פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"חעדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן Nתודה
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר ומה הקשר בין הכרטיס שיש לך לכרטיס החדש שאתה מעוניין לרכוש?ומה הקשר בין הבקשה שלי לתגובה שלך ? וחוץ מזה אם היית פחות עסוק בלהתחכם ויותר עסוק בלקרוא את ההודעה ולהבין אולי היית מסיקשיש לי כרטיס של LVL1 ואני עדיין מחפש אז כנראה שאני מאוכזב ממנו ועדיף לא להביא מאותה החברה
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים היה לי אותו סיפור כמוך של התנתקויות מ כרטיס רשת USBוהלכתי על הכרטיס של EDIMAX כמו שרצית הוא PCI בתקן N בעל 3 אנטנותקליטה מעולה אומנם יש לי אותו רק יומיים אבל לא היתה לו התנתקות פעם אחת והוא תומך ב WINDOWS 7.עולה 200 שח ב KSP
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר היה לי אותו סיפור כמוך של התנתקויות מ כרטיס רשת USBוהלכתי על הכרטיס של EDIMAX כמו שרצית הוא PCI בתקן N בעל 3 אנטנותקליטה מעולה אומנם יש לי אותו רק יומיים אבל לא היתה לו התנתקות פעם אחת והוא תומך ב WINDOWS 7.עולה 200 שח ב KSPהכי ענייני שאפשרתודה רבה לך אחי! רק אם תוכל תרשום מספר דגם
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים הכי ענייני שאפשרתודה רבה לך אחי! רק אם תוכל תרשום מספר דגםhttp://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=126&pd_id=225
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.