באופן כללי הASUSים והראוטרים של DLINK שאפשר לקבל בתלות במלאי עובדים טוב. (רק צריך לוודא שביטלת את הFW בזמן ההגדרה של הראוטר, בחלק של השם\ססמא לספק)

לגבי נתבים של ROTAL או SIMENS ניתוקים יכולים לנבוע מבעיות תשתית.

אפשר לבדוק אם היו נפילות מסנכרון ע"י כניסה לממשק --> Status --> DSL Line --> Line up count

השדה הזה צריך להציג לך את המספר 1, כמות הפעמים שהראוטר הסתנכרן עם הקו מהרגע שנדלק.

אם תראה שאחרי הניתוק המספר הזה עולה - הבעיה בקו, צור קשר עם בזק ותזכיר את זה שDSL מתחילה להבהב בזמן הניתוק, ושיעשו בדיקה טובה יותר לקו.

פורסם
  • מחבר

את הבעיה שאתה מדבר עליה היה לי קודם כי היו רעשים בקו כתוצאה מליקוי מסוים בתשתית אבל עכשיו מדובר בניתוק אחר.

הניתוק הוא של החיבור לנטוויז'ן ובאותו זמן גם קפיאה של המודם במצב שצריך לעשות ריסט.

פורסם

בADSL אין הרבה אבחונים שהתמיכות יכולות לעשות.

גם אם רואים את החייגן שלך למעלה יכול להיות שVC נתקע.

הכי טוב זה שיטת האלמינציה.

תנתק את המודם מהחשמל - תתקשר ל166 תגיד להם שPOWER כל הזמן דלוק על אדום - הם יגידו לך "תעשה זה וזה" ואחר כך יגידו לך "גש לבזק סטור תחליף".

תדרוש החלפה ל600E.

זה שלב השלילת מודם - בתקווה שתקבל מודם תקין :jump:

אם זה ממשיך - הייתי ממליץ לנסות עם חייגן של חברה אחרת - למשל אקספון ללא התחייבות - לראות אם זה מהספק או התשתית - ולפעול בהתאם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה קורה בעיקר בהורדות מה USENET.

שנית כבר קיבלתי אישור להחליף את המודם מהתמיכה רק צריך למצוא את הזמן לנסוע להחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים