עבור לתוכן

הגבלת גישה לתיקיות משותפות ברשת.

Featured Replies

פורסם

איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת?

תודה

פורסם

שלום,

הגדרות ברמת מכונה עברו מן העולם עם WINDOW98

אתה יכול להגביל לפי משתמשים - זו הדרך

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז איך אני מגביל דרך משתמשים כאשר יש לי רק אפשרויות בחירה של Everyone ו Administrators?

ואני צריך בכלל שם משתמש של מחשב אחר..

פורסם

אתה צריך להגדיר משתמשים והרשאות גישה לפיהם. האפשרות הזו קיימת רק ב-XP PRO ומעלה.

פורסם
  • מחבר

יש לי XP PRO..

איך עושים את זה?

פורסם

אם לא קיימים משתמשים אז תיצור אותם כדי להפריד את המשאבים.

את כל ההרשאות אתה יכול לקבוע בלשונית security רק תשים לב ש simple file sharing לא מאופשר אצלך בהגדרות תצוגה של התיקיות.

פורסם
  • מחבר

תראה נניח יש לי מחשב 'X' שבו נמצאת ספרייה שנקראת 'Sharing Folder'.

ויש לי מחשב 'Y' שאיתו אני רוצה להתחבר לתיקייה הזאת אוטומטית כל פעם שמשתמש 'Y-Administrator' פועל.

לדוגמא: הפעלתי את מחשב 'Y', עולה הוינדוס שואל סיסמא ל'Y-Administrator' הכנסתי סיסמא, עלה הוינדוס.

נכנסתי למיקומי הרשת שלי ונכנסתי ל'Sharing Folder' of 'X' בלי ששאל סיסמא, כי כבר התחברתי מהיוזר Y\Y-Administrator שהוגדר עם הרשאות לתיקייה.

(*** עכשיו אפשרות זאת לא אפשרית כי הוא נותן לי לבחור רק יוזרים ממחשב 'X' ולא יוזרים מהרשת, השאלה איך עושים אותה אפשרית?)

או לחילופין

הגדרה כלשהיא שאני אוכל להכנס לתיקייה ללא צורך בסיסמא כל כניסה אליה או כל LOGOUT מהמחשב (וכמובן שהיא מוגנת מפני מחשבים אחרים,לא מוגדרי הרשאה ברשת).

בסופו של דבר אני לא רוצה ליצור מצב שאני נכנס לתיקייה הזאת כל פעם מחדש הוא שואל סיסמא.

תודה.

פורסם

כמובן שהוא יכול למשוך משתמשים רק מאותו מחשב ולא ממקומות אחרים כי אתה נמצא ב workgroup ולא ב domain.

מה שאתה מתאר ניתן לעשות ע"י מיפוי של כונן רשת אם ללכת לצורה הפשוטה ביותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מיפוי כונן ואיך אני מגדיר סיסמא אוטומטית?

ומה האפשרויות הלא פשוטות?

כשאתה אומר DOMAIN אתה מתכוון לשרת Windows Server נכון?

פורסם

אין צורך בסיסמא אם מהשתמש אומת כמשתמש בעל ההרשאות המתאימות. האימות מבוצע ברקע ע"י NTLM או kerberos.

הלא פשוטות זה לעבוד כמו חמור וכל פעל להגיע לשיתוף ידנית או תלוי בצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

אין צורך בסיסמא אם מהשתמש אומת כמשתמש בעל ההרשאות המתאימות. האימות מבוצע ברקע ע"י NTLM או kerberos.

הלא פשוטות זה לעבוד כמו חמור וכל פעל להגיע לשיתוף ידנית או תלוי בצרכים שלך.

איך אני מגדיר אותו בעל הרשאות מתאימות?

פורסם

אל תקרא רק את מה שאני כותב אלא גם תנסה להבין את מה שאני כותב. ;)

פורסם
  • מחבר

אם הייתי מבין לא הייתי שואל :)

פורסם
  • מחבר

לא

כולם

Windows XP Professional SP3

פה אני על המחשב בבית

אני מדבר על הרשת בעבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים