עבור לתוכן

קניתי מארז חדש והספק קצר מידי :/

Featured Replies

פורסם

התחדשתי במארז (סוף סוף) אחרי הרבה חיפושים ותהיות בסוף קניתי lancool k60wb שהוא לעצמו מצויין..

הבעיה שלי היא שהתחלתי לתכנן את כל המערך של החוטים ואז ראיתי שיש בעיה לא קטנה.. בגלל שהספק עכשיו למטה החיבור 24 פינים בקושי הגיע!

אבל הוא הסתדר לי בסוף.. הקטע שהחיבור המרובע הזה שהולך ללוח הוא אפילו יותר רחוק ולשם זה לא מגיע בכלל :-\

כרגע חיברתי בקושי את כל המערכת רק שתעבוד, הספק "זרוק" בתוך המארז..

השאלה שלי אם יש אפשרות לקנות מאריכים כאלה שאפשר לקנות? ואיפה?

לא באלי ממש לקנות ספק כח עם זאת שהספק שלי לא כזה אדיר..

(EZCOOL 400W) אבל להוציא עכשיו 400-500 שקל על חדש באסה..

תודה

פורסם

הספק שלך הוא זבל ג'נרי טהור.

בגלל העובדה הנ"ל אני לא מופתע שנתקלת בבעיית כבלים קצרים מדי, אני ממליץ לך בחום להתייעץ בפורום לגבי רכישת ספק חדש אלא אם כן לא מפריעה לך העובדה שאתה מסכן את המערכת והרכיבים הזולים שבספק יכולים להביא לקריסתו, ואיתו הוא יכול לקחת רכיבים נוספים.

פורסם

הכבל של ה 4 פינים הוא בעייתי כמעט בכל מארז שמכניס את ספק הכוח מלמטה. במארזים של ליאן-לי יש בדר"כ מאריך לכבלים של הכוח (תחפש בבאנדל) אם בכ"ז אין לך אותו...

מהנסיון שלי הבעייה היא שאם אתה מנסה להעביר את הכבל מעל כרטיס המסך, הוא קצר מדי. תנסה להעביר את הכבל מתחת לכרטיס המסך:

1)תסיר את כרטיס המסך מהלוח

2) תכניס את הכבל 4 פינים ללוח, ותצמיד אותו כמה שניתן לצד האחורי של המארז, וצמוד ללוח

3) תכניס חזרה את כרטיס המסך, שים לב שבכרטיס המסך יש מגרעת בכרטיס שמיועדת שהכבל יוכל ללהיות שם.

4) זה יחסום לך PCI אחד או שתיים, אבל אלא אם כן אתה משתמש כבד בכרטיסי לגאסי, זה לא אמור להוות בעייה.

התהליך נראה מסובך, אבל תנסה, תראה איך הכל מתחבר כשתראה את החומרה.

ואגב, אין קשר לאיכות הספק כשזה נוגע לאורך הכבלים, לי יש ספק enermax librety 620W ונתקלתי באותה בעייה.

חיברתי ככה המון ספקי כוח ללוחות ממש מעצבנים (כמו ה P43-es3g ששם החיבור 4 פינים נמצא ממש למעלה...)

פורסם

מישהו התנסה בכבלים האלה?

זה לא מוריד מבריאות המערכת ?

גם אצלי הכבלים הגיע על המילמטר האחרון ...

פורסם
  • מחבר

ספק ג'נרי זבל.. יכול להיות

אבל כבר שנתיים שהמחשב שלי עם OC לא קטן של המעבד, הזכרונות והכרטיס מסך..

3 הרדיסקים והיו לי גם 4

כרגע גם עם 4 מאווררים של המארז +המאווררים לחלקים השונים.

מוזר איך הוא מחזיק את כל זה לא?

בכל מקרה חשבתי במקום לקנות את הכבלים לקנות ספק וכבר פתחתי על זה הודעה->

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444231.0

הכבל 4פינים לא מגיע גם בקו ישר דרך הכרטיס מסך, הוא מגיע על הגבול רק כשהעמדתי את הספק ובנתיים אני מסתדר ככה.

המארז שלי הוא של LANCOOL ולא של LIAN-LI עם זאת שזה אותו יצור לא הגיע לי כבל מאריך של זה..

אבל אני אבדוק אולי באמת לא שמתי לב וזה באחת השקיות, די בטוח אבל שלא

מה שכן זה יציק לי לראות כבל באמצע חשוב לי שהכל יהיה מסודר נקי ויפה :P

פורסם

ספק ג'נרי זבל.. יכול להיות

אבל כבר שנתיים שהמחשב שלי עם OC לא קטן של המעבד, הזכרונות והכרטיס מסך..

3 הרדיסקים והיו לי גם 4

כרגע גם עם 4 מאווררים של המארז +המאווררים לחלקים השונים.

מוזר איך הוא מחזיק את כל זה לא?

בחור שאני מכיר היה חכם כמוך, עם ספק EZCOOL 400W גם כן, תוך חודשיים הוא איבד את לוח האם וHD4850 בגלל הספק החביב הזה, אז בחכמה פתחת ת'רד חדש. :xyxthumbs:

פורסם

חבר שלי עם אותו מארז (K62) ועם ספק hec 500W שהוא לא ג'נרי וגם לא הכי איכותי, הכבלים עוברים מאחורי הTRAY של הלוח אם ויוצא בדיוק בחור שליד ה-20+4 פין. הכבל מגיע בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים